Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:roflol:
Yok daha degilim, 2 sene sonra olcam insallah sonra hopppp turkiyeye kesin donus yapcamm :teytey:
İnşallah yurtdışı derdi çekilir mii oohh mis gibi memleket durukenn.. yerimseniben

Anaaam zaten karnim agriyo bide oklavayi yisek tmmdir sempatiksalakcinni
Ok hocammmm, aksam yemegimi yedikten sonra yaparim kaydirigubbakcemile2
Yap da ne zaman yaparsan yap..Bak bana gece 1de bile yürüdüğüm oluyor zemuszemus

cokacimcoook
KAHVALTI geleneksel;1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık,yarım kk peynir,4 zeytin,bir dilim çavdarlı ekmek
İKİ SAAT sonra bir elma
ÖĞLEN yağsız yarım bezeden gözleme,bir bardak ayran
İKİ BUÇUK SAAT sonra karbbuuuuuzzzzz -doyuncaya kadar-
AKŞAM bol kırmızı biber,karabiber,bir salatalık ve iki kaşık yoğurtşa cacık

kaydirigubbakcemile2 5 mil Leslie yürüdüm bugün özlemişim 5 mili sositososito tabi uçurtma peşinde koştuğumu saymıyorum laelaelaelaelae

neden canım bugün çok mutluydun..tebrik ederim 99.8 olmuşsun çok sevindim :nazar::lepi:hihoyyyt

cnm o konuda mutluyum da sevinçle iki tane kandil simidini indirdim mideye.delikafaduldendelikafadulden yarın tekrar 100 olmam inş.gerçi sporumu yaptım.ayrıca kullandıgım ilaç sayesinde yağları da attım ama işte içime dert oldu.pis boğazıma sahip olamadım şimdi de pişman oldum.bilmiyorumkismile

cnm o konuda mutluyum da sevinçle iki tane kandil simidini indirdim mideye.delikafaduldendelikafadulden yarın tekrar 100 olmam inş.gerçi sporumu yaptım.ayrıca kullandıgım ilaç sayesinde yağları da attım ama işte içime dert oldu.pis boğazıma sahip olamadım şimdi de pişman oldum.bilmiyorumkismile

Kullandığın ilaç sayesinde yağları attın?? bilmiyorumkismile

Bugunki yediklerim

[Sabah]
- 2 kizarmis ekmek
- 1 haslanmis yumurta
- 1 domates
- 1/2 salatalik

[Oglen]
- 1 yogurt 0%

[Aksam]
- 1 kase pilav
- 1 yogurt 0%

- Ara ogun yapamadim kizlar hic canim istemiyordu yarin yaparim artikimmmm
- Simdiye kadar 3L
- 3 miles + 30 mekik cektim + {kol+kalca+ bacak hareketleri (15dk)}
- 1 tane bile yesil cay icmedim :gitme: Birazdan icerim...

Hergun tartilma be cnm, yoksa hep stres icinde yasarsin aldim mi verdim mi diye
Birak 2-3 gun gecsin bari... Hem bakarsin 99 altinda bile olabilirsin yerimseniben

Ilac mi??? :1no2::1no2:
Bi kere kucukken annemgiler zorla icirdiler 1 hafta, 7 kilo vermistim... Tabi hemen diyeti biraktigim anda 15kilo geldi :kızgın:

Hergun tartilma be cnm, yoksa hep stres icinde yasarsin aldim mi verdim mi diye
Birak 2-3 gun gecsin bari... Hem bakarsin 99 altinda bile olabilirsin yerimseniben

Ilac mi??? :1no2::1no2:
Bi kere kucukken annemgiler zorla icirdiler 1 hafta, 7 kilo vermistim... Tabi hemen diyeti biraktigim anda 15kilo geldi :kızgın:

Ben uyanır uyanmaz su içiyorum ki tartılmayayım sempatiksalakcinni Cumaya kadar dayanamam,yarın tartılacağım diyette de 6. haftam doluyor alkisalkisalkis En uzun zamanlı diyet deneyimim,inşallah sonunda da 68i göreceğim sengözlerimebaksanab

Ben uyanır uyanmaz su içiyorum ki tartılmayayım sempatiksalakcinni Cumaya kadar dayanamam,yarın tartılacağım diyette de 6. haftam doluyor alkisalkisalkis En uzun zamanlı diyet deneyimim,inşallah sonunda da 68i göreceğim sengözlerimebaksanab

Guzel fikir :lepi:
Masallah Bademcim ii gidiyorsun :nazar:, Allah devamini getirsin insallah da su 68 leri goresin gayri olumunekankayizsmile

yarın tartıl da sonucunu merakla bekliyor olacağım canım kalkar kalkmaz pc yi açıp kk da bademim kaç kilo olmuş diye ilk iş bakacağım hihoyyyt:1hug: inş yarın çok mutlu olacaksın ve bizimle paylaşacaksın tatlım

bugün yediklerim kızlar
sabah
1dilim tam buğday ekmeği
1bardak açık çay
1/2 domates
1/2 salatalık
2 dilim yağsız peynir
Öğle
1avuç leblebi
1 bardak süt
Ara
1 elma
Akşam
biraz tavuk
1 tabak yoğurt
2.5 lt su,3 bardak bitki çayı,pilates ve 45 dk tempolu yürüyüş

Guzel fikir :lepi:
Masallah Bademcim ii gidiyorsun :nazar:, Allah devamini getirsin insallah da su 68 leri goresin gayri olumunekankayizsmile
Allah yüzümü kara çıkarmasın inş :Saruboceq:

yarın tartıl da sonucunu merakla bekliyor olacağım canım kalkar kalkmaz pc yi açıp kk da bademim kaç kilo olmuş diye ilk iş bakacağım hihoyyyt:1hug: inş yarın çok mutlu olacaksın ve bizimle paylaşacaksın tatlım
En geç 9:30 da yazmış olurum bir mani çıkmazsa yerimseniben İnşallah güzel bir sonuç görürüm..:Saruboceq: Bugün geçen yaz aldığım ve bu yaz içine giremediğim kaprimi giydim ve belimden düşüyor :lepi::lepi: Eriyorum niHahaHaha!!

Back
X