• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne yedim ben

Sahurda
Çeyrek pide beyaz peynirli tost

İftar
1 dolu kepçe tarhana
1 tavuk dürüm
1 tane de çocukların kızarmış tavığından yedim
1 bardak gazoz içtim

Hiç tatlı yemedim

Daha önceki akşam yarım dürüm yemiştim daha iyiydi.
Hani yesilligin nerede, hani meyven, hani yogurdun.
Bak evde yaklasik 10 gundur lipton ice tea var. Normalde şişeyi bir dikişte bitiren ben hergun yaninda oturuyorum 1 lokma tatmadim. Gazozun sana inanki bir gram faydasi yok. Ayran yap, cacık yap. İlla asit birsey ariyosan maden suyu iç 😍 sahura da yesillik ekle, meyve ekle. Kabizlik olmasin odem tutmasin vucut

Elbisem geldi oyle mutlu oldumki

Eklentiler

• IMG_20210428_110423_N.webp
    IMG_20210428_110423_N.webp
    59 KB · Görüntüleme: 37
Çok güzel canım güle güle giy yaza kadar daha bol olacak eminim
Kac yıldır ilk defa begenerek birşey aliyorum. Ve oyle guzel bir gunde geldi ki 25 kgya hoscakal diyorum

30 eylül 111.1 ile başlamıştım

Eklentiler

• IMG_20210428_170831.webp
    IMG_20210428_170831.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 32
28 Nisan Çarşamba
Sahur
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
Domates, salatalık
1 parça peynir
2 tüm ceviz
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su

İftar
1 hurma
2 kepçe buğdaylı yoğurt çorbası
2 servis kaşığı ıspanak borani
Salata

Çayla avuç içi kadar tahinli tatlı

Su 2 lt olur
Spor şimdilik yok oğlani uyutunca yürürüm insAllah

Kaç gündür gelemedim. İyidir herkes umarım.
84 lerde kaldım. Oysa 83 görmüştüm. Ramazan'ın yarısı gitti. Benden adam akıllı birşey gitmedi. Umarım sizde durumlar daha iyidir.
Her sene sofrada envayi çeşit tatlı olurdu bu sene o da yok. Bilmiyorum sanırım az su az hareket 😔

İyi geçer kızlar.
En son geçen hafta değil ondan önceki cuma tartilmistim. Tartı durumum nedir bilmiyorum. Bu cuma bir yuzleselim bakalım kendisiyle.

Menü de vereyim. Dün gece biraz dosya işi yaptım kızları yatirinca. Gece 12 gibi 1 avuç kuruyemiş yedim. Bu yüzden sahurda bir şey yemedim. Şu içtim namaz kıldım yattım. 2 gündür sahurda yatıp sabah kalkıp işe gidiyorum. Uyku düzenim altüst oldu toparlamam lazım.

Bugün iftarda 3 YK pirinç pilavı, hindi sote, yoğurt, 2 YK kuru fasulye (susuz), 2 çatal kadayıf (biraz fazla yedim sanırım. 😔)

Menümü beğenmesemde yazıyorum çünkü öbür türlü ipin ucu kaçıyor.

Allah rahmet etsin inşallah yakınlarına sabır versin Rabb'im 🙏
Teşekkür ederim cnm ❤️
Yulaf baya tok tutuyor cidden cnm

Aleyküm selam cnm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insAllah canım iyiyim şükür

Afiyet olsun canım ben yiyemiyorum onu ya midem almıyor
Teşekkür ederim cnm ❤️
Allah sabır versin ailesine.
Teşekkür ederim cnm ❤️
Basiniz sağolsun. Lise cagimdayken benimde coo sevdigim bir ablam, binamizdan komşumuz vefst etmisti. Cok etkilemisti beni. Allah hepsine rahmet eylesin
Teşekkür ederim cnm ❤️ 7 yıl önce küçük kizlari üniversiteyi kazanınca yerleştirmeye gittiler. Giderken trafik kazası yaptılar. Anneleri ve down sendromlu abileri vefat etti. Böyle bir kayıp yaşadılar. Büyük kızları benden 1 yaş büyük. Kızların ikisi de bekâr. Şimdi babaları da vefat etti. Bir başlarına kaldılar. Evli olsalar eşleri teselli eder, çocukları olsa onlarla avunurlar. İlerleyen zamanlarda evlilik işleri hep hüzünlü olacak annem babam olaydı onlarda görselleri vs vs diye dusunecekler. Öyle işte Allah sabır versin.
İyi geceler kızlar 🤗
Esim sonunda bugün koşu bandını aldı hemen denedim tabiki iftardan 2 saat sonra yarım saat koşu yaptım duşumu aldım geldim inanıyorum bana çok faydası olacak sauna takımla bandın henüz alisamayinca tutunarak koşu yaptım bileklik saymadi adım tabiki koşu haricinde 5 bin adımim var yediğim baklavayı yakmışimdr insAllah
Hayırlı olsun cnm. Annem de kullanmadı bir sauna eşofmanı varmış. Merak edip almış ama kullanmamış. Bana verdi. 1 yıldır dolata alip denemedim bile. Aslında elinin altındayken kullan di mi. Benimki hep usengeclikten
Bulamiyorum Bulamiyorum hasibecim allah rahmet eylesin iyi komşu akrabadan çok etkiler insanı
Sağol cnm ❤️❤️
Hadi bakalım önce kim 79 görecek???
.1 rakip Bengisu durmadan yürüyordu hedefine doğru 😎😎
2..rakip Fit mutlu anne Fit mutlu anne tüm kozlarını kullanıyordu sauna eşofman koşu bandı. 😎😎😎

