Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar çocuklar çokella istedi ekmeğe sür anne dediler ufaklar sürdüm ama bir küçük parça ekmekle bende yedim bu regl nasıl tatlı istiyorum bu hafta olmıcak heralde sabit kalsam onada razıyım diyim
Küçük parca ise takılma canım sen yine boslama belli olmaz verirsin

yokkk kaçtı valla bugünüm hepsi mahvoldu biraz önce 2 fit kurabiye 4 sosis 1 paket diyet bisküvi,hepsinin üstüne 1 kase pul biberli yoğurt
Olsun canım dert edip kendini strese sokma yarın daha dikkat edersin telafi edersin hepimiz bazı günler kaçırabiyoruz

offf çok üzgünüm gerçekten başka çare yok aynen dediğin gibi yapıcam yarın yulaf ağırlıklı beslenmem gerekir biraz da hareket edebilirsem
Yulafi sabah tuketmeye calis. Menulerine cok dikkat etmedim fakat kuru meyve ve kuru yemisler(cig findik,badem ve ceviz) benim her zaman kurtaricim oldu

Yulafi sabah tuketmeye calis. Menulerine cok dikkat etmedim fakat kuru meyve ve kuru yemisler(cig findik,badem ve ceviz) benim her zaman kurtaricim oldu
ben gerek bile duymuyordum gece atıştırmaları a güzel oturtmıştum beynimde sabaha karşı regl oldum beni mahvetti tam şaşırttı akşam üstü de bi geldi bana ozamanda yarım paket çikolatayı yedim

Afiyet olsun yansın yağlar
Ben ananaslidan daha çok sevdim
Beyaz çay da beta tea nin sadesi var onu içiyorum
Sağol canım yansın gitsin şu yağlar bir an önceBeyaz çayı da deneyeceğim sabahları kahvaltıda içerim kiraz saplı çay da güzel oluyor
canım ya anlamadım birden bire oldu aniden saldırdım mutfakta çocuklara birşeyler hazırlamaya girdim sağol gülüm desteğin için
Evde olduğu zaman insan bazen kaçırabiliyor senin çocuklar da olduğu için evde de mutlaka oluyordur ben o yüzden hiç almıyorum kendime pek güvenmiyorum tatlı hastasıyım züber alıyorum marketten ara öğün olarak onu yiyorum tatlı ihtiyacımı bastırıyor kesmiyor tabi

hım şimdi baktım netten evet bende yarın biraz atıştırmalık bakıcam marketten bir kaç gün. bulunı durmam gerekir

Sabah tarhana çorbası
İki dilim ekmek
Peynir zeytin
Şekersiz çay

Öğlen
bir kase kısır biraz yoğurt

Akşam
Fırında kızarmış tavuk
3 kaşık makarna
Bir kase yoğurt
Taze sarımsak ve soğan
Acı biber turşusu

Dayanamadım iki tane dilber dudağı yedim ilk gunun affı olsun
.2 litreden fazla su ocmisimdir muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…