- 6 Şubat 2021
- 1.186
- 5.305
- 78
- 51
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen dün beni görecektin ablacım azıtmak kelimesinin eş anlamlısıydım cipsler dondurmalar kurabiyeler havada uçuştuselam kızlar iyi pazarlar
ben iyce azıttım 1 kalıp fıstıklı çikolata yedim üzerine tuzlu birşeyler karmakarışık yiyorum yani bu ay regl olmadı onun şişliğide streside eklendi balon gibi hissediyorum kendimi ve mutsuzum![]()
inşallah gülümSen dün beni görecektin ablacım azıtmak kelimesinin eş anlamlısıydım cipsler dondurmalar kurabiyeler havada uçuştuödem atıcı bir içeçek hazırla istersen biraz rahatlatır belki ama bozma moralini yaz gelince bir isteksizlik oluyor toparlayacağız inşallah
![]()
fena dağıttık anlaşılan. ben de sabah boyoz ve simit yedim. fırından sıcak alınmıştı![]()
boyoz yedğine göre sen izmirdesin heralde canikommmı nasıl toparlayacaz fena dağıttık anlaşılan. ben de sabah boyoz ve simit yedim. fırınan sıcak alınmıştı
inşallah gülümufak oğlanla çarşıya gittik her gidişimizde hemen burger kıng e sokuyor beni çocuk menüsünü yer üzerine dondurmasını ister bende öyle bakarım ona ağzımın suyu aka aka
tuttum kendimi ama gel gelelim eve gelirken markete uğradım kendime ddm kahve yanına çikolat alayım kahvenin yanında 1 paketi yedim çocuklarda da saklıyorum yerken istemesinler diye
üzerine hazır sarma 1 paketi yedim
yarım kutu amerikan salatası 1 türk hahve miğdem şuan allak bullak
![]()
İnsanın yedikçe yiyesi geliyor zaten o yüzden hiç ağza sürmemek gerekiyor kaçamaklı bir şey yediğim zaman abartıyorum hep eve hiç almamak lazım alınca insanın aklı onda kalıyor bitirene kadar içim rahat etmiyorfena dağıttık anlaşılan. ben de sabah boyoz ve simit yedim. fırından sıcak alınmıştı![]()
aynen tatlım bende kendimi yarına hazırlamayı düşünüyorum inşallahİnsanın yedikçe yiyesi geliyor zaten o yüzden hiç ağza sürmemek gerekiyor kaçamaklı bir şey yediğim zaman abartıyorum hep eve hiç almamak lazım alınca insanın aklı onda kalıyor bitirene kadar içim rahat etmiyoryarın itibariyle daha güzel beslenelim ve daha hareketli olalım inşallah
![]()
evet çok iyi olur gerçekten saldık kendimizi frenleri boşa aldık gidiyoruz hemde tam gazAkşamdan iyice doyurun kendinizi inşallah yarın kapm çadırı kuralım en başta ben zaten
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
M Musluk Suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
Natsume
Ben yarın yola çıkıyorum tartımı da yanımda götüreceğim ama bol hareketli bir on gün olacak yediklerime de dikkat edeceğim 1-1.5 kilo vererek 75 kilo olarak geri döneceğime inanıyorumAkşamdan iyice doyurun kendinizi inşallah yarın kapm çadırı kuralım en başta ben zaten
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
M Musluk Suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
Natsume
biz neden böyleyiz valla bilmiyorum. milletin aklına yemek bile gelmiyor. sanki tüm yaşam amacımız yemek üzerineİnsanın yedikçe yiyesi geliyor zaten o yüzden hiç ağza sürmemek gerekiyor kaçamaklı bir şey yediğim zaman abartıyorum hep eve hiç almamak lazım alınca insanın aklı onda kalıyor bitirene kadar içim rahat etmiyoryarın itibariyle daha güzel beslenelim ve daha hareketli olalım inşallah
![]()
biz neden böyleyiz valla bilmiyorum. milletin aklına yemek bile gelmiyor. sanki tüm yaşam amacımız yemek üzerine![]()
Hiç sorma canım ya sürekli yemek yiyeceğim anı bekliyorum büyük bir mutluluk kaynağı yemek yemek bu duygudan hiç kurtulamayacağım sanırım ama bir daha bu kadar kilo da veremem o yüzden ömrümün geri kalanı yemek yemeyi özleyerek geçecekbiz neden böyleyiz valla bilmiyorum. milletin aklına yemek bile gelmiyor. sanki tüm yaşam amacımız yemek üzerine![]()
40 kiloHiç sorma canım ya sürekli yemek yiyeceğim anı bekliyorum büyük bir mutluluk kaynağı yemek yemek bu duygudan hiç kurtulamayacağım sanırım ama bir daha bu kadar kilo da veremem o yüzden ömrümün geri kalanı yemek yemeyi özleyerek geçecek![]()
40 kiloönünde saygıyla eğiliyorum
![]()
Sağ ol canım40 kiloönünde saygıyla eğiliyorum
![]()
Bayram da bitti artık normale dönme vakti evde oturdukça oturası geliyor insanın o yüzden at kendini birkaç gün dışarı ve spor yapmaya başla alışırsın zaten hemenyarın normale dönelim artık yaaev kuşu oldum. hareket etsem yoruluyorum. isteksizlik tavan yaptı
![]()