- 11 Nisan 2007
- 87.654
- 515.141
- 1.223
haaaaaaa bi de 95 kilo olduğumu eltime anlatıyordum
sen 150 kilo doğurursun diyor![]()
Salak desem gücenirmisin?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haaaaaaa bi de 95 kilo olduğumu eltime anlatıyordum
Bu demek oluyor ki yolun benden daha kisa o zaman artik durma toparlan. 2022ye hedef kilonla girtatlım sen de harika kilo verdin maşallah. gerçekten şöyle bir bakınca 34 kilo müthiş bir rakamben en fazla 27-28 kilo versem istediğim kiloya ulaşıyorum ki 20 kilo bile bayram sebebi benim için
![]()
kim ne derse desin canım. bu sıcaklarda aşırı hareket etme. dikkat et kendine.4 erkek 2 gelin 1 kayınvalide
2 kaynım yarım yamalak yaptı
eşim ayağı rahatsız olduğu için sık sık mola verdi
1 kaynım 24 yaşında olmasına rağmen elini hiç bir şeye sürmedi
eltim yeni gelin ilk bayramıydı kayınvalidem o bilmez dedi, ona kavurma tek yaptırdı
etleri eve eşim taşıdı , bana zaten taşıttırmazdı da kaynananın tavrı çok rahatsız edici.
en son o kadar sinirlendim ki tavırlarından dedim farkında değilsiniz ama ben hamileyim
nolmuş, ben senin zamanında iken çok çalışıyordum
insanların kilolarıyla dalga geçilmesinden cidden hiç hoşlanmıyorum. maksimum 89.6 kilo oldum bugüne kadar ama ne olursa olsun bana hoş gelmiyor. çünkü bu en başta bir sağlık sorunu. kişiye destek olacaksın ki motivasyonu olsun sağlıklı beslenmeye çalışsın. yok şiştin, yok fil gibi oldun, habire yiyorsun, oran çıkmış buran çıkmış deyip durmanın bir faydası olmadığı gibi zararı da var. en başta kalbini incitiyorsun, sonra başarısızlık hissi verip motivasyonunu, azmini hepten yok ediyorsun.haaaaaaa bi de 95 kilo olduğumu eltime anlatıyordum
aynen canım yolum daha kısa. Allah biliyor ya 2021 de bu kilo olayı bitsin istiyorum. inşallah sen de hedefine ulaşırsın tatlımBu demek oluyor ki yolun benden daha kisa o zaman artik durma toparlan. 2022ye hedef kilonla girinşallah bende 65 olarak girmeyi çok istiyorum
şişlik dolunaydan da oluyor canım. ben de şişim. bu gece dolunayselam kızlar nadılsınız İnşallah hepiniz iyisinizdirbende iyi sayılır sadece yediklerime çok dikkat edemedim şiştim bu ay regl de geçikti çok şiştim bayram dan sonra Allah nasip etsin sıkı şekilde başlıcam inşallah
sil baştan offf offfff
![]()
Çok geçmiş olsun canımGünaydın pek gelemiyorum iyiyiz inşallah
Benim bu mr cektirdigim dizim şişti kurban sonrası on çapraz bağlardan çekiniyorum doğrusu. Bazen kitleniyor bazen boşa geliyor bacağım.
Tek yaptığım uzun süre oturmak aslında kurban kesimine katkı sagladigim sayilmazsa
Diyetlik bir durumum yok.
şişlik dolunaydan da oluyor canım. ben de şişim. bu gece dolunay![]()