Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne güzel yapmışsın iyi olmuş
Ben de temizlik yaptım hala yapıyorum işte dura dinlene
Yemek de yapmadım bakalım biseyler yiyelim sonra ben de yapayım kahve
Afiyet olsun sana da canım
kolay gelsin canım yarın önemli bişey olmasa bende evde olucam eve biraz bakayım diyorum :temizlik:

Acil şifalar diliyorum.Geçmiş olsun.

geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum : (
Teşekkür ederim daha iyiler çok şükür
İyi geceler, ne zamandır spor yapmıyordum. Bugün tekrar başladım ama yine bileğimi incittim galiba acıyor😅
Chole ting abs programından 2 video yaptım, arkasından ergin kırbaç’ın sayfasından 2 video da tabata yaptım sabah aç aç😹
Güne sporla başlayınca yediklerime de dikkat ettim🤭

menüm

kahvaltı
1 dilim tb ekmek
Peynir
Salatalık domates
Çırpılmış yumurta

öğle
Semizotu yoğurtlaması
Kızımdan artan kuskus

akşam
Fırında sebze yemeği
Yoğurt
Az bir miktar tavuklu pilav

ara
Bir kase çilek

ayrıca bir kupa ödem çayı içtim.

dikkat ettim yediklerime demişim ama üç öğün de karbonhidratı yüklemişim, yazarken farkettim😹
Harika bir menü bence

İyi geceler, ne zamandır spor yapmıyordum. Bugün tekrar başladım ama yine bileğimi incittim galiba acıyor😅
Chole ting abs programından 2 video yaptım, arkasından ergin kırbaç’ın sayfasından 2 video da tabata yaptım sabah aç aç😹
Güne sporla başlayınca yediklerime de dikkat ettim🤭

menüm

kahvaltı
1 dilim tb ekmek
Peynir
Salatalık domates
Çırpılmış yumurta

öğle
Semizotu yoğurtlaması
Kızımdan artan kuskus

akşam
Fırında sebze yemeği
Yoğurt
Az bir miktar tavuklu pilav

ara
Bir kase çilek

ayrıca bir kupa ödem çayı içtim.

dikkat ettim yediklerime demişim ama üç öğün de karbonhidratı yüklemişim, yazarken farkettim😹
karbo illaki oluyor canım. önemli olan miktarı :KK68:

Merhaba kizlar.
Burası ilk göz ağrım diyet grubum. 🥰
Tam olarak ne zaman ve kaç kiloda geldim hatırlamıyorum.
Çok durgundu, kimseler yoktu ben de 4.takima gittim.
Diyete başlayalı 10 ay oldu ve ben 32.6 kg'a elveda dedim. 96.1 kg'dan 63.5 kg'a, 46 bedenden 38 bedene indim. 😍 Bir kaç kilom daha kaldı, bir aydır yaşadığım bir sakatlık sebebiyle kilo korumaya geçtim, zorunlu tatil gibi. 🤭 İyileşince yine spor ve sağlıklı beslenmeyle kalan kilolarimdan da inşallah kurtulacagim.
Darısı isteyen herkese olsun.
Sağlıkla ve huzurla...🥰

Merhaba kizlar.
Diyete başlayalı 10 ay oldu ve ben 32.6 kg'a elveda dedim. 96.1 kg'dan 63.5 kg'a, 46 bedenden 38 bedene indim. 😍 Bir kaç kilom daha kaldı, bir aydır yaşadığım bir sakatlık sebebiyle kilo korumaya geçtim, zorunlu tatil gibi. 🤭 İyileşince yine spor ve sağlıklı beslenmeyle kalan kilolarimdan da inşallah kurtulacagim.
Sağlıkla ve huzurla...🥰
canım harika olmuş. çok sevindim. 32-33 kilo harika bir rakam. maşallah suphanallah :nazar::KK200:
evet bir ara iyice sessizdi buralar. şimdi çok şükür daha iyiyiz. ben 25 kilo versem bayram edicem. Allah bana da nasip etsin :dua::KK200:

nasıl bir program uyguladın zayıflarken anlatabilir misin?

