Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar, iki gündür ben diyet falan yapmadım.
komşunun bebeği pencereden (2.kat) düştü, bir süredir moralim çok bozuktu. Durumu hakkında Bilgi alamıyorum, komşumla tanışma fırsatımız olmamıştı daha önce. Tek bildiğimiz daha donanımlı bir hasteneye sevki yapılmış ilçe dışına.

Yemeye verdim kendimi, verdiğim bütün kiloları da geri aldım. Tabi hepsi ödem, su kazanımı diye umuyorum.
Allah'ım 😔 çok üzüldüm Rabb'im çok büyük şifalarıyla yetişsin inşallah ♥️🙏 Allah'ım ailesinde sabırlar versin inşallah 🙏😔çok 0zücü çokkk

komşunun bebeği pencereden (2.kat) düştü, bir süredir moralim çok bozuktu. Durumu hakkında Bilgi alamıyorum, komşumla tanışma fırsatımız olmamıştı daha önce. Tek bildiğimiz daha donanımlı bir hasteneye sevki yapılmış ilçe dışına.

Yemeye verdim kendimi, verdiğim bütün kiloları da geri aldım. Tabi hepsi ödem, su kazanımı diye umuyorum.
Ayyyyy yaaa 😞😞😞😞 Allahim sen koru , kac yasindaydi

Selamlar pazartesinin menüsü
11.00 1 simit 2 kk peynir 5 zeytin salatalık domates bol bitki çayı
15.00
2 avuç kabak çekirdeği 5 erik sütlü kahve
20.00 1 tabak kıymalı pırasa 1 bardak ayran 1 ince dilim ekmek

3 lt su
30 dk yürüyüş

Dün piknik yaptık başka spor yapamadım hava çarptı herhalde hamur gibi oldum

Merhabalar 🥰

bdd7a1e622a7afc5758f580031a858f1.webp

geçmiş olsun dilekleriniz için sağ olun, mesajları alıntılamıştım ama cevap yazarken yine silindi. Bebek 1 yaşndaydı soranlar olmuştu, henüz eve gelmediler. Bugün okula gidince biraz bilgi edindim tanıyanlardan, başka bir ile sevk edilmiş, iyileşiyormuş bebek. İnşallah biran önce sağ Salim döner yuvasına🙏

geçmiş olsun dilekleriniz için sağ olun, mesajları alıntılamıştım ama cevap yazarken yine silindi. Bebek 1 yaşndaydı soranlar olmuştu, henüz eve gelmediler. Bugün okula gidince biraz bilgi edindim tanıyanlardan, başka bir ile sevk edilmiş, iyileşiyormuş bebek. İnşallah biran önce sağ Salim döner yuvasına🙏
İnşallah. Allah görünür, görünmez her türlü kazadan korusun hepimizi

Bugün çok zor geçiyor benim için. Ağrı sancı. İnletiyor resmen. Sanki doğum yapıyorum. Sayılı gün çabuk geçer inşallah
Valla ne yapıyorsak kendimize. Bak 79 olacaktım ne oldu 82 ile uyandım 😭😭
Düğüne tam 1 ay var. Eşimde hemen diyete ne oldu diye soruyor. Off😔

Bugün çok zor geçiyor benim için. Ağrı sancı. İnletiyor resmen. Sanki doğum yapıyorum. Sayılı gün çabuk geçer inşallah
Valla ne yapıyorsak kendimize. Bak 79 olacaktım ne oldu 82 ile uyandım 😭😭
Düğüne tam 1 ay var. Eşimde hemen diyete ne oldu diye soruyor. Off😔
Geçer sancılar elbet ayağına felan sıcak koysan iyi gelir belki
Ben de 3 aydan sonra regl oldum gibi
Gibi diyorum oldumla olmadım arası bişey ama tüm dengem iradem şaştı malesef

Geçer sancılar elbet ayağına felan sıcak koysan iyi gelir belki
Ben de 3 aydan sonra regl oldum gibi
Gibi diyorum oldumla olmadım arası bişey ama tüm dengem iradem şaştı malesef
O çok fena zaten. Adaçayı bu tür sıkıntılar için iyi diye biliyorum. İçtim bakalım inşallah

selam kızlar iyi akşamlar doymuyorum yiyorumda yiyorum dün yazdım menümü çok yemişim bugünde çok yedim neyse ben yinede yazıyım:KK57:

sabah ,1 ,tbe ,taze soğan ıspanak 2yumurtadan omlet , domates salatalık zeytin

öğlen ,4 yk , kabak yemeği,2 yk yoğurt 1tbe

ara ,1 avuç içi ay çekirdek
yeşilçay

akşam, 5 yk Taze fasulye 2 kornişon 1tbe 2 yk yoğurt ,

1 porsiyon ,karpuz ,1 normal dilim fitkek üzerine bal ve tahin döktüm biraz :olamaz:
inşallah bu kadarla kapatırım geceyi şimdide çay içiyorum su 2, 5 oldu daha kahve içiçem enson kayısı bitki ye ye bitmiyo ve bu miğde hiç doymuyo :KK64:

selam kızlar iyi akşamlar doymuyorum yiyorumda yiyorum dün yazdım menümü çok yemişim bugünde çok yedim neyse ben yinede yazıyım:KK57:

sabah ,1 ,tbe ,taze soğan ıspanak 2yumurtadan omlet , domates salatalık zeytin

öğlen ,4 yk , kabak yemeği,2 yk yoğurt 1tbe

ara ,1 avuç içi ay çekirdek
yeşilçay

akşam, 5 yk Taze fasulye 2 kornişon 1tbe 2 yk yoğurt ,

1 porsiyon ,karpuz ,1 normal dilim fitkek üzerine bal ve tahin döktüm biraz :olamaz:
inşallah bu kadarla kapatırım geceyi şimdide çay içiyorum su 2, 5 oldu daha kahve içiçem enson kayısı bitki ye ye bitmiyo ve bu miğde hiç doymuyo :KK64:
Ben de öyleyim sanki mide değil kara delik
Artık bisey yemezsen sen günü kurtarırsın sanki

Allah şifa versin canım.

İyi akşamlar.

Sabah 9.30
Resimde + 1 dlm ekmek

13.00
1 haslama patates+ 4 yk yogurt

Ara ihlamur

17.30
Yarim kase mercimek corbasi
5 izgara köfte
3 yk bulgur
Salata
Ayran

Spor dun gece 20 dk yürüyüş, bugun 10 dk yürüyüş+ 15 dk eliptik

Eklentiler

• IMG_20210608_093010_958.webp
    IMG_20210608_093010_958.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 25
Ben de öyleyim sanki mide değil kara delik
Artık bisey yemezsen sen günü kurtarırsın sanki
yok yok kardeşim gitti gün eşim tost istedi zaten midemle savaş ediyorum dayanamadım hazırlarken içine ne koyacaksam 1 dilm onun ekmeğine 1 dilm ağzıma :olamaz: onun tostunu verdim makine sıcak Ken bitenede kendime yaptım yarım bardak ta asitli sarı içeçek hala açım 🙈

yok yok kardeşim gitti gün eşim tost istedi zaten midemle savaş ediyorum dayanamadım hazırlarken içine ne koyacaksam 1 dilm onun ekmeğine 1 dilm ağzıma :olamaz: onun tostunu verdim makine sıcak Ken bitenede kendime yaptım yarım bardak ta asitli sarı içeçek hala açım 🙈
Ne desem bilemedim ama olan olmuş yapacak bisey yok önümüze bakacağız

Back
X