- 28 Eylül 2015
- 5.409
- 15.254
- 248
İnşallah birşey olmaz takma kafana. 37 haftanin icindesin. Bebegin kg durumu nasıl. Sen kac kg aldin?
Canım sağlıkla zamanında kucağına alırsın insAllah almayalım dedikçe alıyoruz maalesef son haftalar bende çok hızlı almıştım yiyordum evet ama şişlikte aşırı idiGeçen hafta gittiğim de bebek 2,600 olmuştu
Ben de 96 ile hamile kalmıştım şu an 105 kiloyum
Uzun zaman 102 kilodaydım bi anda 105 olunca dr beyfendisi epeyce kızdı, sıkı diyete gireceksin dedi, ama çok uyamıyorum
Sonra da vicdan azabı çekiyorum bebeğe karşı
Nasipse son haftalar bi hayırlı şekilde atlatsaydık
Geri sayım başladı mı canım.sabah aç karna şeker ölçtüm makina 5.8 çıktı
kahvaltı olarak 1 cennet hurması - 1 bardak süt - 3 kaşık yulaf smoothie yaptım
şeker 8.4 çıktı
şimdi şeker yüksek görünüyor, hurma küçüktü ama şekere bu derece etki etmesi normal mi
Geri sayım başladı mı canım.sabah aç karna şeker ölçtüm makina 5.8 çıktı
kahvaltı olarak 1 cennet hurması - 1 bardak süt - 3 kaşık yulaf smoothie yaptım
şeker 8.4 çıktı
şimdi şeker yüksek görünüyor, hurma küçüktü ama şekere bu derece etki etmesi normal mi
Canım adet düzensizliği menopoz giriş dönemi sıkıntıları için hep adaçayı öneriyorlar. Denedin mi hic3 ayın ardından sonunda adet oldum bugünden bile ödemim fark etti
Biraz ağrım var o da olur artık
Yarından sonra menülerimde düzene girer inşallah
Benim ikinci doğumumdan sonra ileri gelen bir durum yeni değil 4 5 kez rahimdeki polip oluşumumdan anastezili kürtaj oldumCanım adet düzensizliği menopoz giriş dönemi sıkıntıları için hep adaçayı öneriyorlar. Denedin mi hic
Çok geçmiş olsun canımBenim ikinci doğumumdan sonra ileri gelen bir durum yeni değil 4 5 kez rahimdeki polip oluşumumdan anastezili kürtaj oldum
Çok bittiki türevi denedim tam düzene girmedi ben günümde adet olduğumu bilimiyorum bitkide kullansam en fazla bir hafta oynar
Tek fayda edem kilo vermem kilo veridiğim dönemlerde 40 45 güne kadar indire biliyor daha rahat oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?