• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tekrar merhaba kendimden bahsedeyim biraz 30 yaşındayım Türkçe Öğretmeniyim, geçen Temmuz ayında 116 kilo olarak başladım 4 ayda kendi çabalarımla 93 kiloya kadar düştüm, daha sonra düşükle sonuçlanan bir hamilelik yaşadım 1.5 ay önce yeniden 98 kiloyla başladım inşallah 6lı rakamları görmeden bırakmayacağım🥰 Hepimiz inşallah hayal ettiğimiz bedenlere hedeflediğimiz kilolara ulaşabiliriz😍😍

Maşallah 1,5 ayda nerdeyse 10 kilo vermişsin daim olsun inşallah hedefine ulaşırsın.

Bende 36 yaşındayım ev hanımıyım.
Bu topiğin demirbaşlarındanım malesef.
Yıllardır alıp verdik bazen demir attık hep burdaydık.

Tekrar merhaba kendimden bahsedeyim biraz 30 yaşındayım Türkçe Öğretmeniyim, geçen Temmuz ayında 116 kilo olarak başladım 4 ayda kendi çabalarımla 93 kiloya kadar düştüm, daha sonra düşükle sonuçlanan bir hamilelik yaşadım 1.5 ay önce yeniden 98 kiloyla başladım inşallah 6lı rakamları görmeden bırakmayacağım🥰 Hepimiz inşallah hayal ettiğimiz bedenlere hedeflediğimiz kilolara ulaşabiliriz😍😍
çok geçmiş olsun canım Allah bir daha öyle acı vermesin 🙏

selam kızlar herkese iyi akşamlar diliyorum 🙏 bugün menüm
sabah ,1 tbe ,pey zey dom saltlk bibr
1 ,haş yumurta, çeyrek simit,çay,
ara,2, fit kurabiye, yeşilçay,
öğlen,. 1 kese , kıymalı nohut
ara , kayısı bitki çayı,
akşam,,, 2 kepçe mercimek çorbası, 3 servis kaşık, kıymalı ıspanak , 2 yk yoğurt,. 1 tbe , yeşilçay, ,, su 2 lt

biraz sonra çay içicim , :kahve:
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş bence canım ya senden ricam menünu alt alta yazsan olmaz mı okuması çok zor oluyor böyle
Yok valla sırf daha yedim yazmim diye yemedim
Süpersin o 2 baklava bence sıkıntı olmaz zaten
Hg canım bende 27 yaşındayım 3 senedir bu gruptayim 99dan 79 düştüm sonra hamilelik oldu yeniden 95 ile başladım şu an 82lerdeyim insAllah hepimiz saglikla istediğimiz kiloya ulaşırız geçmiş olsun istiyosanz Rabbim sağlıkla yeniden gebelik nasip etsin insAllah

Hosgeldiniz

Afiyet olsun canım güzel menü olmuş bence canım ya senden ricam menünu alt alta yazsan olmaz mı okuması çok zor oluyor böyle

Hg canım bende 27 yaşındayım 3 senedir bu gruptayim 99dan 79 düştüm sonra hamilelik oldu yeniden 95 ile başladım şu an 82lerdeyim insAllah hepimiz saglikla istediğimiz kiloya ulaşırız geçmiş olsun istiyosanz Rabbim sağlıkla yeniden gebelik nasip etsin insAllah
ok canım 👍

Makinen nasıl fit çok ses yapıyor mu? Geç saatte çıcuk uyudumu yürümek harika ama ses yapıyo işte bantlar
Cnm bulaşık makinesi kadar anca ses yapıyor çok sesli değil salonda duruyor komşularımda oturma odasını kullanıyor sıkıntı olmuyor şikayet gelmedi en azından ramazanda sürekli gece yürüdüm

Mthn83 Mthn83 egzersiz düzeni yapalım olur mu?

Yorgun olsanda sabah yada akşam farketmez gün içinde yapılıcak.

Yürüyüşten lesliden sonra yada ısındıktan sonra hareketleri yapıcaz.

