Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bu siralar davidoff cool water wave kullaniyorum tam yazlik koku hafif cok güzel

chanel chance , chanel madmoiselle, gucci rush, poison, wanted hmm en güzel parfümler benim icin :)

111111111111

merhaba canlarim nasilsiniz umarim iyisinizdir..kizlar ben citole mesaj yollamayi beceremedim ,cuma bildirimi icin ..benim icin icinizden biri bunu yaparmi?? ben yarin giremiycemde..simdiden tesekkürler canlarim...misafirlerim gelicek yatili hemideeee bir ayligina ,,ne yapicam bilemiyorum simdiden dolmalar yaptim nasil yemeden durucam bilemiyorum..bu arada citole bildiirn lütfen ,98.2 ydim 95.8 sim simdi..öptümmm herkesi...

benn bilmem o dedigini.canim sende guzel kilo verenlerdensin nasil ve nekadar zamanda verdin?herkeslere soruyorume diyeti falan ariyorum benide boyle idare edin guzeller galiba muciz

Ben tv hiç izlemiyorum buaralar da,şerife kim?? CADIARZU
10 temmuzda yayınlanan barışa yolculuk programında minik bir kız yanlız nette ne zmn verilir bilmiyorum ben izlicem çıkınca herhalde haftaya falan koyarlar çok şirin kozanda
Ya şimdi farkettim de ben bacak bacak üstüne atamıyorum üniversitenin ilk yıllarında zayıftım ya bacakbacaküstüne atmadan oturamazdım bile sırada şimdiii şimdiii şimdiii :gitme: atamıyorum bile.
bende atamazdım biraz atmaya başladım sanki bacaklarım birleşmeye başladısempatiksalakcinni

bendede aşırı ödem var yarın denize gitcez ödem çözücü laxım bana el ve ayaklarım kaşınıyor ödem artınca derialtı dokulara baskı yapar kaşıntıya sebep olurmuş o derece yani ayakkabılar sıktı heryerimi su topladı

günaydın topiğimin çıtırları,
nerde kalmıştık.kızlar annemi bir bilet 9 koli ve 4 çantayla antalyaya gönderdim.dün eşimin kaybolaan nufüs cüzdanıla ğraştım.sakın kaybetmeyin.63tl.cezası var.muhtar yolparası resim derken 100tl.buldu.
ben iki gündür karpuz bitki çayı ve salatayla geçiştiriyorum.yarın sabah erkenden tartılıp Yenaya mesaj atacağım.yattığım dönemde bayağı bir şişkinlik oldu.neyse yine yeniden denemeye devam...
bugün en erkenci benim.hepinize hayırlı günler..

cevap alintinin arasinda kalmis

BEn de bu 111111den ne gibi bir çıkarımda bulunsam acaba diye düşünüyordum kaydirigubbakcemile3 Müthişyağ yakan bitter çikolatalı üstü kremalı bir çay lmaz: namümkün çıkmaz,çıksa bile kalbe,böbreğe,karaciğere akla zarar olur aklinialirimsmile

ne olmesi kiz agzini hayra ac.bak ne guzel zayifliyosun hem karpuz su neolacak sanki sabaha vucudunnun tum sisligi gider gor bak
Eveet yeniden zayıfladığımın farkına vardım,adetten şiştim resmen bayanssulusmile

Citol izinde sanırım,bildirimi burdan konu üzerinden yapacağız seninkini ordan kopyala yapıştır yapıverik..Amaaan amaaan bir ay yatılı misafir :bbo: Sakın onlara yaptıklarından kendin yeme,yani ye de az ye az yersen zaten onları hazırlarken verdiğin enerjiyi ancak alırsın şakkıdı YEMEEEElmaz:

