- 8 Mart 2020
- 6.123
- 29.486
- 548
Biz birakmadik devam ediyoruz
Afiyet olsun canım güzel menü benceBugünün menüsünü paylaşayım
Sabah
10:00
2dilim tb ekmeğinden tost bol yesillik,5zeytin yesil çay
13:00 sade kahve 3kare bitter çikolata
15:00 bi bardak ayran bi avuç çiğ kuruyemiş bi armut
17:45
5 kofte domates biber kavurmasi elim kadar pidesalata ayran
Spor 30dk leslie
SüpersinizBiz birakmadik devam ediyoruz
Benimki de cumaya sürpriz olsunMecburen öyle olacak. Emzirmeyi kes diyor, kil sebebiyle emzirmeyi mi keseyimdoktor da bir tuhaf.
Veee az önce tartildim 84.9 geldimbengisu022 sen ne alemdesin
Evet Bayramdan sonra güzel bir başlangıç yapalımSelamlar hanımlar
Bayrama son 1 hafta. Sonra motivasyon tavan inşallah
Benimki de cumaya sürpriz olsunbakalım ne olacak sonuç. Ne güzel 84 ü görmüşsün sevindim senin adına
Yok kız keşke yakalasam. Ama benim kg çok değişken o yüzden kestiremiyorum sonucuFit mutlu anne yi yakaladın herhalde hadi inşallah hep beraber şu 79u görelim.
Asla sizi kıskanmıyorum
Tabi aslinda onemli olan haftalik sonuc her zamanYok kız keşke yakalasam. Ama benim kg çok değişken o yüzden kestiremiyorum sonucu
Ay insAllah görelim cnm yaFit mutlu anne yi yakaladın herhalde hadi inşallah hep beraber şu 79u görelim.
Asla sizi kıskanmıyorum
Geldim. Baya bir curcuna vardı gelemedim. Meraklandırdım kusura bakmayın ❤lolaxx nerdesin merak ediyorum
HoşgeldinGeldim. Baya bir curcuna vardı gelemedim. Meraklandırdım kusura bakmayın ❤
HoşbuldumHoşgeldin
Bir gun girmesem kafayi yerim benŞimdi baktım son mesajımdan beri 12 gün olmuş
Bu kadar olduğunu bilmiyordum.
Hoşgeldin canım hayırdır inşallah iyimisin?Geldim. Baya bir curcuna vardı gelemedim. Meraklandırdım kusura bakmayın ❤
İyiyim. Biraz sıkıntılı stresli durumlar oldu ama sorun yok şu an.Hoşgeldin canım hayırdır inşallah iyimisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?