Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canım bu hafta biraz daha sıkı tutarsan haftaya çok daha fazlası giderGüncel kilom 121.5
İki hafta önceki kilo 122.8
Fark -1.3 kg
Spor 100 dk
Moral bozmak yok canım arada inişler çıkışlar olabiliyor bu hafta güzelce gidecek eminimMerhaba kızlar
Cuma 88.6
Bugün 89.4
Fark +0.8
Vay vay harikasın canım çok iyi gitmişKilo bildirimi
Geçen hafta 89.6
Bu hafta 85.3
Giden 4.3
Hedef 65
Spor 210 dk
Al benden de o kadar pek kimse inanmamıştı yarıda bırakır gene demişlerdir eminim bende heyecanla 7leri bekliyorum en son 9 sene önce görmüşüm eşimle tanıştığımdaValla bende 70ler için çok heycanlaniyorum. Evlendigimde 72 idim. 6.5 yil olmuş. Sonra anlamadan tartida 80leri goruvermiştim. Sonraaa 90 100 110 derken bi baktim 120ye dogru gidiyorum. Kendime dedimki daha da almaya devam edersen asla cesaret edemezsin bir daha. Ne yalan soyliyim yapamamaktan çok korkmuştum. İnsanlarda bana pek inanmiyodu. Yalandan destek oluyolardi ben anliyodum gozlerinden, o acımayı görebiliyordum. Şükürler olsun bu kadar ilerlemekte benim için büyük başarı oldu
Vericez tabiki. Kilolar bizden güçlü değil. Tebrik ediyorum seni, al ver olsa bile pes etmedigin için. Onemli, kilit nokta orda zaten. Tamamen ipi birakmamakİyi ki varsınız burası benim için gerçekten özel. Hissettiğim destek sayesinde bir şeyler yapabiliyorum.
Son 3-4 aydır şaka maka yaklaşık 10 kilo vermişim. Bir alıp bir verme şeklinde bile olsa buna da şükür -10 yerine +10 da olabilirdi.
Artık bu işi sıkılaştırmam düzene koymam lazım.
Son zamanlarda topiği motive görmek beni de canlandırıyor.
İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.![]()
Oooo çokta güzel sebebin var. Benimde kurban bayrami sonu dayimlar sunnet yapacak, eşimin kuzeni düğün yapacakBi de ağustosta kuzenim evlenecek akraba dırdırı çekmek istemiyorum. Vira bismillah![]()
Menu cok guzel hersey de kararindaMenüğ zamanıı
9.00 2 yumurta ile menemen 1 kk peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek salatalık beyaz çay
14.30 1 kase çorba 5 yk tavuk haşlama 1 dilim ekmek ayran
16.00 1 muz
19.30 1 but tavuk 4-5 dilim fırın patates 1 dilim ekmek salata
2 lt su
Bu akşam erkenden yatıp spor yapmamazlık yok![]()
Ben geçen yaz kuzenimin düğününe gitmek hiç istememiştim 100 kilo civarıydım ve giyecek hiçbir kıyafetim yoktu uzun zamandır görmeyen akrabaların hepsi kilo almışsın demişti oysaki benim 15 kilo filan vermiş halimdiBi de ağustosta kuzenim evlenecek akraba dırdırı çekmek istemiyorum. Vira bismillah![]()
Biz eşimle ayni kiloyduk evlendigimizde. O da 90a kadar çıktı ama hemen indi geri. Son 2 senedir 78 85 arasi gidip geliyor. Tam yakalicaktim adam ramazanda yine süzüldü. Neyse dün akşam tarttim tok karına 82 idiTebrikler canım bu hafta biraz daha sıkı tutarsan haftaya çok daha fazlası gider
Moral bozmak yok canım arada inişler çıkışlar olabiliyor bu hafta güzelce gidecek eminim
Vay vay harikasın canım çok iyi gitmiş
Al benden de o kadar pek kimse inanmamıştı yarıda bırakır gene demişlerdir eminim bende heyecanla 7leri bekliyorum en son 9 sene önce görmüşüm eşimle tanıştığımdaberaber yedik o kilo almadı ben aldım kendimi frenleyemediğim için 120lere dayandım
![]()
Oooo çokta güzel sebebin var. Benimde kurban bayrami sonu dayimlar sunnet yapacak, eşimin kuzeni düğün yapacakbunlar da beni hep kamçıladı. Yine bir arkadaşım nişan yapabilir, sadıcım olacaksın dedi
o da etkiledi beni
![]()
Teşekkür ederimMenu cok guzel hersey de kararinda
Ah şimdi gülüyoruz falan ama o bakışları ben ömrümce unutmam. Bana kimse bişey demedi geçen yaz. Düğün falan olmadi ama köye gitmiştim. Zaten ben akrabalarin ve tanidiklarin cok olduğu bir yerde yasiyorum. Yeni dogum yaptigim icin kimse demedi. Ama bu senede ayni kiloda gitsem 3.cocukmu var derlerdi herhaldeBen geçen yaz kuzenimin düğününe gitmek hiç istememiştim 100 kilo civarıydım ve giyecek hiçbir kıyafetim yoktu uzun zamandır görmeyen akrabaların hepsi kilo almışsın demişti oysaki benim 15 kilo filan vermiş halimdi![]()
Ben geçen yaz kuzenimin düğününe gitmek hiç istememiştim 100 kilo civarıydım ve giyecek hiçbir kıyafetim yoktu uzun zamandır görmeyen akrabaların hepsi kilo almışsın demişti oysaki benim 15 kilo filan vermiş halimdi![]()
Canim.ya ben 17 senedir diyetteyimAy bu arada siz kaç kilo verdiniz nasıl yaptınız ne kadar geri aldınız hatırlıyor musunuz?
