- 6 Şubat 2021
- 1.186
- 5.305
- 78
- 51

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bıraktım okula azda yürüdüm geldim pertimgünaydın kızlarrrrrr
ben erken kalktım çocukları okula hazırladım bırakıp geldim 1 saat kadar daha dinleneyim kalkıp kahvaltı hazırlıcam sizlerede kolay gelsin gününüz güzel geçsin![]()
Tamam kaptanım
Oh ne güzel geliyor sonunda 7 lerGünaydın şükür artıları temizliyorum. Yarın 80 düz görürüm inşallah.
Sizler nasılsınız. Bugün itibariyle tekrar menü paylaşayım inşallah.
Rabbim kabul etsin inşallah
Benide götür yanında son 5 kg son 3 hafta
Güzel düşün canım güzel olsun
Kaptanım müdürüm amirim![]()
Hemen geri vitesGeçmişi tam okumadım kızlar bugün diyete adam akıllı başladım. Bu sabah tartldm çok fenalardayım ödem vs de vardır ama yine de bayramın ilk günü 84 ken bugün 90 a yakınım![]()
Artıyı temizlemen çok iyi zaten ablaGünaydınlar
Ben de artıları temizlemekle uğraşıyorum işte dünden 100 gr eksi ama yarına ne kadar gider geçen haftaki kiloya inemem sanırım![]()
bende okula yürüdüm geldim yatağa attım kendimi canım biraz dinleniyorum uyuyamam artık kalkıp kahvaltı hazırlıyacamBen bıraktım okula azda yürüdüm geldim pertim
bende okula yürüdüm geldim yatağa attım kendimi canım biraz dinleniyorum uyuyamam artık kalkıp kahvaltı hazırlıyacam![]()
yok kızım yaaa zaten bu yüzden almadıkmı bu kiloları yiyip yiyip serilmek spora üşenmek yürüşe üşenmek birde görsen 10 km yürüdüm sanki eve girdim hırkayı tişörü attım üstümmden ter içinde kaldım ve.Ne biçim aktif başlamışız güne heyürüyüp gelip serilmek
yok kızım yaaa zaten bu yüzden almadıkmı bu kiloları yiyip yiyip serilmek spora üşenmek yürüşe üşenmek birde görsen 10 km yürüdüm sanki eve girdim hırkayı tişörü attım üstümmden ter içinde kaldım ve.![]()
Bengisu toparla artik kendini gidişin sonu yok biliyorsunGeçmişi tam okumadım kızlar bugün diyete adam akıllı başladım. Bu sabah tartldm çok fenalardayım ödem vs de vardır ama yine de bayramın ilk günü 84 ken bugün 90 a yakınım![]()
çok geçmiş olsun canım bel fıtığımı var sende bonusCanım yanıyor şu an napayım belim çok ağrıyo dizime doğru uyuşuyo neyse negatifi vermeyelim ağrısada sonuçta kilo verirsek hafifliyecek
çok geçmiş olsun canım bel fıtığımı var sende bonus![]()
oof senin çok zor günlük işlerini çok etkiler canım,. gelmiş geçmiş olsun canımVar boyun da var![]()
Geçmiş olsun inşallah hemencecik kavuşur sağlığına4gundur hastanede yatiyor bi sürü teste girdiyarın son bi testi daha var doktoru cumaya yetiştirmeye çalışıyoruz demiş
Inş ameliyatı iyi geçerameliyat sonrası ilk haftasi çok önemliymiş
Karmakarışık duygular icerisindeyim
Dayan raki arkandayızMerhaba kızlar 4 saatlik uykuyla duruyorum şu an pertimokulun ilk günü fena çarptı beni ama en azından 4bin adım atmışım
akşama avm yürüyüşü var 10bini geçerim herhalde uyumamak için savaş veriyorum
![]()