Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimÇok lezzetli gözüküyor canım afiyet olsun![]()
Hoşgeldiniz ❤Merhaba arkadaşlar. Ben mali.36 yaşındayım evliyim.3 4 sene önce 90lar grubuyla kilo vermeye başlamıştım.takımlara girerek çok fazla kilolar verdim.fakat bazı problemlerden dolayı hepsi 2 senede geri geldi. Bu sefer kendi kendime huzurla kilo vermek istiyorum diyerekten,sizin de müsadenizle yeniden burdayım![]()
YaaaBak mali 2017 den bu mesaj.
BüşraAmine Busra buraya geldiğinde sen burdaymışsın demek ona bunu yazmışsın
![]()
Seni gazlayayim mi biraz kilolarimiz yakinSevgili eşim yanımda iki koca dürümü gümlettiben ne yaptım koklamakla yetindim
birazdan haşlanmış tavuğumu yiyeceğim yoldan geldiğimde tartıldım -500 gördüm kahvaltı etmiş olduğumu düşünürsek yarın daha çok eksi göreceğimi düşünüyorum yani inşallah
![]()
Gazla valla canım ihtiyacım varSeni gazlayayim mi biraz kilolarimiz yakin![]()
Pazartesi 85.5 tum. Bu sabah 83.7Gazla valla canım ihtiyacım var![]()
Ayy muhteşem canım ya ben hiç o kadar veremiyorum 1 kilo civarı gidiyor ben de geneldePazartesi 85.5 tum. Bu sabah 83.7![]()
HoşbuldumHoşgeldiniz ❤
Di mi insan bi tuhaf oluyo çok eski mesajları okuyuncaYaaa
Bende ilk buraya geldigim zamani merak edip bulamamistim daha önceo zaman menulerime guzel yorumlar yapiliyodu çünkü diyet yapamiyodum hahah
yusra o zaman 4 5 aylikti. Ve emmiyodu yine de o duygusal bosluklarimi doldurup kendimi diyete verememiştim. Daha sonra da 20 aylikken basladim ama 3 ayda hamile kaldim
malipina hoşgeldin benide eskiye götürdün
Angrypigy sende hoşgeldin hep beraber bol eksiler görelim
Evet. Ve maalesef pişmanlıklar keşkeler kaplıyor içimiDi mi insan bi tuhaf oluyo çok eski mesajları okuyunca![]()
Bende ödem vardi zaten tahmin ediyordum. Sonraki haftalar bu denli gitmezAyy muhteşem canım ya ben hiç o kadar veremiyorum 1 kilo civarı gidiyor ben de genelde![]()
Olanla ölene çare yok napalım önümüze bakıcaz artıkEvet. Ve maalesef pişmanlıklar keşkeler kaplıyor içimi
Evet. Ve maalesef pişmanlıklar keşkeler kaplıyor içimi
Bu hafta reglim zaten belki haftaya güzel bir rakam gider benden de yetişemem ama kovalarım seniBende ödem vardi zaten tahmin ediyordum. Sonraki haftalar bu denli gitmezhadi sende elinden geleni yap haftaya gec beni
Saol canımÜstteki profil fotoğrafına tıkla hesap detaylarında en altta boy kg yazıyor oraya yazıp kaydedince çıkıyor cnm
Uzun dedıgıgm 170 bacımDaha asma yüzünü boyun gibi bi şansın var bizde boyda yok :))