Oy nenemm nerdee , cok istiyorum ama sadece istiyorumHaftaya bir atakta sen yap![]()
Aynen çok daha güzel günler olacak sadece pes ettiginde seni pispislayacak birini bulma. Bu bahane yaratmana yardım eder. Yumurta pişirmek için bile zaman gerek o yüzden takılıp duseceksin sadece aksayacaksin bazen de dimdik duracaksın. Sen seni sev o önemli sadeceYa gerçekten miinşallah görürüz o zamanları
![]()
Evet öyle olduDemekki sabah ödem varmış. Daha eksiydin bence![]()
Ay süpersiniz ya ben de aynı hayatımız diyetCanim.ya ben 17 senedir diyetteyimhangisiyle kac verdim ne kadar geri aldim hatirlamam mümkün degil
![]()
Eşim benden hep zayıf oldu yaBiz eşimle ayni kiloyduk evlendigimizde. O da 90a kadar çıktı ama hemen indi geri. Son 2 senedir 78 85 arasi gidip geliyor. Tam yakalicaktim adam ramazanda yine süzüldü. Neyse dün akşam tarttim tok karına 82 idi![]()
Tabi canım ya bir şey demeyenler de var ama o bakışların hissettirdikleri unutulmaz gerçekten bu yazdan sonra istedikleri gibi baksınlar ama yakın bir zaman diliminde düğün gibi bir şey yok keşke olsaAh şimdi gülüyoruz falan ama o bakışları ben ömrümce unutmam. Bana kimse bişey demedi geçen yaz. Düğün falan olmadi ama köye gitmiştim. Zaten ben akrabalarin ve tanidiklarin cok olduğu bir yerde yasiyorum. Yeni dogum yaptigim icin kimse demedi. Ama bu senede ayni kiloda gitsem 3.cocukmu var derlerdi herhaldeananeme telefonda 25 kg verdim demistim kadin inanamadi
sonra, sana diyemedik ama eşin yaninda çocuk gibi kaliyodu dedi
Aynen canım hele ilk zamanlar açlık çok etkiliyordu spor desen zaten terlikle 30 dk yürüyüş yapabiliyordum o kadar ayakkabılar ayağımı vuruyorduHeee bi de o var canımız çıkıyor 10-25-20 kilo veriyoruz. Sonra yine kilo mu aldın
Kan ter göz yaşı emek var..
Aynen canım 3. Derece obez beni de çok üzmüştü oysa kendimi hiç obez gibi hissetmiyordum ben de sonunda bugün fazla kiloluğa geçiş yaptım sonunda on ayımı aldı ama olsunlolaxx sende seneye 40 kg vermiş olabilirsin. Yeterki istekli ol, kendine inan ve sabret. İlla herkes 36 beden olmak zorunda degil. 60 kgda olmak zorunda degil. Ben mesela hedefimi 65 koydum ama 70de saglikli ve mutluysam bunu o kadarda dert etmem. Önemli olan kendimizi rahatlatacak, sagligimizi yerine getirecek fazlaligi atabilmek.
Ben 3.derece obez oldugumu gordugumde yıkılmıştım. Bugun artik rakamlara bakınca obezlikten hafif şişmanliga gectim, oyle mutluluk verici ki. Çok değil istersen 9 10 ay bilemedin 1 yıl sonra sende bu fazlaliklari atmis olacaksin
Afiyet olsun canım su nerdeEveet akşam yemekleri yenmiştir hanimlar. Menüleri alalim
Bugun ben ne yedim? Yine fazla kaçtı..
9.30
Omlet
Zeytin
Filtre kahve
Ara 1 sb kefir
13.30
Kakaolu süt
3 kayısı
Ara da birkaç kaşık çorba
16.00
Turk kahvesi + 3 incir+ 6 badem
Akşam 19.30
Yarim kase sehriyeli corba
1 kase yesil mercimek yemegi
Salata, yogurtlu semizotu
2 dilim ekmek
Afiyet olsunMenüğ zamanıı
9.00 2 yumurta ile menemen 1 kk peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek salatalık beyaz çay
14.30 1 kase çorba 5 yk tavuk haşlama 1 dilim ekmek ayran
16.00 1 muz
19.30 1 but tavuk 4-5 dilim fırın patates 1 dilim ekmek salata
2 lt su
Bu akşam erkenden yatıp spor yapmamazlık yok![]()
Afiyet olsunBugün hafif bir menüyle günü bitiriyorum
Kahvaltı
4 yk yulaf, 1 sb süt, 1 armut, 5 çilek
Ara
Hindistan cevizli bar, 5 fındık, 8 tuzsuz fıstık
Akşam
Izgara et, 4 yk bulgur pilavı, 2 yk yoğurt, domates, salatalık
2.5 LT su
Sporuma birazdan başlayacağım planım 3 mil Leslie, 30 dk bölgesel yapıp yapamadığı ilerleyen saatlerde tekrar yazarım
Afiyet olsunselamlar iyi akşamlar kızlar bugün menüm,,,,
sabah 2, tbe ,sahanda yumurta,. peynir zeytin , domates salatalık biber çay ,
ara , 1 kase ,4 yk yulaf tarçınlı kurı elma kuru çilek süt ,karışımı ,
akşam ,. 1 tbe ,1 kepçe kıymalı kabak yemeği,. 1 kepçe ,zeytnyğl taze fasulye, 1 kepçe cacık , çay , türk kahve, 1 tane lokum , yeşilçay, su 1,5 lt