• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar herkese bugün menüm
sabah,1, tbe,pey,zey,dom, saltlk bibr,
1tane az tryğ sahanda yumurta , çay,
ara,1,muz ,
öğlen,4, yk kıymalı taze fasulye
ara 1türk kahve, yarım kase magnolia
akşam, 1 küçük parça pide ,4 yk bulgur pilavı,,3 yk, tavuk göğsü kavurma, az biraz lahana ve acı biber turşusu , yeşilçay,,, su 2 ye tamamlanır, biraz sonra akşam çayı içerim ,yatmadanda 1 kayısı bitki çayı
içilir,

bugün ,hafiften bir fazla oldu sanki magnolia olmasaydı muzda yarım olsaydı akşam yemeği de az bir pide olmasaydı iyiydi ama erken yedim bugün çatlasam da patlasamda en küçük bir kaçamak bile yapmamalıyım
🤐

ara,1,muz ,
akşam, 1 küçük parça pide ,4 yk bulgur pilavı,,3 yk, tavuk göğsü kavurma, az biraz lahana ve acı biber turşusu , yeşilçay,,, su 2 ye tamamlanır, biraz sonra akşam çayı içerim ,yatmadanda 1 kayısı bitki çayı
içilir,

bugün ,hafiften bir fazla oldu sanki magnolia olmasaydı muzda yarım olsaydı akşam yemeği de az bir pide olmasaydı iyiydi ama erken yedim bugün çatlasam da patlasamda en küçük bir kaçamak bile yapmamalıyım
🤐
Akşam pide varken pilava gerek yokmuş tatlıyı gündüz yemişsin eritirsin insAllah afiyet olsun canım

9 Mayıs Pazar
Sahur
3 kaşık yulaf 1.5 bardak süt, 2cay kaşığı bal ile lapa
Yarım elma 3ceviz tarçın
1.5 lt su
Rezenell-biberiyeli çay

İftar
3 minik yaş hurma
2 bardak ayran
7 tane mercimekli kısır bol yeşillikli
Bol salata
1 küçük dilim patlıcanlı börek
Marul, turşu

Su 2.5 lt bulur
Spor 50 do tempolu yürüyüş şimdilik

Fit mutlu anne Fit mutlu anne biraz önce hafif. bir hareket yaptım 15 dakikalık ayaklarımı fazla zorlamadan yavaş yavaş alıştırıhım diyorum kendimi Spor olmadan olmuyor sıkılaşmak lazım 👍
Çok iyi canım aynen valla sporsuz sıkılaşma olmuyor

Kızlar hiç gelemedim bugün sabaha karşı 5gibi karin agrisyla uyandım sıcak su torbası koydum ağrı kesici içtim

Üzerim açık uyummusum uyandığımda her yerim ağrıyordu öğleden sonra hep yattım kas gevşetici içtim..

Bide kabızlık sorumum var yarın daha dikkatli olacağım bi ara covitmiyim acaba dedim kendi kendime ama şuan iyiyim çok şükür

basbelasiyim basbelasiyim bayram sonrası sıkı yönetime geçicez bekleriz mutlaka.

Karatay ve aralıklı oruç birbirine benziyor zaten. Birinde meyve yasağı yok
evet bende kararliyim bayramdan sonra diyete basliycam karatayla devam 😁 baska karatay yapan var mi ben Ksam yemeklerinde sorun yasiyorum genelde

İlla karatay diye sartlama suan revançta olan araliksiz oruç var. Birde dr rengin hanim var. Onun tavsiyeleri cok iyi diyorlar bunlari arastir. Kendine uygun şekle getir. Tiroid için ilaç kullaniyor musun? Bende de insulin direnci vardi ustelik emziriyordum ama verebildim kg.
Şuan kaç kilosun?
oruc yapamam sanirim ramazandna yeni cikiyorum :) kahve icmem lazim artik birde calisiyorum evden ama yine de yorucu 😐

110 oldum bence kiyafetlerden anliyorum gecen yil bol olan bluzum tam oturuyor :(

size bir odem atici yazayim tadi kotu ama rfsane 1 lt suyu kaynatip bir tutam yesil cayla denlemeye birakiyorsun ilidiktan sonra 1 limon ve 1 maden suyu ekleyip 1 gun boyunca iciyorsun cok faydali ben takimda yarisirken tartilmadan 1 gun once icerdim cok fark atardim

Kızlar hiç gelemedim bugün sabaha karşı 5gibi karin agrisyla uyandım sıcak su torbası koydum ağrı kesici içtim

Üzerim açık uyummusum uyandığımda her yerim ağrıyordu öğleden sonra hep yattım kas gevşetici içtim..

Bide kabızlık sorumum var yarın daha dikkatli olacağım bi ara covitmiyim acaba dedim kendi kendime ama şuan iyiyim çok şükür
Gecmiş olsun cnm aman dikkat et havalar aldatıyor özellikle gece bende üstüm açık yatamam daha
size bir odem atici yazayim tadi kotu ama rfsane 1 lt suyu kaynatip bir tutam yesil cayla denlemeye birakiyorsun ilidiktan sonra 1 limon ve 1 maden suyu ekleyip 1 gun boyunca iciyorsun cok faydali ben takimda yarisirken tartilmadan 1 gun once icerdim cok fark atardim
Dukan birası diyolar buna bı kaç kez denedim ama yeşil çaydan tiksinmemek için bı daha içmedim tadı feci bişey ya bence

Gecmiş olsun cnm aman dikkat et havalar aldatıyor özellikle gece bende üstüm açık yatamam daha

Dukan birası diyolar buna bı kaç kez denedim ama yeşil çaydan tiksinmemek için bı daha içmedim tadı feci bişey ya bence
evet kotu malesef :( ama cok iyi odem atiyor ben sasirmistim her hafta yapmaya calismistim ama zor gercekten

g

Bide kabızlık sorumum var yarın daha dikkatli olacağım bi ara covitmiyim acaba dedim kendi kendime ama şuan iyiyim çok şük
çok geçmiş olsun canım 🙏

Şu yasaklar bitsede yürüyüşe devam etsem çok iyi geliyordu bütün gün evde zaten hiç Oturamuyorumki spora zor vakit ayırabiliyorum

Yarın dip köşe temizliği yapacağım 😑
Bende ev işlerini hallederim yarın wc, balkonlar falan yıkanacak

ara,1,muz ,
içilir,

🤐
Fark etmişsin zaten 🙂diğer günlerle telafi edersin inş.

Fark etmişsin zaten 🙂diğer günlerle telafi edersin inş.
en kötüsü de bu değlmi zaten 😡 bile bile yimek engel olamamak hep yüzden geldik bu kilolara Allah hepimizin nefsini korusun inşallah 🙏 hepimiz dilediğimiz kilolara gelelim ve birdaha hiçççç şişko olmayalım amin🙏🙏🙏🙏

Back
X