Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siyez ekmeği çok güzel oluyor. kabarmaz ve sert olur ama unun özeliği o ekmeğini yap ve yee benim işyerinde yapıyor ustalar ama nasıl yapılıyor inan tarifine bakmadım birde bizde sanayi usulü buharlı fırınlarda pişiriliyorSiyez unu siyez buğdayı hakkında ne söyleyebilirsiniz bana. Ondan aldım kendime tost yapmayı planliyorum
Siyez ekmeğinin tostu çok güzel oluyor şöyle beyaz peynirli ve domatesli olucak enfesSiyez unu siyez buğdayı hakkında ne söyleyebilirsiniz bana. Ondan aldım kendime tost yapmayı planliyorum
Siyez unu siyez buğdayı hakkında ne söyleyebilirsiniz bana. Ondan aldım kendime tost yapmayı planliyorum
Siyez ekmeği çok güzel oluyor. kabarmaz ve sert olur ama unun özeliği o ekmeğini yap ve yee benim işyerinde yapıyor ustalar ama nasıl yapılıyor inan tarifine bakmadım birde bizde sanayi usulü buharlı fırınlarda pişiriliyor
Ununu işyerinden alıp bir keresinde piza yapmıştım güzel oldu
Siyez ekmeğinin tostu çok güzel oluyor şöyle beyaz peynirli ve domatesli olucak enfes![]()
A101 de ekmeği vardı sert bir ekmek netten baksan herşeye iyi geliyor bildiniz bir özelliği varmı?Krep yapıyorum ben güzel oluyor içine yağ koyuyorum tavaya değil
Ortam Çok güzel minikde durmuş seni üzmemiş tadını çıkart benceKöy manzaramiz
Çıkardım valla çok güzeldi.Ortam Çok güzel minikde durmuş seni üzmemiş tadını çıkart bence![]()
siyez unu, atalık genleri değiştirilmemiş bir buğday türüdür. karakılçık ve kavılca da öyle. bu buğdayların unlarının özelliği, kepekli olması ve içeriğindeki glutenin de az olmasıdır. aşırı kabarmaz.Siyez unu siyez buğdayı hakkında ne söyleyebilirsiniz bana. Ondan aldım kendime tost yapmayı planliyorum
Harikasın valla ne diyebilirimsiyez unu, atalık genleri değiştirilmemiş bir buğday türüdür. karakılçık ve kavılca da öyle. bu buğdayların unlarının özelliği, kepekli olması ve içeriğindeki glutenin de az olmasıdır. aşırı kabarmaz.
bu unla ekmek, bazlama, krep, poğaça, börek herşey yapabilirsin. tam buğdayı da var bulguru da var.
teşekkür ederim gülüm sağolasın,Güle güle kullan canım![]()
sağolasın bebişim gülüm benim , inşallah kullanmak nasip olurHayırlı olsun ablacım ben de birkaç sene önce bir tanıdıktan ödünç almıştım ama hiç kullanamamıştım pek sevmemiştim inşallah sen de işe yarar![]()
ohh ne kadar güzel geçmiş günün olsun canım biraz kaçırsanda o keyfe değer bence afiyet olsunSelamlar hanımlar
Dün önce anneme sonra köye teyzeme gittim. Saat 11 den 5 kadar branch yaptık resmen. Dalından meyveler yedik semaverde çay içtik. Ama en güzeli neydi biliyormusunuz.
Benim küçüğün durumunu biliyorsunuz. Ailede en küçük benimki. Teyzeminde hiç çocuğu yok. Hep yaramazligindan gerilirdim. Dün gorumcemle kvld de bizle geldi. Gorumcemin 2-3 yaşında iki çocugu var. Onların yaramazligi yanında benim oğlan melek gibi kaldı. İlkkez bı ortamda gerilmedim.
Bı leğen vardı su doldurluk benimki oturdu içine oynadı hiç varlığı yokluğu bir oldu resmen. İlkkez böyle birine emanet etmeden huzurlu bir gün geçirdim diyebilirim. Emanet ettiğimde de geriliyorum çünkü. Oğlun bunu yaptı demeleri de zoruma gidiyor.
Neyse saat 5 den sonra birşey yemedim. Akşam sporda yaptım ama 10 bin olmadı
Bugün yakarım inşallah![]()