Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayılır 1.76 :)10 kiloyu rahat verirsin. benim yolum daha uzun. senin boyun uzundu değil mi?
maşallahSayılır 1.76 :)
Ama ben çok zor veriyorum hipotiroid var ve eklem sorunlarımdan ağır spor yapamıyorum çabuk yoruluyorum![]()
Selam canım iyiyim evde kar tatili yapıyorum denebilir diyet yapamıyorum o yüzden pek uğruyamadım sen nasılsın
olsun yine de gelin valla buralar çok sessiz kaldı. benim de düzen bozuldu biraz ama yine de menü yazıyorum.Selam canım iyiyim evde kar tatili yapıyorum denebilir diyet yapamıyorum o yüzden pek uğruyamadım sen nasılsın![]()
Ne tahlili sende demir ilacı kullanıyordun yanlış hatırlamıyorsam en son. ne kullanıyorsun kaç kutu içtin?olsun yine de gelin valla buralar çok sessiz kaldı. benim de düzen bozuldu biraz ama yine de menü yazıyorum.
çok şükür diyelim tatlım idare ediyorum. hafta içi tahlile gideceğim.
Geçmiş olsun limonlu bitki çaylarını ihmal etme...Ben yemek yapmadım hasta oluyor ya da olmuş gibiyim.
Mercimek çorbası içtim 2 kase 1 dilim yuvarlak ekmekten
Bu sabah tartıda 114.6 geldim pek su içmedim ondan olabilir, yada demir ilacı kullanmaya başladım ondanmı felaket sindirim wc sorunu yaşıyorum....
ben yaklaşık 3 yıl kullandım. demir hapı kabızlık yapıyor. ama mecbur içiliyor. sebze ve salata mutlaka olsun öğünlerinde. glisemik indeksi düşük meyveler... tabi suyu da ortalama 2 lt iç mutlaka.Ne tahlili sende demir ilacı kullanıyordun yanlış hatırlamıyorsam en son. ne kullanıyorsun kaç kutu içtin?
Evet sidirim sistemim acayip beni rahatsız etti. sende yaptır bakalım tatlilini, sonuçlar istediğin gibi sorunsuz çıkar inş. Aile hekimi 2. Kutuyu bille benim isteğimle yazdı ama ben 2 kutunun demir depolarımı dolduracağına inanmıyorumben yaklaşık 3 yıl kullandım. demir hapı kabızlık yapıyor. ama mecbur içiliyor. sebze ve salata mutlaka olsun öğünlerinde. glisemik indeksi düşük meyveler... tabi suyu da ortalama 2 lt iç mutlaka.
genel kan tahlili canım. gizli şeker değerim biraz fazla çıkmıştı. ona baktıracağım hem. bakalım.. iyi çıkar inşallah.
depo demir mi kullanıyorsun? o başka oluyor çünkü. normal demir ilacından daha ağır o.Evet sidirim sistemim acayip beni rahatsız etti. sende yaptır bakalım tatlilini, sonuçlar istediğin gibi sorunsuz çıkar inş. Aile hekimi 2. Kutuyu bille benim isteğimle yazdı ama ben 2 kutunun demir depolarımı dolduracağına inanmıyorum![]()
Kahve düşkünlüğüm fazla yok bu ara günde bir bardakta filanda kalıyorum. unutmasam c vitaminide içiyorum. bu havada destek olsun diye, geçen haftada karantinadaydık kızım pozitifti virüse karşıda bu ara takviye kulanıyorum geçtiğimiz cuma karantina bitti çok şükür iyiyiz74FRIDA ama hapı kullanırken kahveyi ya 1 içeceksin ya da hiç içmeyeceksin. çayı koyu içmeyeceksin. süt ve süt ürünlerini yemeklerle tüketmeyeceksin. salatana bol limon yani C vitamini. C vitamini demir emilimini artırıyor.
senin demir değerlerin kaç çıkmıştı? demir ve ferritin?
Gyno ferro sanoldepo demir mi kullanıyorsun? o başka oluyor çünkü. normal demir ilacından daha ağır o.
Dikkat etme çabaları ne aşamada nasıl gidiyoreeeHayırlı sabahlar
96.5 ile yola devam bakalım
Düzenli menüm yok ama dikkat etmeye çalışıyorum her zaman başaramıyorum
İlk hedef 89
Sünetiniz Hayırlı olsun. sağlıkla Damatlığınıda görün annesiİyi geceler arkadaşlar
Ben bugün yine fazla yedim ama bahanem hazır herdaimoğluşun pipilisini kestirdik bugün
![]()
Levaiz aşkolsun bonus azaltmış dediyse azaltmışımdır
çaktırmayaydın iyiydi
@Bonus eskiden olsa amcada amma hızlıymış derdim ama yaş alınca insanın fikirleride değişiyor. Erkekler helede yaşlı erkekler bebek gibi kalıyor ortada![]()
geçmiş olsun canım.Kahve düşkünlüğüm fazla yok bu ara günde bir bardakta filanda kalıyorum. unutmasam c vitaminide içiyorum. bu havada destek olsun diye, geçen haftada karantinadaydık kızım pozitifti virüse karşıda bu ara takviye kulanıyorum geçtiğimiz cuma karantina bitti çok şükür iyiyiz![]()
Şimdi nasılsın günün nasıl geçtiKahvaltim disinda butun gunum ayakta atistirmayla gecti. Bir kahve bile içemedim. Sallaniyorum resmen