3.rakip Amine Busra Amine Busra ayağına dolanan çocuklara rağmen pes etmiyordu 😎😎😎

Bakalım 79 u gören 1 olacak 🏆🏆🏆🏆🏆
Çok çekişmeli bir maç. Sonucu merakla bekliyoruz 👏👏👏👏
Elbisem geldi oyle mutlu oldumki
Rengarenk ne güzel cnm iyi günlerde kullan. Belindeki kuşağı arkadan bağlarsan daha güzel durur bence. Ya da yanda kemer yualari varsa ordan geçirdikten sonra hiç öne getirmeden direkt arkadan bağlanabilir. (Anlatabildim mi bilmiyorum ama). Kusagi önden bağlayınca elbiseyle aynı desende olsa dahi görüntüyü kesiyormus gibime geliyor. Benimki sadece takıntı sen nasıl istiyorsan öyle yap 😘😍🥰

Kaç gündür gelemedim. İyidir herkes umarım.
84 lerde kaldım. Oysa 83 görmüştüm. Ramazan'ın yarısı gitti. Benden adam akıllı birşey gitmedi. Umarım sizde durumlar daha iyidir.
Her sene sofrada envayi çeşit tatlı olurdu bu sene o da yok. Bilmiyorum sanırım az su az hareket 😔
Su fark ediyordur belki cnm ben zorla da olsa içiyorum
Hayırlı olsun cnm. Annem de kullanmadı bir sauna eşofmanı varmış. Merak edip almış ama kullanmamış. Bana verdi. 1 yıldır dolata alip denemedim bile. Aslında elinin altındayken kullan di mi. Benimki hep usengeclikten
Saol cnm aynen bende bayadir söyleniyordum aldım bklm insAllah fayda görürüm

İyi geçer kızlar.
En son geçen hafta değil ondan önceki cuma tartilmistim. Tartı durumum nedir bilmiyorum. Bu cuma bir yuzleselim bakalım kendisiyle.

Menü de vereyim. Dün gece biraz dosya işi yaptım kızları yatirinca. Gece 12 gibi 1 avuç kuruyemiş yedim. Bu yüzden sahurda bir şey yemedim. Şu içtim namaz kıldım yattım. 2 gündür sahurda yatıp sabah kalkıp işe gidiyorum. Uyku düzenim altüst oldu toparlamam lazım.

Bugün iftarda 3 YK pirinç pilavı, hindi sote, yoğurt, 2 YK kuru fasulye (susuz), 2 çatal kadayıf (biraz fazla yedim sanırım. 😔)

Menümü beğenmesemde yazıyorum çünkü öbür türlü ipin ucu kaçıyor.

Teşekkür ederim cnm ❤️

Teşekkür ederim cnm ❤️

Teşekkür ederim cnm ❤️

Teşekkür ederim cnm ❤️ 7 yıl önce küçük kizlari üniversiteyi kazanınca yerleştirmeye gittiler. Giderken trafik kazası yaptılar. Anneleri ve down sendromlu abileri vefat etti. Böyle bir kayıp yaşadılar. Büyük kızları benden 1 yaş büyük. Kızların ikisi de bekâr. Şimdi babaları da vefat etti. Bir başlarına kaldılar. Evli olsalar eşleri teselli eder, çocukları olsa onlarla avunurlar. İlerleyen zamanlarda evlilik işleri hep hüzünlü olacak annem babam olaydı onlarda görselleri vs vs diye dusunecekler. Öyle işte Allah sabır versin.

Sağol cnm ❤️❤️

Çok çekişmeli bir maç. Sonucu merakla bekliyoruz 👏👏👏👏

Rengarenk ne güzel cnm iyi günlerde kullan. Belindeki kuşağı arkadan bağlarsan daha güzel durur bence. Ya da yanda kemer yualari varsa ordan geçirdikten sonra hiç öne getirmeden direkt arkadan bağlanabilir. (Anlatabildim mi bilmiyorum ama). Kusagi önden bağlayınca elbiseyle aynı desende olsa dahi görüntüyü kesiyormus gibime geliyor. Benimki sadece takıntı sen nasıl istiyorsan öyle yap 😘😍🥰
Denemek icin taktim canim. Kemer yeri yok

İftar

1 hurma
1 kepçe yayla çorbası
2 parmak kadar pide
1 kase patlıcanlı sebze yemegi
Yogurt ve salata

Ara
Tarçınlı filtre kahve
iyi akşamlar.
bugün menüm

sabah 4 yk yulaf 2yumırta az peynir omlet,çay. & yeşilçay