Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi hayırlısı :))))

yaa ben hamile kalır mıyım kalmaz mıyım diye değil de
bu kiloyla hamile kalmasaydım diye üzülüyordum
ama veremiyoruz işte
daha fazla da ertelemek istemedim .

hadi hayırlısı olsun yaaa
dikkatli beslen canım. bazı hamileler iki kişilik besleniyorum diye çok abartıyorlar. dağınık yeme. kilo bile verirsin ilk başlarda.
Bende öyle 7 gece yattim hastanede cok beter gunlerdi bebis de korona oldu falab
bebek şimdi ne kadarlık?

25 kilo vardır canım o kadar göstermese de😅😅

canım çok iyisin😍😍 beş çocuk diyorsun az mı eşin hiç konuşmasın kendimi hayal ettim çocuksuz 120 olan ben çocuklarla 200 e dayanırdım herhalde :KK70: :KK70:
canımsın♥️👍evt bende hamilelikleri de aldım her hamileliğimde 3 ,5 kilo kaldı çocuklar büyüdü şükür kendimi fark ettiğimde 100leri geçmiştim çocuklardan hiç kendimi anlamadım nasıl o hale geldim eh işte yaş kemale erdi şimdiden sonra güzelliği kaybettik bari sağlığı kaybetmeyelim 😊👍♥️

canımsın♥️👍evt bende hamilelikleri de aldım her hamileliğimde 3 ,5 kilo kaldı çocuklar büyüdü şükür kendimi fark ettiğimde 100leri geçmiştim çocuklardan hiç kendimi anlamadım nasıl o hale geldim eh işte yaş kemale erdi şimdiden sonra güzelliği kaybettik bari sağlığı kaybetmeyelim 😊👍♥️
Olur mu canım niye güzelliği kaybedesin ama sağlık gerçekten çok önemli o da zayıflıktan geçiyor benim baba tarafı hep kilolu ben de onlara çekmişim en çok babam üzülüyordu o yüzden beni kilolu gördükçe şimdi zayıflıyorum diye en mutlu o ama çok hızlı veriyorsun hasta olmayasın diyor şimdi de🤣🤣 keşke 100lü kilolara ulaşmadan fark edebilseydik ama zararın neresinden dönsek kar inşallah bundan sonra o kiloları ne uzaktan ne yakından görmeyeceğiz🥰🥰

İyi haftasonları herkese
Güncel 121.6
Gelen +0.3

5-6 kiloda bir takılıyorum şimdi de 121 civarına takıldım eksiyi görünce biraz salıyorum tam tersi gaza gelmem gerekirken...
O bende de var canım ama bırakma ne güzel kilo veriyorken daha da git üstüne verebildiğini ver kıyafetlerin bol geldikçe ya da eski kıyafetlerine girdiğini gördükçe daha da mutlu olacaksın ve hevese geleceksin hele üçlü hanelerden ikili hanelere inince insan çok mutlu oluyor

Olur mu canım niye güzelliği kaybedesin ama sağlık gerçekten çok önemli o da zayıflıktan geçiyor benim baba tarafı hep kilolu ben de onlara çekmişim en çok babam üzülüyordu o yüzden beni kilolu gördükçe şimdi zayıflıyorum diye en mutlu o ama çok hızlı veriyorsun hasta olmayasın diyor şimdi de🤣🤣 keşke 100lü kilolara ulaşmadan fark edebilseydik ama zararın neresinden dönsek kar inşallah bundan sonra o kiloları ne uzaktan ne yakından görmeyeceğiz🥰🥰
ahh gülüm ağzın bal yesin derdim ama demicem bal yeme 😀
ağzın inşallah sağlıklı yiyecekten başka birşey yemesin🙏 inşallah gülüm birdaha o kiloları hayat boyu hiç görmeyelim 🙏

az önce gebelik testi yaptım , evde ki test poztif çıktı
karnım tok, o etkilemiş olabilir mi bilmiyorum
ama jet şekilde koyuya dönmesi şaşırttı
pazartesi kan vererek baktıracağım :)
Sanki tartı 😅😅 karnim tok diyor yaa😂😂
🥰🥰🥰
İyi haftasonları herkese
Güncel 121.6
Gelen +0.3

