- 31 Mart 2008
- 2.068
- 0
- 356
- 36
herkesler de buradaymış selam yardım kuşu bademim, selam carnivale ve de selam üzgün kelebekcik...
SlmlaRR ekincik!! olumunekankayizsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesler de buradaymış selam yardım kuşu bademim, selam carnivale ve de selam üzgün kelebekcik...
:sinifsinif: Kelebekim neden böyle şeyler diyorsun ki kendine..Sen konuya girmeyi de kestin zatenklava: Ne güzel veriyorsun kiloları,vakti zamanında 30 kilo da vermişsin..Bırakma rejimi,30 kilo verdiğin zamanı düşün,kim bilir ne kadar rahat ve mutluydun..Yediklerin o mutluluğa değer şeyler mi,hani hangisi seni mutlu ediyor şu an;ama verdiğin her bir kilo seni ne kadar mutlu edecek..Diyetini bozma sakın ve sporunu aksatma..Attığın her adım,spor yaparken geçirdiğin her bir dakika seni zayıflamaya götürecek ve sonrası boshayallersmile
Sen de benden büyüksün yyaaw sempatiksalakcinni Hangi sporlan uğraşıosun ve ne okuyorsun;?? CADIARZU Bunlara cevap ver tc kimlik nonu sorcamm :roflol:
Ben rejime adapte olamıyorum ipin ucu kaçmak üzere sabah rejimdeyim diyip başlıyorum akşama rejim falan kalmıyor napıcam ben ya sabah tartıldım 122 Kilo çıktım regl dönemindeyim ama yine de moralim bozuk 120.5 tan aşağısını göremeyecekmiyim ben ya moralim çok bozuk aranızda en şişman benim ve öyle kalıcam galiba :gitme: napıcam ben ya mafoldumben
tam 10 gündür regl olmayı bekliyorum ama tık yok. bütün vücudum ödem topladı. sinirler deseniz tavan. cumartesi de tatile gidiyorum. nolcak bu regl işi bilmem. olsam bi dert olmasam bi dert.
:)) kradeniz teknik üniversinde makine okuorum..aslen ankaralıyım..uzun süre atletizm ile ilgilendim..koşucuydum yanii..100 metreyi 13,35 saiyede koşardım..:)) şimdi bu koca popo yerinden kalkmıyo:))
aynengitme:
Son 1 haftadır sürekli rahatsızım ve sürekli başka bir sorun çıkıyor bu da benim psikolojimi bozdu sağlığımı düşünmeye başladım rejimi sallamamaya başladım mafoldumben
O dirayetim o inancım sarsılmış gibi mafoldumben
Erzurumda hergün biryerlerdem bomba ihparı oluyor artık dışarı çıkmaya bile korkar oldum :1no2: kondisyon bisikletimden tiksindim bana yaşattığı o acıdan sonra :sinifsinif: Leslie hanıma uyuz olmaya başladım kötükedihüso sinirlerim bozuldu ya valla psikolojim bozuldu :sinifsinif:
2 aydır rejimdeyim 1 aydır tek gr verememiş durumdayım o da yıldırdı beni galiba offff bilmiyorum yaaa beni tekrar ne isteklendirir bilmiyorum :1no2:
canlarım ben kaçar, çünkü yarın işlerim yoğun azcık hazırlık yapmam lazım size tatlı muhabbetler opuyorumnanaktan
Hoşgelmişsin canım olumunekankayizsmile
arkadaşım hoşgeldin... öncelikle seninle birebir aynı şeyleri yaşamış biriyim hatta daha fazlası vardı bende... pcos artı tiroid hipofiz vs... ben de sporcu iken hastalandım ve ben bu yaşıma kadar da kilo veremeyip sürekli aldım. aşu an 28 yaşındayım ve yaklaşık iki buçuk ayda 21 kilo vermiş durumdayım.
öncelikle bizler yani hormon sorunu olanlar daha disiplinli olmak zorunda. ne ne kadar kaloridir ne akdar spor yapılır vs. ince ince düşünmemiz lazım. sporcu olduğun için sporu dengelersin zaten... senin de bildiğin gibi spor sadece kas yapmaz. yağlardan kaybetmemen mümkün değil.ama naapabilirsin mesela yürüyüş gibi kardiyo gibi kastan ziyade yağ yakımına yönelik antrenmanları... mesela ben kardiyoda fat burn programını uyguluyorum özel olarak. onun dışında ağırlık vs. çalışma sakın salonda...
diyete gelince ve benim nasıl verdiğime, işin aslı sana önermem ama ben tüm hormon ilaçlarımı bıraktım. zira ilaçlarla kilo veremedim. ama dediğim gibi benimki çok daha komplike bişi olduğundan sen böyle bişeyi deneme. sonra biz malum elli kilo değiliz. acıkıyordum deli gibi... beyaz leblebi aldım kalorisi çok düşüktür. her gün bir avuç ara ara acıktıkça ondan yedim. patates haşladım yedim vs... ödem için herbalpalaceın civanperçemli çayı var onu kullandım. aldığım günlük kalori bin ikiyüzün üstüne çıkmadı. (kilotakibi.com diye bi site var oradan kalori takibi yapabilirsin. bademe tekrar teşekkürler bu arada:))
kendime ödüller verdim. her on kiloda bi hediye aldım kendime. buzdolabının üstü motive edici sözler ve öncesi-sonrası resimleriyle kaplı. etrafımdaki herkes diyette olduğumu biliyor. yani canımcım bi süre sonra insanlar başarına o kadar hayran oluyorlar ki kendiliğinden devam ediyorsun zaten... günlük 1200 kalori akşam altıdan sonra yemek yok spor her gün düzenli olarak yılmamak ve zaman yaymak. bunları yaparsan hormonların engel olamaz sana. umarım faydalı olur yazdıklarım. tekrar aramıza hoşgeldin. ve sakın umutsuz olma sakın...5
:teselli: Haklısın aslında hırs yapmak için kilo verdiğini görmen gerek;ama işi usülüne göre yapıyorsan illa giderler..kaç günde gitti 50 gr??Hem siz nerde tartılıyorsunuz böyle toplu toplu bilmiyorumkismile
Ben de 4 yıl Beşikdüzü'nde okudum liseyi kaydirigubbakcemile5 Kalkar kalkar,şimdi yürüyüş için kalkar bir bakmışın 100 mt 10 saniyede koşulmuş,acuk abartmış olabülürümm kaydirigubbakcemile3
:teselli: Haklısın aslında hırs yapmak için kilo verdiğini görmen gerek;ama işi usülüne göre yapıyorsan illa giderler..kaç günde gitti 50 gr??Hem siz nerde tartılıyorsunuz böyle toplu toplu bilmiyorumkismile