- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım bu hafta senin sonucunu takip edecem.aa bengisu canım seninle aynıyız bu hafta bende 85, 65 ,50 Gr fazlam var sadece as şimdi ben seni haftaya kilo bildirimini merakla beklicem![]()
İyi geceler. Bayadir gelmemişim. Bu hafta acayip yoğundu. Kizimin dogumgununu yaptım. İki gündür hastanelerde kosturuyorum. Pertim çıktı. Teşekkür ederim![]()
GünaydınNabıyonuz hatunlar iyimisiniz?
Burda olup ölü taklidi yapan kaç kişi var
Fit, lolax, bonus?
Devam etmiyomusunuz?
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
M Musluk Suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
Natsume
Merhaba canım evet ne zamandır yazmıyorum bu ara hiç içimden gelmiyor yazmak bazı sağlık problemleri yaşamaktayım kafam sürekli orada başka bir şeye odaklanamıyorum
Geçmiş olsun, önemli bişey yoktur umarımMerhaba canım evet ne zamandır yazmıyorum bu ara hiç içimden gelmiyor yazmak bazı sağlık problemleri yaşamaktayım kafam sürekli orada başka bir şeye odaklanamıyorum
canım çok geçmiş olsunMerhaba canım evet ne zamandır yazmıyorum bu ara hiç içimden gelmiyor yazmak bazı sağlık problemleri yaşamaktayım kafam sürekli orada başka bir şeye odaklanamıyorum