Telafi suyu nasıl oluyordu?Bugün regl oldum o yüzden bu haftadan pek umudum yok ama üç gün telafi suyu içeceğim bakalım işe yarayacak mı
Mesela fındık ezmesi yerine şekersiz fıstık ezmesi al canım bir şey atıştırmak istediğinde onu yersinAlışkanlığı bırakmak çok zor olucak ama olucak yafındık ezmesi yedik bi iki kaşık
Diyetisyen Kübra yazıcı paylaşmıştı sayfasında canım resmini çekmiştim paylaşıyım hemenTelafi suyu nasıl oluyordu?
Bende pazardan taze nane ve çilek alayımda aramalı sular yapayım sıcakta çok iyi oluyor
bende erken kalcıcam çocukların iki tane ufaklığim var canlı derse hazırlıcamKahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir çatal labne peynir, çeyrek lavaş
Akşam
Tavuk yemeği(175 gr kadardır), 4 yk bulgur pilavı, 1 avuç kuruyemiş
2,5 lt su, 3 mil Leslie
Güne çok geç başlayınca biraz saçma beslendim yarın dersler başlıyor erken kalkacağım diye biraz psikolojim bozuldu herhalde
Güzelmiş yapmak lazım, benim yeşil çayımda şu an içiyorum doğadanın ananaslı salama yeşil çayıDiyetisyen Kübra yazıcı paylaşmıştı sayfasında canım resmini çekmiştim paylaşıyım hemen
Afiyet olsun ben de sütlü kahve yaptım yanına da 2 hurma yedimGüzelmiş yapmak lazım, benim yeşil çayımda şu an içiyorum doğadanın ananaslı salama yeşil çayı
bende aynısını içiyorum canım ananaslı yeşilçay severek içiyorum çok hoşuma gidiyor tadıGüzelmiş yapmak lazım, benim yeşil çayımda şu an içiyorum doğadanın ananaslı salama yeşil çayı
afiyet olsun bol bol ödemler gitsinGüzelmiş yapmak lazım, benim yeşil çayımda şu an içiyorum doğadanın ananaslı salama yeşil çayı
afiyet olsun canımAfiyet olsun ben de sütlü kahve yaptım yanına da 2 hurma yedim
Doğadan narlı yabanmersinli yeşil çay çıkarmış ben onu içiyorum artik denedin mi sen canım
Kolay gelsin canım Allah yardımcınız olsun zor bir süreç hepimiz için inşallah bir an önce düzelir de önümüzdeki yıl okullarımıza kavuşuruzbende erken kalcıcam çocukların iki tane ufaklığim var canlı derse hazırlıcam
Şu an elimde limonlu yeşil çay var daha önce denemiştim onu ama bir deneyim dedim bu çayı da etkisi illa olurGüzelmiş yapmak lazım, benim yeşil çayımda şu an içiyorum doğadanın ananaslı salama yeşil çayı
Bilmem ki adaş içmedik hiç güzel araması var mı?Afiyet olsun ben de sütlü kahve yaptım yanına da 2 hurma yedim
Doğadan narlı yabanmersinli yeşil çay çıkarmış ben onu içiyorum artik denedin mi sen canım
hepimize inşallah canım Allah kolaylık versin inşallahKolay gelsin canım Allah yardımcınız olsun zor bir süreç hepimiz için inşallah bir an önce düzelir de önümüzdeki yıl okullarımıza kavuşuruz
Şu an elimde limonlu yeşil çay var daha önce denemiştim onu ama bir deneyim dedim bu çayı da etkisi illa olur
Afiyet olsun yansın yağlarkızlar ne tesadüf bende kayısı bitki çayı mı içiyorumyeşil çayımı içtim yemekten hemen sonra içiyorum genelde yeşilçay ımı
Kolay gelsin canım Allah yardımcınız olsun zor bir süreç hepimiz için inşallah bir an önce düzelir de önümüzdeki yıl okullarımıza kavuşuruz
Şu an elimde limonlu yeşil çay var daha önce denemiştim onu ama bir deneyim dedim bu çayı da etkisi illa olur
Bilmem ki adaş içmedik hiç güzel araması var mı?
Birde ben portakallı beyaz çay var dı salama onun aromasını beğeniyorum mitosa filan gidince alayım her markette bulamıyorum
sağol canımAfiyet olsun yansın yağlar
Ben ananaslidan daha çok sevdim
Beyaz çay da beta tea nin sadesi var onu içiyorum
Bende cilekli su yaptım bayildim ya. Cilek kabuk tarcin limon ve 1 lt suTelafi suyu nasıl oluyordu?
Bende pazardan taze nane ve çilek alayımda aramalı sular yapayım sıcakta çok iyi oluyor
Afiyet olsun ben de yapıyorum güzel oluyor ev halki da içiyor:))Bende cilekli su yaptım bayildim ya. Cilek kabuk tarcin limon ve 1 lt suyaza soguk olsa super gider
Harika fazla değil 1 dalda taze nane katsan aroması harika soğuk soğuk çok iyi oluyorBende cilekli su yaptım bayildim ya. Cilek kabuk tarcin limon ve 1 lt suyaza soguk olsa super gider
Evet cok guzel olur. Yarin alisverise cikicam. Butun otlari toplicam bu hafta cok iyi başlamam lazımHarika fazla değil 1 dalda taze nane katsan aroması harika soğuk soğuk çok iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?