- 4 Eylül 2011
- 19.523
- 69.795
- 798
Böyle havalı bı kahve fincanı istiyorum. Fiyatları görünce hepsi aynı işi yapıyor diyip vazgeçiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle havalı bı kahve fincanı istiyorum. Fiyatları görünce hepsi aynı işi yapıyor diyip vazgeçiyorum
HoşgeldinnnMerhabalar, aranıza katılabilir miyim ben de
ahhh hadi inşallah sıra bendeGecen yıl 5 şubatta 97 kgymuşum. Yaz başında 82 idimistersen gayretle herşey olur
![]()
halsizlik var canım. bugün dışarı çıktık biraz. bir iki işimiz vardı. gelince çok bitkin düştüm. tam iyileşmemişim. 1 hafta daha dinlenirsem ancak. çok şükür.Düzeldin mi fulya konuşamadık
Annemler 2 gündür bende. Diye yapmadım, yedim. Ama midem bulanıyor çok kaçırınca. Yarından itibaren dikkat edeyim inşallahGünaydın ❤
Bi yerden devam edelim inşallah sizler ne alemdesiniz?
@Busra 17
60kiloyum
@74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
@Fit mutlu anne
@nisan34
Mthn83
@LisbethS
@Levaiz
She-Raa
mesirmacunu
@Ruya
@Efser
@Hogwartss
Hoşbuldum teşekkür ederimHoşgeldinnn![]()
hoşgeldin canım.Hoşbuldum teşekkür ederim
Kendimden kısaca bahsedeyim, doğum sonrası 120 kg'a kadar çıkıp müthiş bir irade ile 50 kg vererek 70 kg'a kadar indim.Sonra ne olduysa ufak ufak iradem bozuldu ve önce 75 geldi bu rakamda baya kaldım sonra boz başla derken 80 ler geldi ve pandemi itibariyle hep 80 kilolar civarında oldum. En son bozmam ve uzun süre diyet modunda olmamam beni 90 lı rakamlara getirdi.Dün bi tartıldım 97 kiloyum.Çok üzüldüm.70 kg iken olan hiçbir kıyafetim olmuyor haliyle ve özgüvenim kırıldı.Beni en çok yaralayan da verdiğim 50 kilonun neredeyse 30 unu geri almış olmak ve bu hangi ara oldu hiç farkında değilim.Şunu anladım ki verebilmek kadar koruyabilmek de önemliymiş...
Daha önce başardım yine başarabilirim hevesiyle kadınlar kulubüne geldim.Desteklerinizi bekliyorum...
Çok teşekkür ederim hoşbuldumhoşgeldin canım.
gel artık özledikİyi geceler, tatlı rüyalar diliyorum
Öyle bir bakayım dedim![]()
baharcım nerelerdesinAlirsin insallah canim
Cokta gelemiyorum diyet konum cok istikrarsiz oldugu icin bir yanim acilen birseyler yapmam gerektigini soyluyor bir yanim cok hoşvurdumduymaz
Yuzumde yok ki gelip sizinle ilerleyeyim
özlendinDiyete devam ediyorum,inşallah da bozmam. eksilme var ama nekadar bilmiyorum![]()