Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun canım
şimdi de şalgamlı bulgurlu salata yapıyorum öğlen için , burdan bir arkadalımız atmıştı
nkini hatırlayamadım

,sağlıklı beslenmek ,diye ,Instagram'da takip etmeye başladım ordan yapıyorum evimizde olan malzemeler öyle özel şeyler almıyoruz bebişim istersen bak bir sende

Bakayım farklı tarifler denemek lazım aslında canım bu arada fotoğrafını gördüm yorum yapamadım bı 5 çocuğa göre gayet iyisin MaşAllah

Bakayım farklı tarifler denemek lazım aslında canım bu arada fotoğrafını gördüm yorum yapamadım bı 5 çocuğa göre gayet iyisin MaşAllah
canımsınnnn teşekkür ederim
.bak bak süper valla hep aynı şeyler den bıktk süper tatlı kek kurabiye tarifleride var

Belkide yaktikça yağlar eriyor

Benim kahvaltı gene vasat. Eşim hazırladı sagolsun bende sesimi cikarmadim oturdum yedim ekmegi kontrollü yedim. Cumaya gore eksideydim sabah ona da güvendim galiba
Afiyet olsun cnm bende eksideydim yarım tost yedim vala
Dışardan belli olup yorumlar gelince daha mutlu oluyo insan vala tebrikler cnm daha güzel sonuçlar olacak insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…