Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

07 Şubat 2022

sabah 12.00
5 parmak genişliğinde ıspanaklı börek (el açması)
biraz salatalık domates biber

ara 16.30
1 küçük portakal tarçınlı

akşam 17.40
2 parmak köfte
3 yk dom soslu patlıcan biber kızartması
3 yk yoğurt
salatalık turşusu
1 dilim ekşimaya ekmek

yatana kadar 1,5 lt su

Hoşbuldum teşekkür ederim :KK54:
Kendimden kısaca bahsedeyim, doğum sonrası 120 kg'a kadar çıkıp müthiş bir irade ile 50 kg vererek 70 kg'a kadar indim.Sonra ne olduysa ufak ufak iradem bozuldu ve önce 75 geldi bu rakamda baya kaldım sonra boz başla derken 80 ler geldi ve pandemi itibariyle hep 80 kilolar civarında oldum. En son bozmam ve uzun süre diyet modunda olmamam beni 90 lı rakamlara getirdi.Dün bi tartıldım 97 kiloyum.Çok üzüldüm.70 kg iken olan hiçbir kıyafetim olmuyor haliyle ve özgüvenim kırıldı.Beni en çok yaralayan da verdiğim 50 kilonun neredeyse 30 unu geri almış olmak ve bu hangi ara oldu hiç farkında değilim.Şunu anladım ki verebilmek kadar koruyabilmek de önemliymiş...
Daha önce başardım yine başarabilirim hevesiyle kadınlar kulubüne geldim.Desteklerinizi bekliyorum...

Hoşbuldum teşekkür ederim :KK54:
Kendimden kısaca bahsedeyim, doğum sonrası 120 kg'a kadar çıkıp müthiş bir irade ile 50 kg vererek 70 kg'a kadar indim.Sonra ne olduysa ufak ufak iradem bozuldu ve önce 75 geldi bu rakamda baya kaldım sonra boz başla derken 80 ler geldi ve pandemi itibariyle hep 80 kilolar civarında oldum. En son bozmam ve uzun süre diyet modunda olmamam beni 90 lı rakamlara getirdi.Dün bi tartıldım 97 kiloyum.Çok üzüldüm.70 kg iken olan hiçbir kıyafetim olmuyor haliyle ve özgüvenim kırıldı.Beni en çok yaralayan da verdiğim 50 kilonun neredeyse 30 unu geri almış olmak ve bu hangi ara oldu hiç farkında değilim.Şunu anladım ki verebilmek kadar koruyabilmek de önemliymiş...
Daha önce başardım yine başarabilirim hevesiyle kadınlar kulubüne geldim.Desteklerinizi bekliyorum...
hoşgeldin canım.

merhaba kızlarrr 💙💙💙🙏🧿

günaydın.webp

7.02.2022 Menüm

Sabah 8,30
2 adet etimek üzerine süzme peynir
7 adet kırma yeşil zeytin

Ara 11,30
10 adet antep karası sade kahve

Öğlen 13,30
3 adet köfte 2 dilim ekmek

Ara 16,30
Sade Türk kahvesi 2 kare bitter

Akşam 18,30
1 tabak bamya
1 kase yoğurt
Avuç içi kadar tavuk göğüs eti

Ara 21,00
Yeşil çay avuç içi karışık çerez

Su: 2,5 lt

su da dahil ne içersem içeyim ağzımın içi acı. bir tuhaf tat var. o nedenle canım birşey de içmek istemiyordu. adaçayı ve yeşil çay bile garip geliyordu. ama yine de şimdi başka bir bitki çayı yaptım. değişik bir karışım. tadı hoşuma gitti. neyse bu iyi geldi :KK70:

Back
X