- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Tebrikler kızlar çok iyiysiniz.Bildirim
En son 10 gün önce tartıldım sanırım tam kestiremiyorum. 124tü
Güncel 122.8
Giden -1.2
Spor 200 dk
Chloe tinge başladım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler kızlar çok iyiysiniz.Bildirim
En son 10 gün önce tartıldım sanırım tam kestiremiyorum. 124tü
Güncel 122.8
Giden -1.2
Spor 200 dk
Chloe tinge başladım.
teşekkürler canım
Hiç moralini bozma. Ocak şubatta bende artiya geçtiğim zamanlar oldu. Ama yine bitti gitti deyip bırakmadım. Ekimden beri verdigim 27 kgya yaklaştı. Senin hedefine az kaldi bu yuzden de rehavet olabilir. Hedef kgmuz ayni benim vermem gereken 20 kg senin vermen gereken 12 kg var. Bence istersen eylule bu işi halledersin10 günlük yeme sonucu aldıklarımın bir kısmını verdim diye düşünüyorum.Tabii sonuç olarak 2 hafta öncesine göre artıdayım,kaç kilo aldıysam artık,moralim bozulur diye tartılmamıştım.02 Nisan'da da 76.9 dum.5 haftadır ilerleme olamamış görünüyor.Bundan sonra cuma günleri hariç dikkat etmeye çalışacağım.Tartı sonrası ilk gün olduğundan serbest gün gibi davranıyorum.
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
İki hafta önce: 76.1
Bu hafta: 77
Gelen: 0.9
Toplam giden: 18.7
Hedef: 65
Tebrikler canım güzel eksiSelam kızlar
Geçen hafta 85.8
Bugün 85.15
Tebrikler canim haftaya senden atak bekliyorumSelam kızlar
Geçen hafta 85.8
Bugün 85.15
Süper eksi canım valla koşarak geliyorsunVe bende geldim
İki akşam yedigim tatlilara ragmen bu hafta arasini iyi gecirdim. Pazartesi 85.9dum. cuma 86.4
Haftalik fark
Fark: 1.7 kg
Sagol canim. Bu hafta şükür iyi gitti. Bakalim bayrama kadar da en az 1 kg gitse ramazanda 4 kg vermiş olurum başlangicim 87.7Süper eksi canım valla koşarak geliyorsun![]()
Çok iyi canımSagol canim. Bu hafta şükür iyi gitti. Bakalim bayrama kadar da en az 1 kg gitse ramazanda 4 kg vermiş olurum başlangicim 87.7
Tebrikler canim bende seni bekliyodum harikasınGeçen hafta: 83.85
Bu hafta: 82.80
Fark: -1.05
Yüzde: %1.252
Benim için güzel rakam haftada -1 çok şükür bu hafta da -1 görürsem ramazanda -5.7 kg vermiş olurum gayet güzel rakam her zaman sabit ya da artı çıkıyordum ramazandan![]()
Ay bi gelsek hayirlisiyla. Heycan yapiyorum deli gibiÇok iyi canımaç kaldı insAllah yakında 70lerdeyiz
Sağol canım benim çok şükür ramazanı verimli geçirdik regl girmedi araya düzenim çok kaçmadı ramazan sonu verdiklerimizi korur ve geri kalanları da veririz insAllah canımTebrikler canim bende seni bekliyodum harikasınsen bu ay cok guzel ilerledin. Hem cocuklarla hem oruc tutarak hemde
![]()
insAllah canımAy bi gelsek hayirlisiyla. Heycan yapiyorum deli gibiramazan sonrasi hizlanmamiz lazim hep beraber bu motivasyonu birakmayalim
![]()
oooooVe bende geldim
İki akşam yedigim tatlilara ragmen bu hafta arasini iyi gecirdim. Pazartesi 85.9dum. cuma 86.4
Haftalik fark
Fark: 1.7 kg