- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Afiyet olsun canımcanlarım burdan bir arkadaş paylaşmıştı ınstagram'dan sağlıklı beslenmek ke ilgili menüler ordan yaptım süper menüler var bayıldım doğrusu 2 gündür yulaf pizzasına taklıdım süper deneyin derim
gel beraber olsun canım benimAfiyet olsun canım
şimdi de şalgamlı bulgurlu salata yapıyorum öğlen için , burdan bir arkadalımız atmıştıAfiyet olsun canım
Bakayım farklı tarifler denemek lazım aslında canım bu arada fotoğrafını gördüm yorum yapamadım bı 5 çocuğa göre gayet iyisin MaşAllahşimdi de şalgamlı bulgurlu salata yapıyorum öğlen için , burdan bir arkadalımız atmıştı
nkini hatırlayamadım
,sağlıklı beslenmek ,diye ,Instagram'da takip etmeye başladım ordan yapıyorum evimizde olan malzemeler öyle özel şeyler almıyoruz bebişim istersen bak bir sende
canımsınnnnBakayım farklı tarifler denemek lazım aslında canım bu arada fotoğrafını gördüm yorum yapamadım bı 5 çocuğa göre gayet iyisin MaşAllah
Belkide yaktikça yağlar eriyorGünaydın kızlar
Bugün küçüğün doğum günü. Aralıkta buyuyun Nisan da benim doğum günümdü ikiside kendince kötü sonuçlar doğurdu. Küçüğü kutlamiycam. Eşimde niye dedi böyle dedim. Bakalım bı büyüklük eden bulunacakmi
Herkes kendini ispiyonlasin benim ispiyonumun üstünden yürümeyin
Külotlu çorap gibi dimi
Yakmaz mi bu?
Çok geçmiş olsun
Hiç öyle düşünme hatta kepekli makarna yap yağsız. Yoğurt bol su patates salatası filan. Yağı düşür sadece
Tavuk filan mı yediniz neden olmuş
Afiyet olsun cok güzel görünüyorkızlar buda öğlen yemeğim deneyin şalgamlı bulgur salatası
Sağol canım teşekkür ederimcanım çocuklarında seninde doğum günlerinizi kutluyorumsağlıklı mutlu huzurlu nice yıllarınız olsun ailenle
DeliBelkide yaktikça yağlar eriyor
İnnnşalllahDeli
Yanani görür Allah diyorsun
Afiyet olsun cnm bende eksideydim yarım tost yedim valaBenim kahvaltı gene vasat. Eşim hazırladı sagolsun bende sesimi cikarmadim oturdum yedimekmegi kontrollü yedim. Cumaya gore eksideydim sabah ona da güvendim galiba
Dışardan belli olup yorumlar gelince daha mutlu oluyo insan vala tebrikler cnm daha güzel sonuçlar olacak insAllahGünaydın kızlar ben de bugün sınav görevindeydim bir saat oldu geleli kahvaltı filan yaptım kahvaltıdan önce tartıldığımda cumaya göre -400 gördümve beni gören herkes ne yaptın sen kendine nasıl incelmişsin dedi çok hoşuma gitti
Selam canımSelamlar güzel hatunlar
Bulamadim sayfayi, afiyet olsuncanlarım burdan bir arkadaş paylaşmıştı ınstagram'dan sağlıklı beslenmek ke ilgili menüler ordan yaptım süper menüler var bayıldım doğrusu 2 gündür yulaf pizzasına taklıdım süper deneyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?