Elbiseye girmen için düzenli yapman lazım
😭😭😭
Saat olarak en az 3 saat temizlik yaptım. Cam sildim kapı sildim yerleri sildim. Yeter dedim.
Kahvaltı haşlanmış yumurta 1 halka sucuk bev yapımı çörek.
Arada filtre kahve ve baharatlı nohut
Akşam yemeği büyük bir kase ton balığı salatası bir parça katmer
Su 1 lt olmadı

😭😭😭
Saat olarak en az 3 saat temizlik yaptım. Cam sildim kapı sildim yerleri sildim. Yeter dedim.
Kahvaltı haşlanmış yumurta 1 halka sucuk bev yapımı çörek.
Arada filtre kahve ve baharatlı nohut
Akşam yemeği büyük bir kase ton balığı salatası bir parça katmer
Su 1 lt olmadı
Canım su çok az artır mutlaka

Maşallah 1,5 ayda nerdeyse 10 kilo vermişsin daim olsun inşallah hedefine ulaşırsın.

Bende 36 yaşındayım ev hanımıyım.
Bu topiğin demirbaşlarındanım malesef.
Yıllardır alıp verdik bazen demir attık hep burdaydık.
Çoğu ödemdi zaten canım o yüzden biraz fazla gitti😊 hep öle al ver le geçti benimde bu zamana kadar inşallah bu son olur😅
çok geçmiş olsun canım Allah bir daha öyle acı vermesin 🙏
Çok sağol canım inşallah Allah kimseye yaşatmasın🥰

Hoş buldum 🥰 inşallah canım çok da güzel vermişsin, biraz zayıflayıp inşallah nasip eder Allah🥰
Hoş buldum😍
İyi akşamlar,ben de yarından itibaren işi sıkı tutmaya çalışacağım.Dün ve bugün menü şaştı yine.😌
hzlsel hzlsel hoşgeldiniz.
Hoş buldum😘

iyi akşamlar düzen kurmaya çalışıyorum şu anda da ananaslı yeşil çay içiyorum, en azından akşam yemeğim 19:30 da ve az oldu onu yazayım barii
2 adet kanat ızgara,
1.5 sevis kaşığı fırın ızgara sebze üzerine sarmısaklı yoğurt
1 dilim ekmek

yürüyüşe çıkabilirim yada spor yaparsam yazarım :KK50:

Kurtulun baklavalardan 😃
bizim evdede var ev baklavası :işsiz:
hoşgeldin kilo konusunda ciddi yol kat etmişsin. verdiğin her kilo sağlık olarak dönüş yapsın sana diyelim, bundan sonraki yaşayacağın sağlıklı gebelikler için :KK37:

bizim evdede var ev baklavası :işsiz:

hoşgeldin kilo konusunda ciddi yol kat etmişsin. verdiğin her kilo sağlık olarak dönüş yapsın sana diyelim, bundan sonraki yaşayacağın sağlıklı gebelikler için :KK37:
Hoş buldum canım sağ ol😍 kendimden beklenmeyen bir performans sergiliyorum kilo konusunda gerçekten devam edebilirim inşallah🥰

Bugün biraz kaçamaklı bir gün oldu bayramda hiç kaçamak yapmamıştım onun yerine geçsin artık🤣
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, domates, salatalık
Ara
1 muz, lifalif kuruyemişli bar, yeşil çay
Akşam
1 sb ayran, et döner(125 gr), yarım lavaş

2,5 lt su içtim, 3 mil Leslie ve 30 dk bölgesel yaptım

Bugün biraz kaçamaklı bir gün oldu bayramda hiç kaçamak yapmamıştım onun yerine geçsin artık🤣
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, domates, salatalık
Ara
1 muz, lifalif kuruyemişli bar, yeşil çay
Akşam
1 sb ayran, et döner(125 gr), yarım lavaş

2,5 lt su içtim, 3 mil Leslie ve 30 dk bölgesel yaptım
Tövbe est kaçamak nerde :KK45:

Back
X