Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

08 Şubat 2022

sabah yok

öğlen 13.00
sucuklu peynirli domatesli omlet
kapya biber
1/4 simit

ara 14.00
2 kepçe hamurlu yeşil mercimek çorbası

ara 16.30
1 züber lokma (ben yaptım)

akşam 19.30
2,5 tavuk kanat (derilerini yemedim)
1 servis kaşığı noodle
salata
1 kare bitter çikolata (ben yaptım- kakao yağı, kakao, bal, fındık)

yatana kadar 1,5 lt su

Selamün Aleyküm
Herkesler iyidir inş misafir trafiğim var bugunler ve enteresan bir şekilde nezaman ciddi bişeyler yapmaya niyetlensem ya gelenim bitmiyo yada ben hep bir yere gitmek durumunda kalıyorum.buna rağmen diyetim iyi gidiyor fakat buraya uğramaya vaktim olmuyor.kötü hissediyorum.bonus tabloyada eklemişsin canım ama hakkını verebilirmiyim emin değilim..
sen de uzun zamandır girmemişsin canım 💕

günaydın güzeller nasılsınız bakalım.buralara gelemiyorum eskisi gibi.tam zamanlı çalışmaya geçme,biri okula diğeri kreşe giden çocuk ev işi,mutfak işi derken kendimi bitmeyen bir maratonun içinde hissediyorum.yinede çok şükür bu günlerimize.yaklaşık iki aydır arada kaçamaklar yaparak aralıklı besleniyorum.kilom aynı 82.ama bel çevremde gözle görülür incelme oldu.karın bölgemde de öyle.o yüzden tartıya çok takılmadan devam ediyorum.bir şekilde tartıya da yansır.3 lt den fazla su içtim bu süreçte.sabah kahvaltı yapmadan çıkıyorum.öğlene kadar 1,5 lt suyumu ve 2 kupada filtre kahve içiyorum.sonrasında evden getirdiğim yemeklerimi yiyorum.ip atlıyorum fırsat buldukça.yani yine debeleniyorum kilo vermek için :)
nerelerdesin canım 🥰🥰🥰

Yediklerimi yazamıyorum arkadaşlar çünkü çok düzensiz ve baya sağlıksız. Mesela sabahtan akşama kadar aç durup akşama 1 tam ekmeğin içine peynir koyup yiyorum vb.
Şu saçma belirsizlik halimiz bitsin işler biraz düzelsin asılacağım diyetime.

Yediklerimi yazamıyorum arkadaşlar çünkü çok düzensiz ve baya sağlıksız. Mesela sabahtan akşama kadar aç durup akşama 1 tam ekmeğin içine peynir koyup yiyorum vb.
selam canım bende ev taşıdım birde bayağı ailevi problemler içinde ne kadar zor olduğunu ben iyi biliyorum Allah inşallah gönlüne göre versin 🙏 Rabb'im maddi manevi kolaylık versin inşallah 🙏biran çnce bu sıkıntılı döneminden kurtarsın Rabb'im 🙏

selam canım bende ev taşıdım birde bayağı ailevi problemler içinde ne kadar zor olduğunu ben iyi biliyorum Allah inşallah gönlüne göre versin 🙏 Rabb'im maddi manevi kolaylık versin inşallah 🙏biran çnce bu sıkıntılı döneminden kurtarsın Rabb'im 🙏
Çok teşekkür ederim

Yok canım küçücük evlere acayip paralar istiyorlar öyle böyle değil 😔 4 kedi, biz de 2 kişi 70 m2 bir eve tıkılmak istemiyoruz. Bütçe belirsizlik içinde zaten beni delirten de o.
İstanbul pahalıdır haklısın canım. Allah yardımcınız olsun 🙏🙏🙏
yanlış anlama ama 4 kedi fazla değil mi evde? maddi açıdan da zorlar sizi. mamaları, kumu vs

yine de dikkatli beslen canım. bak kist de var. sağlıklı besinler girsin bedenine. Allah kolaylık versin.
evi kolayca bulabilmeniz için Yasin Suresi oku.

Günayyydınn ❤

60d04f3fc7d64ee18a14ed802ea59a18.jpg

Amine Busra Amine Busra
60kiloyum 60kiloyum
74FRIDA 74FRIDA
asumanzeynep asumanzeynep
bengisu022 bengisu022
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
nisan34 nisan34
Mthn83 Mthn83
LenaG LenaG
Levaiz Levaiz