- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Evet cnm bu hafta aşıya destek verdim. Günde bin iki yüz küsur aşı yaptık. Eve geldiğimde hep uyudum kaldım. Diyet açısından da çok kötü gecti. %100kilo aldım çünkü formam sarmaya başladıBulamiyorum hasibe görünmüyosun? İşler mi çok yoğun?
Harikasinİyi akşamlar
Bu kadın kendisine granola yapıyor şu an:d
Sabah çıtır çıtır yiyeceğim inşallah
Odaklanamiyorum diyodun 600 gr gitmis bileMerhabalar,
Geçen hafta: 95.5
Bu sabah:94.9
Canim çok yoğun çalışıyorsun adapte olman elbette zor. Ama karbonhidrata yonelme saglikli seylerin porsiyonunu arttir gerekirseSlm kızlar
Evet cnm bu hafta aşıya destek verdim. Günde bin iki yüz küsur aşı yaptık. Eve geldiğimde hep uyudum kaldım. Diyet açısından da çok kötü gecti. %100kilo aldım çünkü formam sarmaya başladıtartilmaya korkuyorum. Çok kızıyorum kendime neden bir türlü motive olamıyorum diye
Ayy teşekkür ederimHarikasin
geçmiş olsun canım.Slm kızlar bende suan evde degılım annwm anjio oldu.
Menum
Sabah yumurta
2 d ekmek
Kahvaltılık
Çay
Akşam
Oatates salatası 1 t
Cay
2 d ekmek
Siz hemşiresiniz sanırım ben ne zaman iyileşirim ya aşı yaptırdımçRsamba günü o günün akşamından beri ağırlarım hapşırma burun akıntısı devam ediyorSlm kızlar
Evet cnm bu hafta aşıya destek verdim. Günde bin iki yüz küsur aşı yaptık. Eve geldiğimde hep uyudum kaldım. Diyet açısından da çok kötü gecti. %100kilo aldım çünkü formam sarmaya başladıtartilmaya korkuyorum. Çok kızıyorum kendime neden bir türlü motive olamıyorum diye
Artık demeye utaniyorum ama bir iki gün uzak kalacagim ev berbat halde bugün hiç giremedim kk ya :/ doğalgaz yapalim dedim mutfak dolapları kökten sokseydim daha iyiydi bu kadar batmazdi heraldeGünaydın ❤
Hayırlı cumalar
Güzel eksiler inşallah
Eki Görüntüle 2872799
Amine Busra
@74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
@malipina
@y.o.l.c.u
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
@Fit mutlu anne
Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
Arzuluu
@Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
60kiloyum
dimaze3800
@hzlsel
Natsume
selam kızlar canlarım giremiyorum ben rahatsıxdımm eşim aşı olmuştu 3 gün sonrası oda rahatsızlandı onun KOAH hastalısı var normalde evde makine ile arada ataknoluyo bazı dönemleri var hava felan yapıyorduk aşı dannsonra nüksetti acile felan sttık yani oderece 1 gün kaldık hastahaneye. dün geldik oşimdide onunla ilgileniyorum ben dennhaberle4 böyle
sabaha karşı saat 2 gibi regl oldum
ondanmı kaçırdımmı anlayamadım
kilo bildirimim ,,,.
geçen hafta 84 00
pazartesi 84 600
bu hafta. 85,900
Canım bizim şöfor arkadaş ilk dozda acillik oldu. Her ilaç kişiye göre değişik etki gösterir. O yüzden yaşamasan bilemezsinkızlar aranızda yada yakınlarınızdan çin aşışı olan varmı herhangi bir yan tesiri vsrmiymiş bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilirmi
Canım bizim şöfor arkadaş ilk dozda acillik oldu. Her ilaç kişiye göre değişik etki gösterir. O yüzden yaşamasan bilemezsin
Şimdi nasıl eşin?Allah şifalar versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?