GünaydınlaRR!! YENAnın şişko sıfatlı mesajlarından sonra senin çıtırı cevapsız bırakamazdım sempatiksalakcinni Ben de karpuz detoksu mu yapsam,böyle ödem atmak ahhhh boshayallersmile "Sevdiğim bir şeyi yiyip kilo almamak" boshayallersmileboshayallersmile Rüyalarda buluşuruz )

selam kızlar ay dün cok sinir oldum giremedim kaç kere!! ben dün yarı şok diyete başladım gazetede buldugum.köşeyazarı kız pek tavsiye etmiş,zararsız oldugunu isteyenin istedgi kadar uygulayabilcegini sölemiş ama ben adet öncesinde oldugum icin 1 hafta yapıcam sadece.dün başladım şimdiden 1 kg vermişim bile toplam verdigim kilo sayısı 4 oldu hihoyyyt

Neymiş bu zararsız şok diyet,istediğimiz kiloya kadaaaa yapakk zemuszemus

günaydın kızlar. bugün ay takvimine göre mutlu bir gün. hepinizin günü mutluluklarla geçsin.
ekincikim günaydın!! Bize her gün mutlu yahuu!! bayanssulusmile

günaydın kızlar nasılsınız
vallahi ben benim bıcırıokla uğraşmaktan ne buraya gireb,iliyorum nede yazabiliyorum kıyamet kopuyor ben pcye geçince bazen okumaya çalışıyorum ama klavye havalarda uçuyor. uyuduğu zamanda bende yatıp dinleniyorum .sporda yapamıyorum leslie yapıyordum geçen hafta bu hafta yapamadım ama dikkat ediyorum bu hafta bugün düşüşe geçmişim nihayet bir aydır çünki hep aldıklarımı vermekle geçiyordu iki kilo alıyordum veriyordum sürekli bugün mutluyum yani inşallah devamı gelir

Selam..

Az kaldı yarın tatile gidiyoruz..:sm_cool:.Ne güzel kilolarıma kilo katıcam...delikafaduldenUzun süre diet psikolojisinde olunca çok sıklılıyorsun,örnek ben..:)))

Son düzenleme:
bu ne ya hergün onarım mı olur dün delirdim bu siteye giremeyince çok mutsuz oluyorum bir nevi psikolog görevi görüyor anlatmak insanı rahatlatıyor. umarım bir daha onarım olmaz. anlatacaklarım birikiyor sonra unutuyorum sempatiksalakcinni

Dün kursa yürüyerek gittim gelirken de yürüyim dedim saat 2 gibi bir yanmışım yarı yanık ıstakoz gibiyim kare yaka badi giyiyordum amele yanığı olmuş kıpkırmızııyım kaydirigubbakcemile3

Dün çok mutlu oldum hihoyyyt sürekli alışveriş yaptığım kendime büyük beden pantolon aldığım dükkana gittim orda çalışan arkadaş beni 1.5 aydır görmüyordu beni görünce direk bahar sen zayıfladın mı dedi aaa belli oluyormu ki dedim evet bariz belli çok güzel dedi çok mutluyummmmmm rejime devammmmmm hihoyyyt bundan sonra başlayacak yağ kaybı... baskülde farketmesede inceliyorum farkediyorum selda abla da farkediyor hepsi gider inşallaaahhh :lepi: :Saruboceq:

Zalimi dün ben de polen aldım kendime ama sana nasıl kullanacağımı sormak için başlamadım. Nasıl kullanacağım bunu canım bir de saç maskesini nasıl yapıyordun onu da anlatır mısın ? kilo aldırdı mı sana hiç ya da kilo vermene yardımcı oldu mu bilmiyorumkismile

Bugün göz doktoruna gittim 2 sene önce astigmat var demiş 1.25 gözlük vermişlerdi bugün doktor bana gözlerin bozuk değil dedi akannehir şok oldum nasıl yani ya akannehir

Dün rejimi bozmadan güzel bir gün geçirdim bugün de rejim doğrultusunda ilerliyorum sabah doktordan gelirken yürüyerek geldim yarım saatlik güzel bi yürüyüş oldu hihoyyyt

Yarın sabahı iple çekiyorum umarım kilo verebilmişimdir :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…