Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın 💙
Mutlu haftasonları 💐☕

5b49c0ddc86c0080ff6379a0a0b46eb2.webp

Merhaba kızlarrr :KK200:
Sabah erkenden arkadaşla buluşmak için evden çıktım. Beraber kahvaltı yaptık. Gezdik. Sonra soğuk kahve içmek için oturduk. İyi geldi. Sonra da eve geldim. Çok sıcak hava. Birşeyler atıştırdım. Şimdi mutfakta servis var buzdolabı için geldiler. Gitsinler Türk kahvesi yapıcam kendime :kahve:

Sabah erkenden arkadaşla buluşmak için evden çıktım. Beraber kahvaltı yaptık. Gezdik. Sonra soğuk kahve içmek için oturduk. İyi geldi. Sonra da eve geldim. Çok sıcak hava. Birşeyler atıştırdım. Şimdi mutfakta servis var buzdolabı için geldiler. Gitsinler Türk kahvesi yapıcam kendime :kahve:
ohh ne güzel sefan olsun afiyet olsun canım ♥️ kolay gelsin ,,,,,

Ne güzel yapmışsın iyi olmuş
Ben de temizlik yaptım hala yapıyorum işte dura dinlene
Yemek de yapmadım bakalım biseyler yiyelim sonra ben de yapayım kahve
Afiyet olsun sana da canım

kızlar çok yoruldum bende temizlik yaptım çokta sıcaktı çok terledim salonu yaptım oturup dinlendim mutfağı yaptım dinlendim orası burası derken 6 da bitti duş aldım yemeğe yeni başlıyorum mutfaktayım köfte patates kızartıcam makarna ve salata menü 👍

kahvaltı yeri kalabalıktı. normal kahvaltı tabağı almadım. canım istemedi. 1 dilim börek yedim. yetti. arkadaş çok yediği için canı yemek istemedi. ben de yemedim. sütlü kahve yetti. eve gelince de elimin altında börek vardı onu yedim. servis gelecekti o nedenle birşey hazırlayamadım. akşam yemeğim bol sebzeliydi ama. bugün böyle oldu artık.

sabah
1 dilim peynirli börek
4 zeytin
domates salatalık

ara
1 orta boy starbucks flat mocha (süt ve expresso, şekersiz)

öğlen
1 dilim peynirli börek
3-4 çatal kavun
Türk kahvesi

akşam
karidesli mantarlı kapyalı soğanlı makarna
3 yk köz patlıcan salatası

şimdi dukan birası içiyorum. 2 bardak içerim.

yatana kadar 2 lt su
8000 adım yürüyüş

İyi geceler
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal, çaylar,1 şeftali
İkindi: 1 kırmızı erik,4-5 kiraz,1 sade kahve
Akşam: Küçük tabak etli bamya yemği,1 çatal pirinç piavı,1 kase yoğurt,acı biber
1.5 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

iyi akşamlar hanımlaar gelemedim bu cuma tartıda istemediğim artılar gördüm. geçen haftaki eksim çok iyiydi ama lastik gibi tutamadım ben biraz gevşeyince eksimi kaybettim :işsiz:

İyi geceler, ne zamandır spor yapmıyordum. Bugün tekrar başladım ama yine bileğimi incittim galiba acıyor😅
Chole ting abs programından 2 video yaptım, arkasından ergin kırbaç’ın sayfasından 2 video da tabata yaptım sabah aç aç😹
Güne sporla başlayınca yediklerime de dikkat ettim🤭

menüm

kahvaltı
1 dilim tb ekmek
Peynir
Salatalık domates
Çırpılmış yumurta

öğle
Semizotu yoğurtlaması
Kızımdan artan kuskus

akşam
Fırında sebze yemeği
Yoğurt
Az bir miktar tavuklu pilav

ara
Bir kase çilek

ayrıca bir kupa ödem çayı içtim.

dikkat ettim yediklerime demişim ama üç öğün de karbonhidratı yüklemişim, yazarken farkettim😹

kızlar çok yoruldum bende temizlik yaptım çokta sıcaktı çok terledim salonu yaptım oturup dinlendim mutfağı yaptım dinlendim orası burası derken 6 da bitti duş aldım yemeğe yeni başlıyorum mutfaktayım köfte patates kızartıcam makarna ve salata menü 👍
kolay gelsin bu kadar temizliğin üzerine menüde uğraştırıcı olmuş bravo doğrusu :KK19:

Back
X