• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günayyydınn canlar ❤
Mutlu pazarlar 🌸🌸🌸

9994bcdf33029cb6e5dac6cc883344a1.webp

Amine Busra Amine Busra
E eboe
74FRIDA 74FRIDA
60kiloyum 60kiloyum
bengisu022 bengisu022
nisan34 nisan34
Bulamiyorum Bulamiyorum
Pembe Lotus Pembe Lotus
H Himal_
mesirmacunu mesirmacunu
LenaG LenaG
Cookiie Cookiie
Sem2024 Sem2024
Mthn83 Mthn83
Arzuluu Arzuluu
Wings06 Wings06

Sanırım dahiliye bakar ama hem havalar hem su kan ilaçları bı yol alsın bakalım. Kendimi oyuncak etmek istemiyorum.

İhmal etme kuzum troit falan sıkıntıdır belki b vitamini eksikliği varsa oda çok sıkıntı veriyormuş.

Ha tabi moralsizlik her türlü hastalığa denk ortada bir şey yokken hasta gibi oluyorsun

Merhabalar 🤗
Sabah tartıldım halen 120 kiloyum halbuki perşembe günü 119 a düşmüştüm. Neyse dün akşam pasta kızartma falan derken böyle oldu. Dün bir de aşı oldum valla kafam biraz sersem kolum ağrıyor. Biraz önce biraz tost yedim o kadar akşama ne yesem bilemiyorum.

Doğum günü seninmiydi?

Ne aşısı oldun?

Selam kızlar ❤️ gwlemiyorum yoğundum İstanbul da bazı işleri hallettim evi temizle toparla okul işini hallettim kitapları diğer oğlanı oetaokul kaydı felan koyafetlwrini aldım jadifledi. Biraz dün akşam yazlığa döndük iyi hoş akşam yürüyüşe çıktık eşimle geçen haftalarda düğüne katılmıştık herkes imrwndi eminim eşim tardı eski ahbabları , düğündwn 2 fünfün somr eşim arbada fisitoesum o ajbablardn biri bizi gördü o sırada eşim bana öyle hakaretlwr wsitoeduki kadının aüzı açık kaldı eşim föemwdi kdını ben gördüm ama ne yaw dün akşamda dwmwmli dedikodu oşmuşki ablası oğulları gelinleri kalabalık onlarda yürüyüşe çıkmışlar rsrlaştık selamlaştık eşimle biz molkalatdık kadın ordan ddki fwöwn jfta düğün yaptığı oğluna 3 ,4 kez tekrarladı sende dwniz abin gibi raşfırom erkeği ol dd bwn p an anlam veremedim ama sonra düşündüm eve gelene kadar jeton düştü söyleyen kadının kız krdwşi görmüştü eşim bana bağığıp çağırırlen onu imaa etmiş olduğunu düşündüm eşime eve gwlince söledim ama eşim kabul etmiyo tbi hayal görüyorn kimse yoktu dio tartışırken dio rezil oldum anlocamoz şimdi ben napim eşimle konuşmuyorum yani millet k2ndi aralarında neler konuştular kimbilir çok kafama takıldı eve istanbıla dönebilirim bana akıl verin 🤔

Arzu hızla yazarken çok kelime yanlışı olmuş anlayabildiğim kadarına yorum yapayım kimsenin yaptığı salakça dedikodular için düzenini bozma zaten büşranın dediği gibi sorunlarınız hep vardı.

Sen bir şekilde ayrılmadın idare etme yoluna gittin dışardan her şeye kapat kendini. Boş insanlar insanlarla uğraşır.

Mrb kızlar ben geldim kaç gündür yoktum. Çocuklar iyilesemedi .ufaklık 2 3 gün hep 40derece ateşlendi. Abiside tam 1 yaşında ateşli havale geçirmişti oyüzden resmen paranoya oldum. Tabi benim diyette yalan oldu. Yarın itibariyle tekrar başlıyorum

Daha iyilerdir inşallah çocuklar hasta olunca hayat duruyor sanki

bana en güzel sonucu 2 öğün aralıklı oruç veriyor. şahane bir yöntem. Allahın izniyle Eylülde başlayacağım. havalar az serinlesin.
Selam canım, bence mükemmel yapayım diye bekleme, çok zor 🤗

Sıcaklarda hem serinletip hem kilo verdirecek birkaç öğün ekle ;)
Diyet kafası değil ama serinlicem diye tüket mesela :)

Soğuk ayran çorbası , buzlu şekersiz çaylar ;)
Yanında yine tatlı ye , soğuk çorbanın yanına pilav ye
Zaten yalnız tükettiğin kadar çok yeme ihtimalin de düşüyor ;)

Arzu hızla yazarken çok kelime yanlışı olmuş anlayabildiğim kadarına yorum yapayım kimsenin yaptığı salakça dedikodular için düzenini bozma zaten büşranın dediği gibi sorunlarınız hep vardı.

Sen bir şekilde ayrılmadın idare etme yoluna gittin dışardan her şeye kapat kendini. Boş insanlar insanlarla uğraşır.
Sağolasın canım Allah razı olsun 🙏güzel konuşmaların için ,haklısın buraya kadar gelmişim bundan sonrası eskiye nazaran daha kolay olmalı benim için aslında dedğğn gibi bizim bütün kavgalarımız 3 üçünçü kişilerden kaynaklıydı ama işte en ufak bişey bile duysam sabır taşmış artık hemen bütün bedeneim beynim allak bullak oluyor , evet okadar hızlı yazdımki kimseylede paylaşamadım çıkmazda gördüm biran kendimi tmm cnm bundan sora biraz daha sakin yazarım 😀 teşekkür ederim canım ♥️

Selam canım, bence mükemmel yapayım diye bekleme, çok zor 🤗

Sıcaklarda hem serinletip hem kilo verdirecek birkaç öğün ekle :KK66:
Diyet kafası değil ama serinlicem diye tüket mesela :)

Soğuk ayran çorbası , buzlu şekersiz çaylar :KK66:
Yanında yine tatlı ye , soğuk çorbanın yanına pilav ye
Zaten yalnız tükettiğin kadar çok yeme ihtimalin de düşüyor :KK66:
evet mükemmel zor biliyorum ama şu an pek diyet modunda değilim. iki öğüne başladım ama tam yapamadım. şimdi yine dağınık yiyorum. görüntüm facia 😭 duba gibi oldum 😫
bu hafta yine iki öğünü zorlamak istiyorum.

evet mükemmel zor biliyorum ama şu an pek diyet modunda değilim. iki öğüne başladım ama tam yapamadım. şimdi yine dağınık yiyorum. görüntüm facia 😭 duba gibi oldum 😫
bu hafta yine iki öğünü zorlamak istiyorum.
Kuzum ne yiyorsun peki? İyice doysan bari protein de ekleyip 😉

Arada buzlu çay içtin mi 🙂 bugün sade toz kahveye çiya ekledim güzel ve açlığı yatıştırıcı oldu, tavsiye ederim tatlım

Kuzum ne yiyorsun peki? İyice doysan bari protein de ekleyip 😉

Arada buzlu çay içtin mi 🙂 bugün sade toz kahveye çiya ekledim güzel ve açlığı yatıştırıcı oldu, tavsiye ederim tatlım
protein yiyorum tabi ama bol bol karbonhidrat tüketiyorum. ondan böyle oldum. bir de gece yemelerim var.
dur bu hafta birşeyler yapayım. en azından iki öğünü zorlayayım.

Back
X