Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün yediklerim kızlar
sabah
1dilim tam buğday ekmeği
1bardak açık çay
1/2 domates
1/2 salatalık
2 dilim yağsız peynir
Öğle
1avuç leblebi
1 bardak süt
Ara
1 elma
Akşam
biraz tavuk
1 tabak yoğurt
2.5 lt su,3 bardak bitki çayı,pilates ve 45 dk tempolu yürüyüş

Ara öğün niye yapmıyorsunuz siz bilmiyorumkismile Ben gözüm saatte geziyorum iki saatte bir bir şeyler yiyorum az çok..Mevsim meyve mevsimi niye eksik bırakalım bünyeyi,yiyin ara öğün aklinialirimsmile

En geç 9:30 da yazmış olurum bir mani çıkmazsa yerimseniben İnşallah güzel bir sonuç görürüm..:Saruboceq: Bugün geçen yaz aldığım ve bu yaz içine giremediğim kaprimi giydim ve belimden düşüyor :lepi::lepi: Eriyorum niHahaHaha!![/QUOTE]

süper süper süpersin canım :nazar::nazar::nazar::lepi::lepi: tebrik ederim çok sevindim ben de 59 kilo iken giydiğim kotlarıma girmek için can atıyorum ama daha 65 i bile görmek kısmet olmadı ne yazık ki :çok üzgünüm:

ahanda yakalandım ohaoldumsmile

facede bir oyuna takıldım sizi ancak izliyorum

bayıldım hepinize başarınız daim olsun guclubacismile

birazdan yatmaya gidicem

iyi geceler hepinize

Aminnnnn seninde cnm benimmm
Arada sirada yaz beaa, merak etmeyekkkk
Iyi geceler sekerimmm opuyorumnanaktan

süper süper süpersin canım :nazar::nazar::nazar::lepi::lepi: tebrik ederim çok sevindim ben de 59 kilo iken giydiğim kotlarıma girmek için can atıyorum ama daha 65 i bile görmek kısmet olmadı ne yazık ki :çok üzgünüm:

Kız ne kalmış şurda 65e aklinialirimsmile Hem senin vermen gereken kilo miktarı benm vermek istediklerimin yarısı kadar..Benden önce çıtır kıtır bi kız oluvecen opuyorumnanaktan

Herkese kucak dolusu sevgilerrrrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Iyi geceler, tatli ruyalarrrrr, beni gorun emi :jeyyar:sırnaşık şey

Ben de gider canlarım ciğerlerim kaydirigubbakcemile4 Yarın erken kalkmam gerekebilir uykumu güzel alayım da tarıda yamuk yapmasın bedenimfisfisfis 100 gr eksik gösterse kârımdır..kaydirigubbakcemile3 Zaten uykuda bastırdı iyice mirmirmirmir İYİ GECELERR,ESEN KALIN ŞEN KALINN!! opuyorumnanaktan

Ben de gider canlarım ciğerlerim kaydirigubbakcemile4 Yarın erken kalkmam gerekebilir uykumu güzel alayım da tarıda yamuk yapmasın bedenimfisfisfis 100 gr eksik gösterse kârımdır..kaydirigubbakcemile3 Zaten uykuda bastırdı iyice mirmirmirmir İYİ GECELERR,ESEN KALIN ŞEN KALINN!! opuyorumnanaktan

an son tartıldığında 87.0 mıydın canım?

kizlar ben araniza yeni katildim.. öncelikle hepinize merhaba.
ben 2 cocuk annesi ve 2. dogumumu subatin sonunda yaptigim icind aha cok yeni ve cok kiloluyum.. :(
117.5 kilo ile dogum yaptim suan 111 - 112 kiloyum :kedi:
bundan sonra bende ins aranizda bulunup motive olucam ve kilolarimizdan hep beraber kurtulacagiz ins birbirimizi destekleyerek..
ama benim merak ettigim ve bi türlü cözemedigim su altaki kac kilo oldugunuzu ve kac kiloya inmek istediginizi gösteren sey nasil ekleniyor arkadaslar.. ??
simdiden tskler a.s.

GünaydınlaRR!!Gün itibariyle 85.3 kiloyumm bayanssulusmile Gitsin kilolalaRR!! hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

kizlar ben araniza yeni katildim.. öncelikle hepinize merhaba.
ben 2 cocuk annesi ve 2. dogumumu subatin sonunda yaptigim icind aha cok yeni ve cok kiloluyum.. :(
117.5 kilo ile dogum yaptim suan 111 - 112 kiloyum :kedi:
bundan sonra bende ins aranizda bulunup motive olucam ve kilolarimizdan hep beraber kurtulacagiz ins birbirimizi destekleyerek..
ama benim merak ettigim ve bi türlü cözemedigim su altaki kac kilo oldugunuzu ve kac kiloya inmek istediginizi gösteren sey nasil ekleniyor arkadaslar.. ??
simdiden tskler a.s.

Hoşgeldin yavruum!! a.s. Burda motivasyon en üst seviyede tabi olay sende bitiyor sengözlerimebaksanab Çocuklarını Allah bağışlasın,çıtır kıtır bir anneleri olsun inşallah bayanssulusmile kilo çizelgesini bu linkten yapabilrsin yerimseniben http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

Back
X