Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Siyez unu siyez buğdayı hakkında ne söyleyebilirsiniz bana. Ondan aldım kendime tost yapmayı planliyorum
Siyez ekmeği çok güzel oluyor. kabarmaz ve sert olur ama unun özeliği o ekmeğini yap ve yee benim işyerinde yapıyor ustalar ama nasıl yapılıyor inan tarifine bakmadım birde bizde sanayi usulü buharlı fırınlarda pişiriliyor 😊

Ununu işyerinden alıp bir keresinde piza yapmıştım güzel oldu

Apayrı yaşam sistemini takip ediyoru., hem zayıflatıyor hemde, vücuda cok faydaları var

Siyez ekmeği çok güzel oluyor. kabarmaz ve sert olur ama unun özeliği o ekmeğini yap ve yee benim işyerinde yapıyor ustalar ama nasıl yapılıyor inan tarifine bakmadım birde bizde sanayi usulü buharlı fırınlarda pişiriliyor 😊

Ununu işyerinden alıp bir keresinde piza yapmıştım güzel oldu

Siyez ekmeğinin tostu çok güzel oluyor şöyle beyaz peynirli ve domatesli olucak enfes🤤

Krep yapıyorum ben güzel oluyor içine yağ koyuyorum tavaya değil
A101 de ekmeği vardı sert bir ekmek netten baksan herşeye iyi geliyor bildiniz bir özelliği varmı?

Köy manzaramiz

Eklentiler

• IMG20210626135512.webp
    IMG20210626135512.webp
    222 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG20210626132721.webp
    IMG20210626132721.webp
    206,7 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG20210626132726.webp
    IMG20210626132726.webp
    199,1 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG20210626132731.webp
    IMG20210626132731.webp
    200,2 KB · Görüntüleme: 36
Siyez unu siyez buğdayı hakkında ne söyleyebilirsiniz bana. Ondan aldım kendime tost yapmayı planliyorum
siyez unu, atalık genleri değiştirilmemiş bir buğday türüdür. karakılçık ve kavılca da öyle. bu buğdayların unlarının özelliği, kepekli olması ve içeriğindeki glutenin de az olmasıdır. aşırı kabarmaz.
bu unla ekmek, bazlama, krep, poğaça, börek herşey yapabilirsin. tam buğdayı da var bulguru da var.

Yarın in
siyez unu, atalık genleri değiştirilmemiş bir buğday türüdür. karakılçık ve kavılca da öyle. bu buğdayların unlarının özelliği, kepekli olması ve içeriğindeki glutenin de az olmasıdır. aşırı kabarmaz.
bu unla ekmek, bazlama, krep, poğaça, börek herşey yapabilirsin. tam buğdayı da var bulguru da var.
Harikasın valla ne diyebilirim 🥰

Güle güle kullan canım 🥰
teşekkür ederim gülüm sağolasın,♥️🙏 2 gündür kıyı köşe temizlik yapıyoruz kızımla çok yoruluyorum daha fırsatım olmadı 😓 en kısa zaman da inşallah 🙏 yaa inanki benim eve sahil 100 metre mesafa çok uzun bir yürüyüş yolu var oraya bile gidemiyorum diye kalktım koşu alet aldım bunu da yapmazsam yazık tühh bana yani 🤔

Hayırlı olsun ablacım ben de birkaç sene önce bir tanıdıktan ödünç almıştım ama hiç kullanamamıştım pek sevmemiştim inşallah sen de işe yarar😍
sağolasın bebişim gülüm benim , inşallah kullanmak nasip olur 🙏 ayy ne biliyim baksana bahaneler başladı bile bende gülüm evin önü yürüyüş parkuru bahane yapıp gitmiyordum bunu da yapmazsam valla kendimi pataklasamda yeri var yani ,😅

Selamlar hanımlar
Dün önce anneme sonra köye teyzeme gittim. Saat 11 den 5 kadar branch yaptık resmen. Dalından meyveler yedik semaverde çay içtik. Ama en güzeli neydi biliyormusunuz.
Benim küçüğün durumunu biliyorsunuz. Ailede en küçük benimki. Teyzeminde hiç çocuğu yok. Hep yaramazligindan gerilirdim. Dün gorumcemle kvld de bizle geldi. Gorumcemin 2-3 yaşında iki çocugu var. Onların yaramazligi yanında benim oğlan melek gibi kaldı. İlkkez bı ortamda gerilmedim.
Bı leğen vardı su doldurluk benimki oturdu içine oynadı hiç varlığı yokluğu bir oldu resmen. İlkkez böyle birine emanet etmeden huzurlu bir gün geçirdim diyebilirim. Emanet ettiğimde de geriliyorum çünkü. Oğlun bunu yaptı demeleri de zoruma gidiyor.
Neyse saat 5 den sonra birşey yemedim. Akşam sporda yaptım ama 10 bin olmadı
Bugün yakarım inşallah 🥰
ohh ne kadar güzel geçmiş günün olsun canım biraz kaçırsanda o keyfe değer bence afiyet olsun 🙏🧿 ufaklıkla ilgili senin adına bende sevindim 😊♥️👍

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 çatal şakşuka,peynir,zeytin,salatalık,domates,biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 2 yemek kaşığı biberli,naneli süzme yoğurt, 15 beyaz leblebi
Akşam:Avuç içi lavaş,2 ızgara köfte (büyüktü),1 kase yoğurt,1 dilim tulum peynir,ızgara domates-biber-soğan
1 sade soda
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

Back
X