canım harika olmuş. çok sevindim. 32-33 kilo harika bir rakam. maşallah suphanallah :nazar::KK200:
evet bir ara iyice sessizdi buralar. şimdi çok şükür daha iyiyiz. ben 25 kilo versem bayram edicem. Allah bana da nasip etsin :dua::KK200:

nasıl bir program uyguladın zayıflarken anlatabilir misin?
Dengeli ve sağlıklı beslenme üzerine bir beslenme programı oluşturdum. Kalori sayan f...ile başlayan programı indirdim ve kalori açığı oluşturarak ilerledim.
Şeker, un, pirinç bir kasik veya bir çatal bile yemedim. İnan artık tadlarini unuttum. Her gün 3 lt su içtim, bir büyük kupa yeşil çayı da ihmal etmedim. Detokstur, sağlıksız şok diyettir başımı çevirip bakmadım.
Ciddi denge sorunum var, fırsat verdikçe yürüdüm. Zaten kilolarimi da 9 aylık bir yatma sürecinde aldım.
Menopozdayim yaşım 54. Buna rağmen verdim. Gerçekten çok istedim, çok azmettim, inşallah koruyacağım. 🤲🥰

Son düzenleme:
80.6 ile döndüm aranıza Bonus Bonus biraz fazla yuvarlamis olabilirim :olamaz:

Midemin genişlemesine dayanarak
2 haşlanmış yumurta
3 dilim tam buğday ekmeği (avuç içi kadar boyu)
Domates peynir
2 su bardagi çay içtim gün böyle başladı daha bişey yemedim ama sabahtan bu yana 1 litreyi geçti suyum 🙄

Dengeli ve sağlıklı beslenme üzerine bir beslenme programı oluşturdum. Kalori sayan f...ile başlayan programı indirdim ve kalori açığı oluşturarak ilerledim.
Şeker, un, pirinç bir kasik veya bir çatal bile yemedim. İnan artık tadlarini unuttum. Her gün 3 lt su içtim, bir büyük kupa yeşil çayı da ihmal etmedim. Detokstur, sağlıksız şok diyettir başımı çevirip bakmadım.
Ciddi denge sorunum var, fırsat verdikçe yürüdüm. Zaten kilolarimi da 9 aylık bir yatma sürecinde aldım.
Menopozdayim yaşım 54. Buna rağmen verdim. Gerçekten çok istedim, çok azmettik, inşallah koruyacağım. 🤲🥰
Ablacım temizlik grubunda beraberdik hatırladım şimdi hosgeldin sende 😍

Menopozdayim yaşım 54. Buna rağmen verdim. Gerçekten çok istedim, çok azmettim, inşallah koruyacağım. 🤲🥰
valla çok iyi olmuş. hem yaş itibariyle, üstelik menopozla birlikte bu kadar kilo :KK57: demek ki neymiş: istenince oluyormuş :KK200:
koru canım, koruma da çok önemli.

Merhaba kizlar.
Sağlıkla ve huzurla...🥰
Hatırlıyorum sizi
Tebrik ederim maşaAllah daim olsun 🤗🤗😍

Menümü paylaşayım kahvaltı biraz abartıydı kabul ediyorum şimdiden🤭🤭
Kahvaltı
Fırında patates kızartma, domates, salatalık, kaşar peynir, kiraz saplı çay, 1 tk incir ve portakal reçeli, 1 mor erik, 15-20 adet kiraz, 1 dilim tb ekmek

Ara
1,5 avuç Kuruyemiş

Akşam
Ayran çorbası, 1 tavuk pirzola, 5 yk bulgur pilavı, 1 dilim tb ekmek

Ara
Yeşil çay

Back
X