- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Carpalım birbirimizeAynen ya, hep böyle yapiyorum kactir 6 Lara yaklasip sacmaliyorum, agzima carpacam bitane terlikle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Carpalım birbirimizeAynen ya, hep böyle yapiyorum kactir 6 Lara yaklasip sacmaliyorum, agzima carpacam bitane terlikle![]()
Bizim için guzel bir motivasyon kaynagi olurİyi akşamlar kızlar gündüz doğum gününe gitmiştik sonra kp gittik yakın geldik menü ve hedef tablosunu müsait olduğunda yapicam insAllah bı sürü alintım var oğlanı uyutunca yaninizdayim insAllah![]()
Aman kaybetme. Havadan mi sudan mi ne oldu boyle yaBende de müthiş bir isteksizlik var sebebini anlayamadığım düne kadar her şey çok iyiydi ama 2 gündür salmamak için kendimi zor tutuyorum motivasyonumu kaybetmemem lazım![]()
Mevsimsel mi acaba geçiş dönemindeyiz ya o mu etkiledi kaybedince de toparlamak zor oluyor o yüzden kopmamaya çalışıyorum inşallah her birimiz tekrar tam motive devam ederizAman kaybetme. Havadan mi sudan mi ne oldu boyle ya
Bende öyleyim inan bi bırakıp yesem 86 kiloyu 15gunde görürüm o potansiyel var bendeMevsimsel mi acaba geçiş dönemindeyiz ya o mu etkiledi kaybedince de toparlamak zor oluyor o yüzden kopmamaya çalışıyorum inşallah her birimiz tekrar tam motive devam ederiz
canım çok geçmiş olsunHaşlama olunca iyi oluyor. Tok tutsun diye yapicam
Bende 8li rakamları arkamda bırakmak istiyorum o yüzden direniyorum hazır 83 olmuşum şimdi bıraksam anında 90 olurumBende öyleyim inan bi bırakıp yesem 86 kiloyu 15gunde görürüm o potansiyel var bende
Ama kendi kendime bıktım senden 80li kilolar deyip kavga ediyorumaçım mesela suan
Geçmiş olsun canım şimdi okudumİnşallah yarin daha dikkatli olcam. Ama sulu yemek ne yapacagimi bilemiyorum simdi 1 hafta yediginize dikkat edin dedi dr.
Yarin sabah haslama yumurta ve haslama patates düşündüm bende
Istanbul avrupa yakasindayim canımBende 8li rakamları arkamda bırakmak istiyorum o yüzden direniyorum hazır 83 olmuşum şimdi bıraksam anında 90 olurumhangi şehirdesin canım inşallah gönlüne göre olur her ikisinin de artıları eksileri var
Can sıkıntısından yemek istiyoruz çünkü ablakızlar hepimizde bir isteksizlik oldu niye acaba şu sıra hepimiz salmak için bahaneye bakıyoruz sanki
bende biraz önce saat. 22 geçiyordu 2 yk yulaf yoğurtla yedim birazda salatalık domates kdoğradım içine 1 kase onu yedim , çok zor çokkkkkkk![]()
Ben de pazartesi okula başlayınca yoğunluğum artar beni meşgul eder diye umut ediyorum ama birbirimize destek olup salmayacağız inşallah ablacımkızlar hepimizde bir isteksizlik oldu niye acaba şu sıra hepimiz salmak için bahaneye bakıyoruz sanki
bende biraz önce saat. 22 geçiyordu 2 yk yulaf yoğurtla yedim birazda salatalık domates kdoğradım içine 1 kase onu yedim , çok zor çokkkkkkk![]()
Bonus
Canım nasılsın seninde motivasyon düştü galiba
Menülerin iyiydi halbuki
Minik Duduklu Tencere
Küçük kurabiyemsenin sağlık durumun nasil ilaclardan fayda Gördünmü?agrilarin devam ediyor mu?rabbim şifa versin