• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Güncel kilom 121.5
İki hafta önceki kilo 122.8
Fark -1.3 kg
Spor 100 dk
Tebrikler canım bu hafta biraz daha sıkı tutarsan haftaya çok daha fazlası gider😍
Merhaba kızlar

Cuma 88.6
Bugün 89.4
Fark +0.8
Moral bozmak yok canım arada inişler çıkışlar olabiliyor bu hafta güzelce gidecek eminim😘
Kilo bildirimi
Geçen hafta 89.6
Bu hafta 85.3
Giden 4.3
Hedef 65
Spor 210 dk
Vay vay harikasın canım çok iyi gitmiş🤩🤩
Valla bende 70ler için çok heycanlaniyorum. Evlendigimde 72 idim. 6.5 yil olmuş. Sonra anlamadan tartida 80leri goruvermiştim. Sonraaa 90 100 110 derken bi baktim 120ye dogru gidiyorum. Kendime dedimki daha da almaya devam edersen asla cesaret edemezsin bir daha. Ne yalan soyliyim yapamamaktan çok korkmuştum. İnsanlarda bana pek inanmiyodu. Yalandan destek oluyolardi ben anliyodum gozlerinden, o acımayı görebiliyordum. Şükürler olsun bu kadar ilerlemekte benim için büyük başarı oldu
Al benden de o kadar pek kimse inanmamıştı yarıda bırakır gene demişlerdir eminim bende heyecanla 7leri bekliyorum en son 9 sene önce görmüşüm eşimle tanıştığımda🤣 beraber yedik o kilo almadı ben aldım kendimi frenleyemediğim için 120lere dayandım😅

İyi ki varsınız burası benim için gerçekten özel. Hissettiğim destek sayesinde bir şeyler yapabiliyorum.
Son 3-4 aydır şaka maka yaklaşık 10 kilo vermişim. Bir alıp bir verme şeklinde bile olsa buna da şükür -10 yerine +10 da olabilirdi.
Artık bu işi sıkılaştırmam düzene koymam lazım.
Son zamanlarda topiği motive görmek beni de canlandırıyor.
İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.🙏
Vericez tabiki. Kilolar bizden güçlü değil. Tebrik ediyorum seni, al ver olsa bile pes etmedigin için. Onemli, kilit nokta orda zaten. Tamamen ipi birakmamak❤️

Bi de ağustosta kuzenim evlenecek akraba dırdırı çekmek istemiyorum. Vira bismillah 😅
Oooo çokta güzel sebebin var. Benimde kurban bayrami sonu dayimlar sunnet yapacak, eşimin kuzeni düğün yapacak 🤭 bunlar da beni hep kamçıladı. Yine bir arkadaşım nişan yapabilir, sadıcım olacaksın dedi 😳 o da etkiledi beni 😌

Menüğ zamanıı

9.00 2 yumurta ile menemen 1 kk peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek salatalık beyaz çay

14.30 1 kase çorba 5 yk tavuk haşlama 1 dilim ekmek ayran

16.00 1 muz

19.30 1 but tavuk 4-5 dilim fırın patates 1 dilim ekmek salata

2 lt su
Bu akşam erkenden yatıp spor yapmamazlık yok 💪
Menu cok guzel hersey de kararinda

Bi de ağustosta kuzenim evlenecek akraba dırdırı çekmek istemiyorum. Vira bismillah 😅
Ben geçen yaz kuzenimin düğününe gitmek hiç istememiştim 100 kilo civarıydım ve giyecek hiçbir kıyafetim yoktu uzun zamandır görmeyen akrabaların hepsi kilo almışsın demişti oysaki benim 15 kilo filan vermiş halimdi🤣🤣

Tebrikler canım bu hafta biraz daha sıkı tutarsan haftaya çok daha fazlası gider😍

Moral bozmak yok canım arada inişler çıkışlar olabiliyor bu hafta güzelce gidecek eminim😘

Vay vay harikasın canım çok iyi gitmiş🤩🤩

Al benden de o kadar pek kimse inanmamıştı yarıda bırakır gene demişlerdir eminim bende heyecanla 7leri bekliyorum en son 9 sene önce görmüşüm eşimle tanıştığımda🤣 beraber yedik o kilo almadı ben aldım kendimi frenleyemediğim için 120lere dayandım😅
Biz eşimle ayni kiloyduk evlendigimizde. O da 90a kadar çıktı ama hemen indi geri. Son 2 senedir 78 85 arasi gidip geliyor. Tam yakalicaktim adam ramazanda yine süzüldü. Neyse dün akşam tarttim tok karına 82 idi 🤭🤣

Oooo çokta güzel sebebin var. Benimde kurban bayrami sonu dayimlar sunnet yapacak, eşimin kuzeni düğün yapacak 🤭 bunlar da beni hep kamçıladı. Yine bir arkadaşım nişan yapabilir, sadıcım olacaksın dedi 😳 o da etkiledi beni 😌

