Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık olsun cnm olan olmuş bundan sonrasına bakacaz artıkpişmanımmmm
![]()
Afiyet olsun cnm yarın daha güzel menü ile gelirsinKizlar bende bugün cok yurudum cok yoruldum. Aksam da cok kacirdim menü vermeyecegim bu akşam
Ben gunduz iyi yürüdüm. Eşimin telefonu 6bin adim saymis tabi ayaklarim yoruldugu icin anlayabiliyorum. Alisik olmayinca o bile yormuş beni65 dk tempolu rampalı yürüyüş oğlanı uyutunca namaz kılıp Kur'an okuycam insAllah hala uyuyor olursa yürürüm biraz daha
Sağlık olsun cnm olan olmuş bundan sonrasına bakacaz artık
Afiyet olsun cnm yarın daha güzel menü ile gelirsin![]()
Çok iyi yapmışsın cnm yavaş yavaş artiracaksin insAllah yürüyüşu benimki de yenice babasında kucağında uyudu bklm uyanmazsa sahurda benim pek vaktim kalmıyor oğlan emmek istiyor namazı güç bela kılıyorumBen gunduz iyi yürüdüm. Eşimin telefonu 6bin adim saymis tabi ayaklarim yoruldugu icin anlayabiliyorum. Alisik olmayinca o bile yormuş beni
Benim kizlar delirmiş gibi bende delirdim biraz. Şimdi küçük uyumak üzere digerini uyutcam. Uyuyamazsam kalkar kuran okurum yada sahurda okuycam
Allah kabul etsin inşallah65 dk tempolu rampalı yürüyüş oğlanı uyutunca namaz kılıp Kur'an okuycam insAllah hala uyuyor olursa yürürüm biraz daha
Amin insAllah canımAllah kabul etsin inşallahcanım
bende yıkandim biraz önce ufak oğlanıı yıkadım kız yıkandı ben okudum biraz dua şimdi kızım okuyor Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
![]()
Bende şimdi uyuttum cocuklari okumaya çalışcam inşallahÇok iyi yapmışsın cnm yavaş yavaş artiracaksin insAllah yürüyüşu benimki de yenice babasında kucağında uyudu bklm uyanmazsa sahurda benim pek vaktim kalmıyor oğlan emmek istiyor namazı güç bela kılıyorum
Allah kabul etsin canımBende şimdi uyuttum cocuklari okumaya çalışcam inşallah
Amin cumlemizin kabul etsin canimAllah kabul etsin canım![]()
Bugün toplam 2 saat yürüyüş yaptım rampada ara ara koşu 370 kaloricik yaktımGönül rahatlığı ile bırazdan sahurumu yapabilirim
![]()
İlk cumlene aşık oldum insAllah yaEriyorsun kız sen maşallahsenin enerjinden istiyorum. Yaşlarimizda ayni ama benim her zamanki gibi ruhum yaşlı
![]()
Daha once hic spor yapmis miydin peki? Bana gunde 2 saat spor yapmak çok uç şuan. 30 dk tam ideal geliyor o da leslie ile yani sıkılmamak için...İlk cumlene aşık oldum insAllah ya![]()
Vala bende ayarsızimdir bı diplerde bı göklerde ama spor bana çok iyi geliyor kısa sürede vucudumdaki değişimi görmek daha da motive ediyor
Daha önce 5-6 ayda 16-17 kg verdiğimde de günlük 1-1.5 saat dışarda yürüyüş yapıyordum evde yatmadan da Leslie yapıyordu çok ağır sporlar yapmadım ama rutinim hep böyleydi cnmDaha once hic spor yapmis miydin peki? Bana gunde 2 saat spor yapmak çok uç şuan. 30 dk tam ideal geliyor o da leslie ile yani sıkılmamak için...
Hayırlı geceler kızlar.
Doğurmuş dogurmamis tüm annelerin anneler günü kutlu olsun. Yüreğimizdeki sevgi yeter gerisine kulak tıkayın.
Regl şişkinliğidir cnm bozma moralini adet olunca iner insAllahBen salı gibi hasta olucam. 79 görmeyi beklerken bugün 83 gördüm
Hayaller ve hayatlar
Anladım canım alışık sayilirsin maşallah. Bende yaza arttircam artikDaha önce 5-6 ayda 16-17 kg verdiğimde de günlük 1-1.5 saat dışarda yürüyüş yapıyordum evde yatmadan da Leslie yapıyordu çok ağır sporlar yapmadım ama rutinim hep böyleydi cnm