Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sayılır 1.76 :)
Ama ben çok zor veriyorum hipotiroid var ve eklem sorunlarımdan ağır spor yapamıyorum çabuk yoruluyorum 😐
maşallah :nazar: boyun çok iyiymiş. evet 70-72 kiloda fıstık gibi olursun. ben 1.65 im. 60 kşlo da bana çok iyi. ama uzun zamandır kilo veremediğim için inan 70-75 e de razıyım. bu halimden iyidir.
tiroid çok önemli. kahvaltında bol dereotu olacak. çok iyi geliyor.
ağır spor yapmana gerek yok. yürüyüş yap yeter.

Selam canım iyiyim evde kar tatili yapıyorum denebilir diyet yapamıyorum o yüzden pek uğruyamadım sen nasılsın 😚
olsun yine de gelin valla buralar çok sessiz kaldı. benim de düzen bozuldu biraz ama yine de menü yazıyorum.
çok şükür diyelim tatlım idare ediyorum. hafta içi tahlile gideceğim.

olsun yine de gelin valla buralar çok sessiz kaldı. benim de düzen bozuldu biraz ama yine de menü yazıyorum.
çok şükür diyelim tatlım idare ediyorum. hafta içi tahlile gideceğim.
Ne tahlili sende demir ilacı kullanıyordun yanlış hatırlamıyorsam en son. ne kullanıyorsun kaç kutu içtin?

Bu sabah tartıda 114.6 geldim pek su içmedim ondan olabilir, yada demir ilacı kullanmaya başladım ondanmı felaket sindirim wc sorunu yaşıyorum....
Ne tahlili sende demir ilacı kullanıyordun yanlış hatırlamıyorsam en son. ne kullanıyorsun kaç kutu içtin?
ben yaklaşık 3 yıl kullandım. demir hapı kabızlık yapıyor. ama mecbur içiliyor. sebze ve salata mutlaka olsun öğünlerinde. glisemik indeksi düşük meyveler... tabi suyu da ortalama 2 lt iç mutlaka.
genel kan tahlili canım. gizli şeker değerim biraz fazla çıkmıştı. ona baktıracağım hem. bakalım.. iyi çıkar inşallah.

74FRIDA 74FRIDA ama hapı kullanırken kahveyi ya 1 içeceksin ya da hiç içmeyeceksin. çayı koyu içmeyeceksin. süt ve süt ürünlerini yemeklerle tüketmeyeceksin. salatana bol limon yani C vitamini. C vitamini demir emilimini artırıyor.
senin demir değerlerin kaç çıkmıştı? demir ve ferritin?

ben yaklaşık 3 yıl kullandım. demir hapı kabızlık yapıyor. ama mecbur içiliyor. sebze ve salata mutlaka olsun öğünlerinde. glisemik indeksi düşük meyveler... tabi suyu da ortalama 2 lt iç mutlaka.
genel kan tahlili canım. gizli şeker değerim biraz fazla çıkmıştı. ona baktıracağım hem. bakalım.. iyi çıkar inşallah.
Evet sidirim sistemim acayip beni rahatsız etti. sende yaptır bakalım tatlilini, sonuçlar istediğin gibi sorunsuz çıkar inş. Aile hekimi 2. Kutuyu bille benim isteğimle yazdı ama ben 2 kutunun demir depolarımı dolduracağına inanmıyorum 🙄

Evet sidirim sistemim acayip beni rahatsız etti. sende yaptır bakalım tatlilini, sonuçlar istediğin gibi sorunsuz çıkar inş. Aile hekimi 2. Kutuyu bille benim isteğimle yazdı ama ben 2 kutunun demir depolarımı dolduracağına inanmıyorum 🙄
depo demir mi kullanıyorsun? o başka oluyor çünkü. normal demir ilacından daha ağır o.

74FRIDA 74FRIDA ama hapı kullanırken kahveyi ya 1 içeceksin ya da hiç içmeyeceksin. çayı koyu içmeyeceksin. süt ve süt ürünlerini yemeklerle tüketmeyeceksin. salatana bol limon yani C vitamini. C vitamini demir emilimini artırıyor.
senin demir değerlerin kaç çıkmıştı? demir ve ferritin?
Kahve düşkünlüğüm fazla yok bu ara günde bir bardakta filanda kalıyorum. unutmasam c vitaminide içiyorum. bu havada destek olsun diye, geçen haftada karantinadaydık kızım pozitifti virüse karşıda bu ara takviye kulanıyorum geçtiğimiz cuma karantina bitti çok şükür iyiyiz 🙃

Geçtiğimiz hafta tibet egzersizlerine başladım biraz itire itire zorla oldu ama başladım🙏 bu hareketleri vucuduma ve ruhuma iyi geldiği için seviyorum 🥰
Yakın zamandada yoga veya modern dans derslerine başlıyacağım bakalım esas havalar yumuşayınca yürüyüş kardio istiyorum ...
Yaza kadar ikili rakamlarda olmalıyım bu beni çok rahatlatıcak ...

İyi geceler arkadaşlar

Ben bugün yine fazla yedim ama bahanem hazır herdaim😬 oğluşun pipilisini kestirdik bugün 🤭

Levaiz Levaiz aşkolsun bonus azaltmış dediyse azaltmışımdır😒 çaktırmayaydın iyiydi🙄

@Bonus eskiden olsa amcada amma hızlıymış derdim ama yaş alınca insanın fikirleride değişiyor. Erkekler helede yaşlı erkekler bebek gibi kalıyor ortada🤷‍♀️
Sünetiniz Hayırlı olsun. sağlıkla Damatlığınıda görün annesi 🥰

Kahve düşkünlüğüm fazla yok bu ara günde bir bardakta filanda kalıyorum. unutmasam c vitaminide içiyorum. bu havada destek olsun diye, geçen haftada karantinadaydık kızım pozitifti virüse karşıda bu ara takviye kulanıyorum geçtiğimiz cuma karantina bitti çok şükür iyiyiz 🙃
geçmiş olsun canım.

Back
X