- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Küçük parca ise takılma canım sen yine boslama belli olmaz verirsinkızlar çocuklar çokella istedi ekmeğe sür anne dediler ufaklar sürdüm ama bir küçük parça ekmekle bende yedim bu regl nasıl tatlı istiyorum bu hafta olmıcak heralde sabit kalsam onada razıyım diyim
yokkk kaçtı valla bugünüm hepsi mahvoldu biraz önce 2 fit kurabiye 4 sosis 1 paket diyet bisküvi,hepsinin üstüne 1 kase pul biberli yoğurtKüçük parca ise takılma canım sen yine boslama belli olmaz verirsin
Bonus um geleceğim aklimdasiniz işler güçlerMenüm örnek değil ama yazmaya örnek olsun yazın hepiniz
Amine Busra
@74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
@Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
@basbelasiyim
@MuMu85
@60kiloyum
@dimaze3800
hzlsel
Yarin hepimiz yeni bir başlangıç yapiyoruz. Sende hic birşey olmamiş gibi devam etyokkk kaçtı valla bugünüm hepsi mahvoldu biraz önce 2 fit kurabiye 4 sosis 1 paket diyet bisküvi,hepsinin üstüne 1 kase pul biberli yoğurt
Olsun canım dert edip kendini strese sokma yarın daha dikkat edersin telafi edersin hepimiz bazı günler kaçırabiyoruzyokkk kaçtı valla bugünüm hepsi mahvoldu biraz önce 2 fit kurabiye 4 sosis 1 paket diyet bisküvi,hepsinin üstüne 1 kase pul biberli yoğurt
offf çok üzgünüm gerçekten başka çare yok aynen dediğin gibi yapıcam yarın yulaf ağırlıklı beslenmem gerekir biraz da hareket edebilirsemYarin hepimiz yeni bir başlangıç yapiyoruz. Sende hic birşey olmamiş gibi devam et
Yulafi sabah tuketmeye calis. Menulerine cok dikkat etmedim fakat kuru meyve ve kuru yemisler(cig findik,badem ve ceviz) benim her zaman kurtaricim olduofff çok üzgünüm gerçekten başka çare yok aynen dediğin gibi yapıcam yarın yulaf ağırlıklı beslenmem gerekir biraz da hareket edebilirsem
canım ya anlamadım birden bire oldu aniden saldırdım mutfakta çocuklara birşeyler hazırlamaya girdim sağol gülüm desteğin içinOlsun canım dert edip kendini strese sokma yarın daha dikkat edersin telafi edersin hepimiz bazı günler kaçırabiyoruz
ben gerek bile duymuyordum gece atıştırmaları a güzel oturtmıştum beynimde sabaha karşı regl oldum beni mahvetti tam şaşırttı akşam üstü de bi geldi bana ozamanda yarım paket çikolatayı yedimYulafi sabah tuketmeye calis. Menulerine cok dikkat etmedim fakat kuru meyve ve kuru yemisler(cig findik,badem ve ceviz) benim her zaman kurtaricim oldu
Sağol canım yansın gitsin şu yağlar bir an önceAfiyet olsun yansın yağlar
Ben ananaslidan daha çok sevdim
Beyaz çay da beta tea nin sadesi var onu içiyorum
Evde olduğu zaman insan bazen kaçırabiliyor senin çocuklar da olduğu için evde de mutlaka oluyordur ben o yüzden hiç almıyorum kendime pek güvenmiyorum tatlı hastasıyım züber alıyorum marketten ara öğün olarak onu yiyorum tatlı ihtiyacımı bastırıyor kesmiyor tabicanım ya anlamadım birden bire oldu aniden saldırdım mutfakta çocuklara birşeyler hazırlamaya girdim sağol gülüm desteğin için
hım şimdi baktım netten evet bende yarın biraz atıştırmalık bakıcam marketten bir kaç gün. bulunı durmam gerekirSağol canım yansın gitsin şu yağlar bir an önceBeyaz çayı da deneyeceğim sabahları kahvaltıda içerim kiraz saplı çay da güzel oluyor
Evde olduğu zaman insan bazen kaçırabiliyor senin çocuklar da olduğu için evde de mutlaka oluyordur ben o yüzden hiç almıyorum kendime pek güvenmiyorum tatlı hastasıyım züber alıyorum marketten ara öğün olarak onu yiyorum tatlı ihtiyacımı bastırıyor kesmiyor tabi
Yulaflı kurabiye kendi ayağına sıkti bugün
Kuru kayısı hurma Kuru üzüm olabilir atıştırmalık incir vs vshım şimdi baktım netten evet bende yarın biraz atıştırmalık bakıcam marketten bir kaç gün. bulunı durmam gerekir
sağol canım evet yarıma inşallah biraz alışveriş yapıcam bakalımKuru kayısı hurma Kuru üzüm olabilir atıştırmalık incir vs vs
Sabah tartilmayi unutmaYulaflı kurabiye kendi ayağına sıkti bugünsen nasilsjn
Bileydim son altın vuruşu yapardimSabah tartilmayi unutmabugün son kez yedik bitti
Altın vuruşu 4de ev yapımı kıymalı pideyle yaptım 2 orta boyBileydim son altın vuruşu yapardim
Tamam bende tatlı ile yapmış sayiyorim kendimiAltın vuruşu 4de ev yapımı kıymalı pideyle yaptım 2 orta boy
Sabah tartilmasakSabah tartilmayi unutmabugün son kez yedik bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?