Valla ya habire hıımmm kilo mu verdin hııımmmm kilo mu aldın 😏😏😏
Yeter da 😅
Menu cok guzel hersey de kararinda
Teşekkür ederim

Ben geçen yaz kuzenimin düğününe gitmek hiç istememiştim 100 kilo civarıydım ve giyecek hiçbir kıyafetim yoktu uzun zamandır görmeyen akrabaların hepsi kilo almışsın demişti oysaki benim 15 kilo filan vermiş halimdi🤣🤣
Ah şimdi gülüyoruz falan ama o bakışları ben ömrümce unutmam. Bana kimse bişey demedi geçen yaz. Düğün falan olmadi ama köye gitmiştim. Zaten ben akrabalarin ve tanidiklarin cok olduğu bir yerde yasiyorum. Yeni dogum yaptigim icin kimse demedi. Ama bu senede ayni kiloda gitsem 3.cocukmu var derlerdi herhalde 🙄 ananeme telefonda 25 kg verdim demistim kadin inanamadi 🤭🤣 sonra, sana diyemedik ama eşin yaninda çocuk gibi kaliyodu dedi

Heee bi de o var canımız çıkıyor 10-25-20 kilo veriyoruz. Sonra yine kilo mu aldın 😄
Kan ter göz yaşı emek var..

lolaxx lolaxx sende seneye 40 kg vermiş olabilirsin. Yeterki istekli ol, kendine inan ve sabret. İlla herkes 36 beden olmak zorunda degil. 60 kgda olmak zorunda degil. Ben mesela hedefimi 65 koydum ama 70de saglikli ve mutluysam bunu o kadarda dert etmem. Önemli olan kendimizi rahatlatacak, sagligimizi yerine getirecek fazlaligi atabilmek.

Ben 3.derece obez oldugumu gordugumde yıkılmıştım. Bugun artik rakamlara bakınca obezlikten hafif şişmanliga gectim, oyle mutluluk verici ki. Çok değil istersen 9 10 ay bilemedin 1 yıl sonra sende bu fazlaliklari atmis olacaksin

Eklentiler

• IMG_20210521_200708_885.webp
    IMG_20210521_200708_885.webp
    95,3 KB · Görüntüleme: 37
Ya gerçekten mi 😍 inşallah görürüz o zamanları🤗
Aynen çok daha güzel günler olacak sadece pes ettiginde seni pispislayacak birini bulma. Bu bahane yaratmana yardım eder. Yumurta pişirmek için bile zaman gerek o yüzden takılıp duseceksin sadece aksayacaksin bazen de dimdik duracaksın. Sen seni sev o önemli sadece 🥰
Demekki sabah ödem varmış. Daha eksiydin bence 🥰
Evet öyle oldu

Biz eşimle ayni kiloyduk evlendigimizde. O da 90a kadar çıktı ama hemen indi geri. Son 2 senedir 78 85 arasi gidip geliyor. Tam yakalicaktim adam ramazanda yine süzüldü. Neyse dün akşam tarttim tok karına 82 idi 🤭🤣
Eşim benden hep zayıf oldu ya🤣 ama bu sefer geçeceğim onu 80 kilo az kaldı 7 kilo daha verdim mi tamam içim rahat eder🤣🤣
Ah şimdi gülüyoruz falan ama o bakışları ben ömrümce unutmam. Bana kimse bişey demedi geçen yaz. Düğün falan olmadi ama köye gitmiştim. Zaten ben akrabalarin ve tanidiklarin cok olduğu bir yerde yasiyorum. Yeni dogum yaptigim icin kimse demedi. Ama bu senede ayni kiloda gitsem 3.cocukmu var derlerdi herhalde 🙄 ananeme telefonda 25 kg verdim demistim kadin inanamadi 🤭🤣 sonra, sana diyemedik ama eşin yaninda çocuk gibi kaliyodu dedi
Tabi canım ya bir şey demeyenler de var ama o bakışların hissettirdikleri unutulmaz gerçekten bu yazdan sonra istedikleri gibi baksınlar ama yakın bir zaman diliminde düğün gibi bir şey yok keşke olsa🤣🤣benim annem de öyle kadın artık bana zayıfla demiyordu ama geçen gün öncesi sonrası resmî yolladım yaa ne kadar kiloluymuşsun diyor😅
Heee bi de o var canımız çıkıyor 10-25-20 kilo veriyoruz. Sonra yine kilo mu aldın 😄
Kan ter göz yaşı emek var..
Aynen canım hele ilk zamanlar açlık çok etkiliyordu spor desen zaten terlikle 30 dk yürüyüş yapabiliyordum o kadar ayakkabılar ayağımı vuruyordu😅 inşallah sen de bir 4 ay sonra farkı göreceksin ve daha da hevesleneceksin on aydır zayıflamaya çalışıyorum bir on ay daha sürer rahat inşallah bu defa geri almayız
lolaxx lolaxx sende seneye 40 kg vermiş olabilirsin. Yeterki istekli ol, kendine inan ve sabret. İlla herkes 36 beden olmak zorunda degil. 60 kgda olmak zorunda degil. Ben mesela hedefimi 65 koydum ama 70de saglikli ve mutluysam bunu o kadarda dert etmem. Önemli olan kendimizi rahatlatacak, sagligimizi yerine getirecek fazlaligi atabilmek.

