İyi geçer kızlar.
En son geçen hafta değil ondan önceki cuma tartilmistim. Tartı durumum nedir bilmiyorum. Bu cuma bir yuzleselim bakalım kendisiyle.
Menü de vereyim. Dün gece biraz dosya işi yaptım kızları yatirinca. Gece 12 gibi 1 avuç kuruyemiş yedim. Bu yüzden sahurda bir şey yemedim. Şu içtim namaz kıldım yattım. 2 gündür sahurda yatıp sabah kalkıp işe gidiyorum. Uyku düzenim altüst oldu toparlamam lazım.
Bugün iftarda 3 YK pirinç pilavı, hindi sote, yoğurt, 2 YK kuru fasulye (susuz), 2 çatal kadayıf (biraz fazla yedim sanırım.

)
Menümü beğenmesemde yazıyorum çünkü öbür türlü ipin ucu kaçıyor.
Teşekkür ederim cnm
Teşekkür ederim cnm
Teşekkür ederim cnm
Teşekkür ederim cnm

7 yıl önce küçük kizlari üniversiteyi kazanınca yerleştirmeye gittiler. Giderken trafik kazası yaptılar. Anneleri ve down sendromlu abileri vefat etti. Böyle bir kayıp yaşadılar. Büyük kızları benden 1 yaş büyük. Kızların ikisi de bekâr. Şimdi babaları da vefat etti. Bir başlarına kaldılar. Evli olsalar eşleri teselli eder, çocukları olsa onlarla avunurlar. İlerleyen zamanlarda evlilik işleri hep hüzünlü olacak annem babam olaydı onlarda görselleri vs vs diye dusunecekler. Öyle işte Allah sabır versin.
Hayırlı olsun cnm. Annem de kullanmadı bir sauna eşofmanı varmış. Merak edip almış ama kullanmamış. Bana verdi. 1 yıldır dolata alip denemedim bile. Aslında elinin altındayken kullan di mi. Benimki hep usengeclikten
Sağol cnm

Çok çekişmeli bir maç. Sonucu merakla bekliyoruz

Rengarenk ne güzel cnm iyi günlerde kullan. Belindeki kuşağı arkadan bağlarsan daha güzel durur bence. Ya da yanda kemer yualari varsa ordan geçirdikten sonra hiç öne getirmeden direkt arkadan bağlanabilir. (Anlatabildim mi bilmiyorum ama). Kusagi önden bağlayınca elbiseyle aynı desende olsa dahi görüntüyü kesiyormus gibime geliyor. Benimki sadece takıntı sen nasıl istiyorsan öyle yap