Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar kızlar gündüz doğum gününe gitmiştik sonra kp gittik yakın geldik menü ve hedef tablosunu müsait olduğunda yapicam insAllah bı sürü alintım var oğlanı uyutunca yaninizdayim insAllah 😉
Bizim için guzel bir motivasyon kaynagi olur 😍

Hayırlı geceler kızlar
Günüm fena geçmedi ama 3Odk yürüyüş yapabildim bi kaç emlakçı gezdik bütçemize uygun 2ev vardı ama bakamadik içindeki kiracidan randevu alınması gerekiyormuş emlakçı haftaiçi ararız sizi dediler

Kararsızlık bitiriyor beni 😑ya gittiğim yerde yapamazsam alışamazsam diye
Evimi seviyorum hem aile binası olmasi hem kızımın gideceğimiz yerde anaokulu,ilkokulu yürüme mesafesinde olacak iyice yazdimda yazdım 🙈

Mevsimsel mi acaba geçiş dönemindeyiz ya o mu etkiledi kaybedince de toparlamak zor oluyor o yüzden kopmamaya çalışıyorum inşallah her birimiz tekrar tam motive devam ederiz
Bende öyleyim inan bi bırakıp yesem 86 kiloyu 15gunde görürüm o potansiyel var bende
Ama kendi kendime bıktım senden 80li kilolar deyip kavga ediyorum 🤣açım mesela suan

Bugün yediklerim
Sabah
10:15
Sucuklu yumurta, 5zeytin domates salatalık yeşillik peynir 2dilim tm buğday ekmeği

15:00 (disarda)
Bi porsiyon ızgara köfte (ramiz köftenin altına dilimlenen yuvarlak pideyle yedim) bol salata ayran

18:00 evde
Büyük fincan kahve 2catal bisküvi pastasi bi avuç çiğ fıstık

21:00 4kasik yoğurt salatalık

Su 3lt
30dk yürüyüş

Bende öyleyim inan bi bırakıp yesem 86 kiloyu 15gunde görürüm o potansiyel var bende
Ama kendi kendime bıktım senden 80li kilolar deyip kavga ediyorum 🤣açım mesela suan
Bende 8li rakamları arkamda bırakmak istiyorum o yüzden direniyorum hazır 83 olmuşum şimdi bıraksam anında 90 olurum🤣 hangi şehirdesin canım inşallah gönlüne göre olur her ikisinin de artıları eksileri var

Bende 8li rakamları arkamda bırakmak istiyorum o yüzden direniyorum hazır 83 olmuşum şimdi bıraksam anında 90 olurum🤣 hangi şehirdesin canım inşallah gönlüne göre olur her ikisinin de artıları eksileri var
Istanbul avrupa yakasindayim canım
Inş aile binasinda oturmanin artilarida var eksileride tabiki

kızlar hepimizde bir isteksizlik oldu niye acaba şu sıra hepimiz salmak için bahaneye bakıyoruz sanki 😔

bende biraz önce saat. 22 geçiyordu 2 yk yulaf yoğurtla yedim birazda salatalık domates kdoğradım içine 1 kase onu yedim , çok zor çokkkkkkk :olamaz:

kızlar hepimizde bir isteksizlik oldu niye acaba şu sıra hepimiz salmak için bahaneye bakıyoruz sanki 😔

bende biraz önce saat. 22 geçiyordu 2 yk yulaf yoğurtla yedim birazda salatalık domates kdoğradım içine 1 kase onu yedim , çok zor çokkkkkkk :olamaz:
Can sıkıntısından yemek istiyoruz çünkü abla
Bu saatlerde çok acikmissam sade sodanin icine çubuk tarcin karanfil atip içiyorum değişik bi aroma oluyor

Ben de pazartesi okula başlayınca yoğunluğum artar beni meşgul eder diye umut ediyorum ama birbirimize destek olup salmayacağız inşallah ablacım🥰

Allahtan saat 8den sonra bir şey yememeye alıştım o yüzden karnım acıksa da tutuyorum kendimi ama akşam yemekleri doyurmamaya başladı yarın da erkenden kalkacağım ona da canım sıkılıyor erken kalkmayı hiç sevmiyorum🤣

Back
X