5-6 kiloda bir takılıyorum şimdi de 121 civarına takıldım eksiyi görünce biraz salıyorum tam tersi gaza gelmem gerekirken...
Bırak sen bırak
90 lar üstünde eli sopalı kimse yok mu yaa
Ben kıyamıyorum. Ama o kendine kiyiyor
İsmim yok ama ben de hedef belirleyeyim 😂
6 hafta oluyor tarihler 8 kilo hedefim
121.6---------> 113.6 inşallah 🙏
Takılma isme gözüne iliseni yazdı o öyle
Hedefine odaklan

O bende de var canım ama bırakma ne güzel kilo veriyorken daha da git üstüne verebildiğini ver kıyafetlerin bol geldikçe ya da eski kıyafetlerine girdiğini gördükçe daha da mutlu olacaksın ve hevese geleceksin hele üçlü hanelerden ikili hanelere inince insan çok mutlu oluyor
İnşallah 🤗🤗
Sanki tartı 😅😅 karnim tok diyor yaa😂😂
🥰🥰🥰

Bırak sen bırak
90 lar üstünde eli sopalı kimse yok mu yaa
Ben kıyamıyorum. Ama o kendine kiyiyor

Takılma isme gözüne iliseni yazdı o öyle
Hedefine odaklan
O zaman durmak yok 💪🌸💜

vallamı. 😂 ,,, yokk yok gülüm 5 çocuk 4 erkek 1 kız var
Maşallah canım ben iki oğlana yetişemiyorum sende iki kati var 🙄 Allah yardımcın olsun mi diyeyim Allah bağışlasın mi hadi ikisinide diyeyim ♥️

Bende öyle 7 gece yattim hastanede cok beter gunlerdi bebis de korona oldu falab
Eşimden kaptım bir ay ne çektik Allah bilir şükür bebekler olmadı. Önce eşim ondan bana oturduğum yerde oldum en çok buna üzüldüm. 1 yıl hapis hayatı yaşayıp bu denli atlatmak zoruma gitti. Yaşadığımız yerde aileler yok asla unutulmayacak bir nisan ayı yaşadık. Rabbim düşmanıma vermesin

Eşimden kaptım bir ay ne çektik Allah bilir şükür bebekler olmadı. Önce eşim ondan bana oturduğum yerde oldum en çok buna üzüldüm. 1 yıl hapis hayatı yaşayıp bu denli atlatmak zoruma gitti. Yaşadığımız yerde aileler yok asla unutulmayacak bir nisan ayı yaşadık. Rabbim düşmanıma vermesin
Amin geçmiş olsun

hadi hayırlısı :))))

yaa ben hamile kalır mıyım kalmaz mıyım diye değil de
bu kiloyla hamile kalmasaydım diye üzülüyordum
ama veremiyoruz işte
daha fazla da ertelemek istemedim .

hadi hayırlısı olsun yaaa
Arkadasimda diyetteydi. 100 kg uzeri kendisi. 10 kg verdi bilerek o da 2.yi yapti. Kimsenin birşey demeye hakki yok. Sadece saglikli beslenmeye daha cok yonel. Ben hamileyim herseyi yerim kafasında olma. Yani oturup tabak tabak yeme, tatsan da ayni tat nasilsa

Cok geçmiş olsun :(

insAllah cnm istersen olabilirsin bence 6 hafta var

Pilates sekillenmek için güzel bende mi düşünsem 🤔 topla lastikle falan mı yaptı

Ben uzun yıllardır o rakamları göremedim cnm ama görücez tabi hepimiz 🤩

Bende diyecektim hadi belirleyelim hedef hepimiz
Yok canım hiç malzemesi de yok. Kırlentle yapmış 🙂

Back
X