bende bu siralar davidoff cool water wave kullaniyorum tam yazlik koku hafif cok güzel
chanel chance , chanel madmoiselle, gucci rush, poison, wanted hmm en güzel parfümler benim icin :)
yeşil çay,yeşil çay boshayallersmile her diyette alıyorum ama içemiyorum yyaaw,tadı kokusu ppuuff.. Biberiye çayı da yağ yakımında etkiliymiş onun tadı nasıl acaba bilmiyorumkismile
kesin etkilidir iiihhg tadi kimbilir nasil hic sevmiyorum boyle ot cop caylari kiraz copu maydonoz koku yok zikkimin koku biktim valla cikarsin biride muthis yag yakan bitter cikolatali ustu kremali bi cayda icim soyle likir likir.degilmi ama
karpuzzzz :lepi: Bol bol yiyemiyorum;ama yine de o buz gibi ağzıma girince uçuşa geçiyorum
Karpuz komasına girip öleceğim :ecrin_bebek: Ağzıma tıkaç bulmam gerek benm.
10 temmuzda yayınlanan barışa yolculuk programında minik bir kız yanlız nette ne zmn verilir bilmiyorum ben izlicem çıkınca herhalde haftaya falan koyarlar çok şirin kozandaBen tv hiç izlemiyorum buaralar da,şerife kim?? CADIARZU
bende atamazdım biraz atmaya başladım sanki bacaklarım birleşmeye başladısempatiksalakcinniYa şimdi farkettim de ben bacak bacak üstüne atamıyorum üniversitenin ilk yıllarında zayıftım ya bacakbacaküstüne atmadan oturamazdım bile sırada şimdiii şimdiii şimdiii :gitme: atamıyorum bile.
hepiciğini yazıyorum canımcım özellikle bir çay vardı ben pek kullanmadım ne yalan sölüyüm. ödeme iyi gelir falan dediler ama bugün ondan iki kez içtim...
önce yediklerimi sayayım sonra çayı yazacağım sabah blenderda sebzeleri sıktım yanına da taze meyve suyu içtim arada iki şişe maden suyu içtim öğlen tarhana çorbası içtim iki tabak. arada bir bardak yoğurt suyu içtim akşam da yine sebze ve meyve suyuyla yayla çorbası içtim bütün bnlar sıvı ve böyle beslenmek olmaz biliyorum ama bu dört günlük bir beslenme ve toksinlerden kurtulmak için uğraşıyorum. haa şu anda açlıktan ruhumu teslim etmek üzereyim o ayrı:)))))cokacimcoook
çaya gelince sanırım tüm aktarlardan bulabilirsin ki bugünkü sonuçtan sonra ödemi olan herkese tavsiye ediyorum kabul ediyorum tadı iğrençama benim gibi sıvı detoksu yapmayanlar yoğurta karıştırıp biraz da balla yiyebilirler... a.s benimkinin üzerinde herbalpalace civanperçemli çay yazıyor. içindekiler: civan perçemi, hayıt tohumu, ısırgan, mersin yaprağı, oğul otu, kırkkilit, ayrık otu, şerbetçi otu, rezene imiş. ben çooooooooookkkkkk memnun kaldım haberiniz ola kızlar... bundan günde iki kez birer tatlı kaşığı suya karıştırıp içtim. kadın hastalıkalrına da iyi geliyormuş... bir de alırsanız süzmeden içmeyin üzerinde de yazıyor zaten
111111111111
cevap alintinin arasinda kalmis
Eveet yeniden zayıfladığımın farkına vardım,adetten şiştim resmen bayanssulusmilene olmesi kiz agzini hayra ac.bak ne guzel zayifliyosun hem karpuz su neolacak sanki sabaha vucudunnun tum sisligi gider gor bak
merhaba canlarim nasilsiniz umarim iyisinizdir..kizlar ben citole mesaj yollamayi beceremedim ,cuma bildirimi icin ..benim icin icinizden biri bunu yaparmi?? ben yarin giremiycemde..simdiden tesekkürler canlarim...misafirlerim gelicek yatili hemideeee bir ayligina ,,ne yapicam bilemiyorum simdiden dolmalar yaptim nasil yemeden durucam bilemiyorum..bu arada citole bildiirn lütfen ,98.2 ydim 95.8 sim simdi..öptümmm herkesi...
günaydın topiğimin çıtırları,
nerde kalmıştık.kızlar annemi bir bilet 9 koli ve 4 çantayla antalyaya gönderdim.dün eşimin kaybolaan nufüs cüzdanıla ğraştım.sakın kaybetmeyin.63tl.cezası var.muhtar yolparası resim derken 100tl.buldu.
ben iki gündür karpuz bitki çayı ve salatayla geçiştiriyorum.yarın sabah erkenden tartılıp Yenaya mesaj atacağım.yattığım dönemde bayağı bir şişkinlik oldu.neyse yine yeniden denemeye devam...
bugün en erkenci benim.hepinize hayırlı günler..
Neymiş bu zararsız şok diyet,istediğimiz kiloya kadaaaa yapakk zemuszemusselam kızlar ay dün cok sinir oldum giremedim kaç kere!! ben dün yarı şok diyete başladım gazetede buldugum.köşeyazarı kız pek tavsiye etmiş,zararsız oldugunu isteyenin istedgi kadar uygulayabilcegini sölemiş ama ben adet öncesinde oldugum icin 1 hafta yapıcam sadece.dün başladım şimdiden 1 kg vermişim bile toplam verdigim kilo sayısı 4 oldu hihoyyyt
ekincikim günaydın!! Bize her gün mutlu yahuu!! bayanssulusmilegünaydın kızlar. bugün ay takvimine göre mutlu bir gün. hepinizin günü mutluluklarla geçsin.
Neymiş bu zararsız şok diyet,istediğimiz kiloya kadaaaa yapakk zemuszemus
kız bunu maldivlerde tanıştıgı doktordan almış.özellikle 40ını aşmış insanlar için çok ideal bi diyetmiş kız verdigi kiloları almamış.tek tip beslenmeli diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?