Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bayrama 79 görmeyi umuyorum 81-82 aralığına düştüm bugün. Temmuzda düğün var ama hiç hırs yapmıyorum. Enteresan gidesim bile yok
Genel olarak sinirli stresli ve gergin gecen bir donemdeyiz. Calisanlar ayri evdekiler ayri bunaldi. Cok normal. Benimde bu yaz akrabalardan cok dugun sunnet vs var. Onlar icin hic hirs yapmadim. Senin dedigin gibi gitsemde olur gitmesem de. Ama bu hep boyle surmeyecek. Kg arttikca saglik elden gidiyor. Yani sadece görünüş olarak düşünme, yaş ilerledikce de vermek daha zor

Bayrama 79 görmeyi umuyorum 81-82 aralığına düştüm bugün. Temmuzda düğün var ama hiç hırs yapmıyorum. Enteresan gidesim bile yok
Kimin düğünü canım?? Kaynın mıydınormal hevesinin olmaması pandemi süreci ama kg vermeye hevesin olsun. Dikkat etmeyince misliyle alıyoruz maalesef

Hosbuldum bonusum ❤
Keşke gelse ama o 70li kilolarda Minik Duduklu Tencere
Randevu işini halletinmi canım durumlarda okumuştum minigim
Randevumu ve iznimi oluşturdum şükür hastane işlerinde izin almaya gerek yok demişler ama seyahat izni için ilçeden belge gerekiyormuş ceza yememek adına tüm onlemi aldım

Pembe Lotus hoşgeldin canım gel tabi her zaman.

Belki minikte gelir seni görünce Minik Duduklu Tencere bayram sonrası sizi döğüştürürüz burda :)
Ben geleceğim de imkanlar el vermiyor

Şaka Maka almaya başladım evde ekmek yapmaya başlayınca :/ su hastne işleri bitsin diyorim

Birde verem savaştan Yemen'e icmene dikkat et bundan sonra dediler bana

Randevumu ve iznimi oluşturdum şükür hastane işlerinde izin almaya gerek yok demişler ama seyahat izni için ilçeden belge gerekiyormuş ceza yememek adına tüm onlemi aldım

Ben geleceğim de imkanlar el vermiyor

Şaka Maka almaya başladım evde ekmek yapmaya başlayınca :/ su hastne işleri bitsin diyorim

Birde verem savaştan Yemen'e icmene dikkat et bundan sonra dediler bana
Hayırlısı olsun canım benim ❤güzel haberlerle gelirsin ins
Cuma bildirim yapabilirsen kilonuda görüp daha sık gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…