Bir bilsem. Beni özellikle çocukların hastalanması çok etkiliyordu. Hala da öyle. Bu akşam bir baktım acaba evde abur cubur ne var diye arıyorum. Kendime çok kızdım. Kakaolu süt içtim. 100lerdeyken bile daha az yiyebiliyodum yaMevsimsel mi acaba geçiş dönemindeyiz ya o mu etkiledi kaybedince de toparlamak zor oluyor o yüzden kopmamaya çalışıyorum inşallah her birimiz tekrar tam motive devam ederiz
Bu yıl öyle çok süt içtimki bendeBirazdan yatarım su içip benim için zor olan kızım gece uyanip beni uyandirinca açlığım tavan yapiyobi parca peynir atip öyle uyuyorum
Çoğunluğun öyle oldu. Havalarda etkili. Ben haziranı hiç böyle soğuk bilmem meselaDaha iyiyim canım sağolasın düşüyor çıkıyor napalım
bonusum kaçımısım canım neyin var çok geçmiş olsunDaha iyiyim canım sağolasın düşüyor çıkıyor napalım
Sagol lotusumBonus
Canım nasılsın seninde motivasyon düştü galiba
Menülerin iyiydi halbuki
Minik Duduklu Tencere
Küçük kurabiyemsenin sağlık durumun nasil ilaclardan fayda Gördünmü?agrilarin devam ediyor mu?rabbim şifa versin
Yaaa çok geçmiş olsun canım Rabb'im sağlık versin öncelik tabi burda bize katıl menü bildirimi motivasyon sağlıyor zaten düzenli beslenerek verirsen sıkıntı olmaz insAllah zaten direncin yokmuş sakin katı diyetlere niyetlenme canım ekmek tatlı kesildiğinde zaten yeteri kadar eksi görürsün ben verdim canım şükür hamile kaldığım kilomun altına düştüm ama tabi daha vereceğim kilo çokFit mutlu anne canım nasılsın? Ben temmuz anneleriden eski adım minnaklarim.. bende zayıflamak istiyorum ama şöyle bir problemim var Nisan ayında covid geçirdim ölümden döndüm . Halen ciğerlerim pert durumda. Göğüs hastalıklarında takibim oluyor. Doktor sıkı bir diyet yapmadığın sürece problem olmaz dedi. Ekmeği eskiye göre yarı yarıya azalttım. Doğum sonrası veremediğim kiloların üzerine Kortizol ilaçlarının şişliği de eklendi. İkiz bebeklerle direnç falan kalmadı. Kilo da rahatsız ediyor artık bir yerden başlamak lazım bana biraz motivasyon verin. Verdin mı doğum kilolarini??
Allah Allah ya şu illet hastalık bı bitse artık Rabbim şifa versin canım ya burda hep beraber veriyoruz bazen iniş çıkış oluyor tabiYaa minnaklarim merhaba beni de tanimissindir belki benim de covidden dolayi cigerlerim hala agriyo ve surekli kalp agrisi yasiyorum. Bide bosandm pandemi bosanma su bu derken 98 kilo oldum
Yaaaa çok sevindim canım tebrikleraz önce gebelik testi yaptım , evde ki test poztif çıktı
karnım tok, o etkilemiş olabilir mi bilmiyorum
ama jet şekilde koyuya dönmesi şaşırttı
pazartesi kan vererek baktıracağım :)
Bakayım canım bı değişik sürekli gitmek için rahatsız edebilir belki denemek lazım amaFit mutlu anne canim ve diger kizlar bana daha önce epey kg veren bir ablam pentinin korseli coraplarindan önerdi. 3 al 2 öde varmis suan aldim hemen insallah faydasi olur. Hep giy hiç cikarma dedi o abla. Eger corap seklinde sikarsa dizden keseceğim korse şeklinde giycem
Ooo süperYok canım hiç malzemesi de yok. Kırlentle yapmış
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınzBiz ailecek ishal olduk. Bu aksam acile gittik. Menum hiç iyi degil bolca ekmek hatta aksam makarna vardiben cabaladikca dibe batiyorum sanki
Hoşgeldiniz çok geçmiş olsun. Dikkat ederseniz kg verebilirsiniz aç kalmadan. Sadece karbonhidrat ve şekeri keserek.Fit mutlu anne canım nasılsın? Ben temmuz anneleriden eski adım minnaklarim.. bende zayıflamak istiyorum ama şöyle bir problemim var Nisan ayında covid geçirdim ölümden döndüm . Halen ciğerlerim pert durumda. Göğüs hastalıklarında takibim oluyor. Doktor sıkı bir diyet yapmadığın sürece problem olmaz dedi. Ekmeği eskiye göre yarı yarıya azalttım. Doğum sonrası veremediğim kiloların üzerine Kortizol ilaçlarının şişliği de eklendi. İkiz bebeklerle direnç falan kalmadı. Kilo da rahatsız ediyor artık bir yerden başlamak lazım bana biraz motivasyon verin. Verdin mı doğum kilolarini??
Aa hayırlı olsun canımaz önce gebelik testi yaptım , evde ki test poztif çıktı
karnım tok, o etkilemiş olabilir mi bilmiyorum
ama jet şekilde koyuya dönmesi şaşırttı
pazartesi kan vererek baktıracağım :)
Ben decumaya en azından 86 olmalıyım
Çok geçmiş olsun canmİnşallah yarin daha dikkatli olcam. Ama sulu yemek ne yapacagimi bilemiyorum simdi 1 hafta yediginize dikkat edin dedi dr.
Yarin sabah haslama yumurta ve haslama patates düşündüm bende
Külotlu çorap gibi dimiBunu Penti nin kendi sitesinden aldim
Çok geçmiş olsunBiz ailecek ishal olduk. Bu aksam acile gittik. Menum hiç iyi degil bolca ekmek hatta aksam makarna vardiben cabaladikca dibe batiyorum sanki
Daha iyiyim canım sağolasın düşüyor çıkıyor napalım
canım çocuklarında seninde doğum günlerinizi kutluyorumGünaydın kızlar
Bugün küçüğün doğum günü. Aralıkta buyuyun Nisan da benim doğum günümdü ikiside kendince kötü sonuçlar doğurdu. Küçüğü kutlamiycam. Eşimde niye dedi böyle dedim. Bakalım bı büyüklük eden bulunacakmi
Herkes kendini ispiyonlasin benim ispiyonumun üstünden yürümeyin
Külotlu çorap gibi dimi
Yakmaz mi bu?
Çok geçmiş olsun
Hiç öyle düşünme hatta kepekli makarna yap yağsız. Yoğurt bol su patates salatası filan. Yağı düşür sadece
Tavuk filan mı yediniz neden olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?