- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
oruçtan devam ediyim dedim ama dayanamdim kahvalti da simit yedim erken oldu birde.Aktif Lora bebiş napıyoz bugün
Çocuklara poğça yaptım kokusuna dayamamadım yedim diğer öğünlerden karbonhidratı tamamen çıkarıp devam edicem.
Dün 2 öğün, 1 akşam ara öğünü yedim
Bugün 3 öğün yiycem bakim gece açlığını etkileyecek mi
oruçtan devam ediyim dedim ama dayanamdim kahvalti da simit yedim erken oldu birde.
herseyden az yesek aslında ama masallah bi baslayinca geliyo devami
1 simit dedigin nedir ki gülüm bi bakmissin yok olmus1 simit mi yedin şartlarımız eşit demek
Bugün yediysek o zaman diğer günler yemiyiciz kim alıyosa o yesin
Ay teşekkür ederimVoyy sporu okurken sıkılaşma hissi geliyor
Bölgesel yapıyosun daha ne en çok sıkılaşma onda varAy teşekkür ederimAma çok yorucu ve zorlayıcı oldu bu hafta inşallah faydasını görürüm
Aynen bundan sonra kilo vermekten ziyade sıkılaşmaya odaklanmam lazım diye biraz ağırlık verdim bu hafta 50. Kiloma veda ediyorum hafta sonu minik bir parti vereceğim midemeBölgesel yapıyosun daha ne en çok sıkılaşma onda var
Aynen bundan sonra kilo vermekten ziyade sıkılaşmaya odaklanmam lazım diye biraz ağırlık verdim bu hafta 50. Kiloma veda ediyorum hafta sonu minik bir parti vereceğim mideme
Amin canım inşallah ya kolay değil tabi verilmesi gereken kilolar bizlerde fazla olunca gözde büyüyor ama biz kadınlar çok güçlüyüz ne zorlukların üstesinden geliyoruz içimizdeki gücü ortaya çıkarmak lazım sadeceAllahım bize de nasip et
günaydın canım
günaydın canımGünaydın kızlar
günaydın canımGünaydın
günaydın canımGünaydın
Ben gece kalkip süt iciyordum hatirliyosun dimi. Neden birden 2 öğüne gecmeye calisiyosun. Aksamdan sonra saat 22ye kadar minik bir ara öğün ekleAktif Lora bebiş napıyoz bugün
Çocuklara poğça yaptım kokusuna dayamamadım yedim diğer öğünlerden karbonhidratı tamamen çıkarıp devam edicem.
Dün 2 öğün, 1 akşam ara öğünü yedim
Bugün 3 öğün yiycem bakim gece açlığını etkileyecek mi
Selam. Bugun yine hastaneye gittim. Eve geciyorum şuan
Sonuçları yarin gostercemNe dedi dr?
Sonuçları yarin gostercemidrari zor verdik yapmadi bebek uzun sure. Aglaya aglaya zorla yapti
Ah ne uyumasi ne dinlenmesi. Evi toparlayabilsem yetecek. Eve gelince hanfendiye corba yedirdim ne fayda yarim saattir emziriyorumDinlen bari çok yoruldun 2 saat bana getir sen uyu diyesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?