• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar. Ben mali.36 yaşındayım evliyim.3 4 sene önce 90lar grubuyla kilo vermeye başlamıştım.takımlara girerek çok fazla kilolar verdim.fakat bazı problemlerden dolayı hepsi 2 senede geri geldi. Bu sefer kendi kendime huzurla kilo vermek istiyorum diyerekten,sizin de müsadenizle yeniden burdayım 💞💞
Hoşgeldiniz ❤

Bak mali 2017 den bu mesaj.

Büşra Amine Busra Amine Busra buraya geldiğinde sen burdaymışsın demek ona bunu yazmışsın :KK68:
Yaaa 😍😍😍
Bende ilk buraya geldigim zamani merak edip bulamamistim daha önce 🤣 o zaman menulerime guzel yorumlar yapiliyodu çünkü diyet yapamiyodum hahah 😅 yusra o zaman 4 5 aylikti. Ve emmiyodu yine de o duygusal bosluklarimi doldurup kendimi diyete verememiştim. Daha sonra da 20 aylikken basladim ama 3 ayda hamile kaldim 🤭😅

malipina malipina hoşgeldin benide eskiye götürdün ❤️

Angrypigy Angrypigy sende hoşgeldin hep beraber bol eksiler görelim

Sevgili eşim yanımda iki koca dürümü gümletti🤣 ben ne yaptım koklamakla yetindim😅 birazdan haşlanmış tavuğumu yiyeceğim yoldan geldiğimde tartıldım -500 gördüm kahvaltı etmiş olduğumu düşünürsek yarın daha çok eksi göreceğimi düşünüyorum yani inşallah 🤣🤣🤣

Sevgili eşim yanımda iki koca dürümü gümletti🤣 ben ne yaptım koklamakla yetindim😅 birazdan haşlanmış tavuğumu yiyeceğim yoldan geldiğimde tartıldım -500 gördüm kahvaltı etmiş olduğumu düşünürsek yarın daha çok eksi göreceğimi düşünüyorum yani inşallah 🤣🤣🤣
Seni gazlayayim mi biraz kilolarimiz yakin 😅🤣

Yaaa 😍😍😍
Bende ilk buraya geldigim zamani merak edip bulamamistim daha önce 🤣 o zaman menulerime guzel yorumlar yapiliyodu çünkü diyet yapamiyodum hahah 😅 yusra o zaman 4 5 aylikti. Ve emmiyodu yine de o duygusal bosluklarimi doldurup kendimi diyete verememiştim. Daha sonra da 20 aylikken basladim ama 3 ayda hamile kaldim 🤭😅

malipina malipina hoşgeldin benide eskiye götürdün ❤️

Angrypigy Angrypigy sende hoşgeldin hep beraber bol eksiler görelim
Di mi insan bi tuhaf oluyo çok eski mesajları okuyunca😅

Back
X