Bu hafta kahvaltılarında yulaf yemeğe çalışıcam o güzel bağırsak çalıştırıyor. Dukanda yapıcam. Hırslıyım bakalım
Çok geçmiş olsn canım
Kullanayım memnun kalırsam yazarım buraya.. yarın gelir muhtemelen Hepsbrd dan aldım. Çabuk kargo yapıyorlar.. Saçlarım çok uzun o yüzden sıkıntı kurutmadığımda..
Çocuklar sıkılıyor uzun süre makina önünde kalmaktan.. Kurtarıcı bizim evde cidden..
Gelmiş geçmiş olsun
Hepinize teşekkür ederiminsAllah olmadan hafif şekilde geçer gider canım
Hosbuldum efendimHoşgeldiniz
Düşürme motivasyonunu dur bakalım haftaya eksi gelirsin belki.
Değişik kürler yapsan olur mu? Eşlik eden olur belki
Hepinize teşekkür ederim
Ben çok yemedim aslında ama aldığım takviyeler hep şekerli. Zaten iştah yok ama yiyip yatiyorum
Hayrolsun canım neyin var kiİyi geceler ❤
Şu an biraz canım sıkkın kafam yerinde değil. Tablonun eksiklerine bakamadım
ay sorma ne olduakşam üzeri duş aldım saçlarımı kuruttum. benim makina braun. çamaşır makinesinin üzerinde duruyor. o kaç yıl önce aldığım fön makinesi de kutunun içinde bunun altında. kurutma makinesini yerine koyarken dur şu fön makinesine bakayım dedim. bir baktım ki Etap 3200-S modelmiş ben de sana yazıyorum yok bilmiyorum, ben de var ama fantom marka falan diye. sallamışım resmen
sen daha üst modelini almışsın. ama evet canavar gibi gücü var. çok başarılı bir makine. ben de sonra fön çekeyim bari
Günaydınlar
Benimki de etap 3200. Dün fönümü çektim, saçlarım çok güzel oldu. Yaşadığım şehir yazın çok sıcak. Saçlar hep tepede topuz. Bahar mevsimlerinde ve kışın fön bozulmuyor. Bebek yokken haftada 2-3 kez fönlerdim saçımı ama şimdi fırsat olmuyor. Arada yapmaya çalışacağım, iyi hissettiriyoray sorma ne olduakşam üzeri duş aldım saçlarımı kuruttum. benim makina braun. çamaşır makinesinin üzerinde duruyor. o kaç yıl önce aldığım fön makinesi de kutunun içinde bunun altında. kurutma makinesini yerine koyarken dur şu fön makinesine bakayım dedim. bir baktım ki Etap 3200-S modelmiş ben de sana yazıyorum yok bilmiyorum, ben de var ama fantom marka falan diye. sallamışım resmen
sen daha üst modelini almışsın. ama evet canavar gibi gücü var. çok başarılı bir makine. ben de sonra fön çekeyim bari
Canım ben 12.30-18.30 arası yapıyorum . 3 öğün besleniyorum . 12.30-15.30-18.30. Saatler yarım saat kadar ileri-geri kayabiliyor. Haftasonu eşime göre ayarlıyorum, diyet yapmıyorum 2 gün1 hafta daha deniyim bu şekilde bende. Sabah 11:30 akşam 18:30 şeklinde
Yok canım daha çekmedim. Güle güle kullanKuaför spectra önermiş ama firmaya mail attığımda 4030s in spectrayla aynı olduğunu söylediler..
Bir üst modeli de Electraymış ama onun da çok farkı yoktu.. O model bu model derken en mantıklısı bu geldi
Çektin mi fönü ?? Daha gelmedi benim kargo
Herkese tünaydın hanımlar
Yok canım daha çekmedim. Güle güle kullan
Gidiyormu o şekilde canım bende öyle denemeye karar verdimCanım ben 12.30-18.30 arası yapıyorum . 3 öğün besleniyorum . 12.30-15.30-18.30. Saatler yarım saat kadar ileri-geri kayabiliyor. Haftasonu eşime göre ayarlıyorum, diyet yapmıyorum 2 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?