Sağol canım yediklerimi kıstım yaa iki üç gün ağrır artık. sen nasılsın işlerini haledip dinlenebildın miiGecmis olsun abla
Geçmiş olsun. Benim de ağrıyor.aynen birkaç güne alışırız inş.Sağol canım yediklerimi kıstım yaa iki üç gün ağrır artık. sen nasılsın işlerini haledip dinlenebildın mii
Ah ablam bugünde buyuk kizla eşim hastaydi. Akşam kizi acile götürdü. Bir torba ilacla geldilerSağol canım yediklerimi kıstım yaa iki üç gün ağrır artık. sen nasılsın işlerini haledip dinlenebildın mii
Afiyet olsun canım güzel menüİyş geceler kızlar bugünün menüsü
Kah minik tost 3 5 zeytin
2 minik armut 1 şeftali 1 ceviz
Akşam ızgara balık
Salata
Biraz lavaş ekmek
Şalgam
Çayla minicik bir parça pestil
Geçmiş olsun geceyi rahat geçirmişsindir umarım nasıl çocuklar üşüttü mü?Ah ablam bugünde buyuk kizla eşim hastaydi. Akşam kizi acile götürdü. Bir torba ilacla geldiler
Evet alışırız bu sabah iyi uyandım tadım yok ama iyiyimGeçmiş olsun. Benim de ağrıyor.aynen birkaç güne alışırız inş.
İsteyen cuma bildirse olur mu canım çünkü ben cumaları genelde ödül veriyorum kendimeAmine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
misafir1001
nisan34
Fit mutlu anne
Arzuluu
Mthn83
60kiloyum
hzlsel
BereliPenguen
Aktif Lora
Tartılıp kilo bildirelim isterseniz bizde bildirim günümüzü değişelim cumartesi yapalım başka başlıklarda gördüm daha iyi olmuş
İsteyen cuma bildirse olur mu canım çünkü ben cumaları genelde ödül veriyorum kendime
Kazen Abi konu devri olur mu ilk mesajı düzenlemek için? Tablomuzu ekleriz falan
Canım ben de yardım edebilirim tablo yapmaya dilersen çok alıştım zaten tablolara
Tamamdır o zamanOlur yaa nasıl istersek nasıl rahat edersek canımız nasıl isterse öyle olur rahatımız çok önemli anlıyomusun
Zaten işimiz zor bir de burda zorlanmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?