Ben 3.derece obez oldugumu gordugumde yıkılmıştım. Bugun artik rakamlara bakınca obezlikten hafif şişmanliga gectim, oyle mutluluk verici ki. Çok değil istersen 9 10 ay bilemedin 1 yıl sonra sende bu fazlaliklari atmis olacaksin
Aynen canım 3. Derece obez beni de çok üzmüştü oysa kendimi hiç obez gibi hissetmiyordum ben de sonunda bugün fazla kiloluğa geçiş yaptım sonunda on ayımı aldı ama olsun🤩

Bugün hafif bir menüyle günü bitiriyorum 🤣
Kahvaltı
4 yk yulaf, 1 sb süt, 1 armut, 5 çilek

Ara
Hindistan cevizli bar, 5 fındık, 8 tuzsuz fıstık

Akşam
Izgara et, 4 yk bulgur pilavı, 2 yk yoğurt, domates, salatalık

2.5 LT su

Sporuma birazdan başlayacağım planım 3 mil Leslie, 30 dk bölgesel yapıp yapamadığı ilerleyen saatlerde tekrar yazarım

selamlar iyi akşamlar kızlar bugün menüm,,,,
sabah 2, tbe ,sahanda yumurta,. peynir zeytin , domates salatalık biber çay ,

ara , 1 kase ,4 yk yulaf tarçınlı kurı elma kuru çilek süt ,karışımı ,

akşam ,. 1 tbe ,1 kepçe kıymalı kabak yemeği,. 1 kepçe ,zeytnyğl taze fasulye, 1 kepçe cacık , çay , türk kahve, 1 tane lokum , yeşilçay, su 1,5 lt

Eveet akşam yemekleri yenmiştir hanimlar. Menüleri alalim

Bugun ben ne yedim? Yine fazla kaçtı..

9.30
Omlet
Zeytin
Filtre kahve

Ara 1 sb kefir

13.30
Kakaolu süt
3 kayısı

Ara da birkaç kaşık çorba

16.00
Turk kahvesi + 3 incir+ 6 badem

Akşam 19.30
Yarim kase sehriyeli corba
1 kase yesil mercimek yemegi
Salata, yogurtlu semizotu
2 dilim ekmek
Afiyet olsun canım su nerde😊
Menüğ zamanıı

9.00 2 yumurta ile menemen 1 kk peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek salatalık beyaz çay

14.30 1 kase çorba 5 yk tavuk haşlama 1 dilim ekmek ayran

16.00 1 muz

19.30 1 but tavuk 4-5 dilim fırın patates 1 dilim ekmek salata

2 lt su
Bu akşam erkenden yatıp spor yapmamazlık yok 💪
Afiyet olsun 😊
Bugün hafif bir menüyle günü bitiriyorum 🤣
Kahvaltı
4 yk yulaf, 1 sb süt, 1 armut, 5 çilek

Ara
Hindistan cevizli bar, 5 fındık, 8 tuzsuz fıstık

Akşam
Izgara et, 4 yk bulgur pilavı, 2 yk yoğurt, domates, salatalık

2.5 LT su

Sporuma birazdan başlayacağım planım 3 mil Leslie, 30 dk bölgesel yapıp yapamadığı ilerleyen saatlerde tekrar yazarım
Afiyet olsun
selamlar iyi akşamlar kızlar bugün menüm,,,,
sabah 2, tbe ,sahanda yumurta,. peynir zeytin , domates salatalık biber çay ,

ara , 1 kase ,4 yk yulaf tarçınlı kurı elma kuru çilek süt ,karışımı ,

akşam ,. 1 tbe ,1 kepçe kıymalı kabak yemeği,. 1 kepçe ,zeytnyğl taze fasulye, 1 kepçe cacık , çay , türk kahve, 1 tane lokum , yeşilçay, su 1,5 lt
Afiyet olsun 😊

Bugün kendimi çok garip hissettim.
Sabah limonlu su
Öğlen 2 YK patlıcan kebabı 1yk pilav 1 kase cacık
Akşam 2 YK patlıcan kebabı 1 YK pilav semiz otu salatası yoğurtlu
Spor yok. Akşam çok aç değildim ama birşey yemen gerek dedi. Zorlayarak bu kadar oldu. Hem pişmanım hem sindirim sıkıntım oldu.
60kiloyum 60kiloyum kahve konusunda deneyimli aslında. Ona sormadan almasam dedim geride 1 kutu denemek gerek dedim.
Yeşil kahve duydunuz mu hiç. Ben duydum ama tuketmemistim. Yemek öncesi içtim. Acaba o mu etkili oldu 🙄🤔
Spor yok şu 1 lt belki ama içtiğim limonlu suları limonlu çayları saymıyorum. Bugün biraz lesli yapabilirim belki

Back
X