Ben ekşiyi de gayet sevimli yerim sempatiksalakcinni En makbulü ekşisiyse onu bulmaya çalişiciiimm aklinialirimsmile
ok ama bulamadım diye geciktirme dediğim gibi çok bişey farketmez... kolay gelsinkaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ekşiyi de gayet sevimli yerim sempatiksalakcinni En makbulü ekşisiyse onu bulmaya çalişiciiimm aklinialirimsmile
ok ama bulamadım diye geciktirme dediğim gibi çok bişey farketmez... kolay gelsinkaydirigubbakcemile5
Yarın pazarı var buranın,annem elma alsın da başlayayım cuma sabahı,çok sağol carnivale!!olumunekankayizsmile
Yarın pazarı var buranın,annem elma alsın da başlayayım cuma sabahı,çok sağol carnivale!!olumunekankayizsmile
sizleri sviyorum küçük kadınlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sizleri sviyorum küçük kadınlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
canım ne demek umarım sende bende olduğundan da fazla işe yararolumunekankayizsmile
Küçük kadınlar derken?? :jeyyar:
:))
takılma fazla kıs:))
küçük büyükler demek istedm...büyük beyinler..büyük vücut:))anla işte da:))
oof of uzun zamanlar boşladım buraları farkındayım nasılsınız bakem ben hecinlerimle uğraşıyorum herşeye delleniyorum sakinlemem için birşeyler gerekli onlarada ulaşamıyorum bakalım ne olacak
Hatunlar bu elma kaysı kuru tarifini tam alabulurmuyumopuyorumnanaktan
kızlarrrr özel mesajlardan da anlıyorum ki tam olarak ayrıntılarıyla anlatmamışım
şimdi kızlarr her gece bir adet (yeşil tercih sebebidir ama kırmızı da olabilir) elmanın kabuğunu ve bir adet (ekşi olması tercih sebebidir tatlı da olabilir) kuru kayısıyı yarım litre suya bırakacağız akşam yemeğinden sonra bir kavanoza koyup ağzını hava almayacak şekilde kapatıp oda ısısında bekleteceğiz. sabah uyanınca ilk iş kayısıyı ve kabuğu yiyip suyu içeceğiz. kolay gelsiiiinnn:))olumunekankayizsmile
tombisiim sadece ikimiz buradayız sanırım..nasılsın?
Iyiyim cnm benim saol sen nasilsin? olumunekankayizsmile
Hersey yolunda mi bakem?