Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de iyiyim çok şükür..Hayırdır meruseyi sayılıyorsun sürekli??aklinialirimsmile

ben kk yı uzun süre takip ettim ama üye falan olmadan okudum sadece..üye olduktan sonra yazmaya başladığımda yani ilk 5 günde 5 kilo diyetine yöneldim hemen tabi hızla kilo verme amacı ile ama tam bir fiyasko idi sorma :çok üzgünüm: orada tanıştığım en sıcak arkadaşım meruse idi..onun diyeti bitti bikaç gün onu göremedim hangi topikte diye gezindim biraz ama onu bulamadım sonra bir gün o yine 5 günde 5 kilo bölümüne sırf benim kaç kilo verdiğimi sormak için girdi.. okadar mutlu oldum kisositososito bana bu topikte olduğunu söyledi ben de sırf onun için bu topiğe geldi..ama bir baktım ki buradaki tüm arkadaşlar o kadar sıcak ve içtensiniz ki hep burada kalmak istedim..sonra lunaazul da geldi buraya..iki arkadaşım oldu kilomu yazdığım gibi seçilciğim beni listeye eklemiş sağolsun..veeeeeeee hepiniz arkadaşım oldunuz :lepi::1hug: hepnize çok teşekkür ederim a.s.

Bende bunu uygulayacağım yarın tüm inancım ve isteğimle rejimime geri dönüyorum opuyorumnanaktan kondisyon bisikletim ve leslie hanıma da savaş açtım inadına yapcam onları da aklinialirimsmile haftaya sevgilim geliyor çok heyecanlıyım delikafadulden zayıflıycam ulan o kadar ! alsanaalsanasmile

süper bir karar canım :lepi:

ben kk yı uzun süre takip ettim ama üye falan olmadan okudum sadece..üye olduktan sonra yazmaya başladığımda yani ilk 5 günde 5 kilo diyetine yöneldim hemen tabi hızla kilo verme amacı ile ama tam bir fiyasko idi sorma :çok üzgünüm: orada tanıştığım en sıcak arkadaşım meruse idi..onun diyeti bitti bikaç gün onu göremedim hangi topikte diye gezindim biraz ama onu bulamadım sonra bir gün o yine 5 günde 5 kilo bölümüne sırf benim kaç kilo verdiğimi sormak için girdi.. okadar mutlu oldum kisositososito bana bu topikte olduğunu söyledi ben de sırf onun için bu topiğe geldi..ama bir baktım ki buradaki tüm arkadaşlar o kadar sıcak ve içtensiniz ki hep burada kalmak istedim..sonra lunaazul da geldi buraya..iki arkadaşım oldu kilomu yazdığım gibi seçilciğim beni listeye eklemiş sağolsun..veeeeeeee hepiniz arkadaşım oldunuz :lepi::1hug: hepnize çok teşekkür ederim a.s.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bende bunu uygulayacağım yarın tüm inancım ve isteğimle rejimime geri dönüyorum opuyorumnanaktan kondisyon bisikletim ve leslie hanıma da savaş açtım inadına yapcam onları da aklinialirimsmile haftaya sevgilim geliyor çok heyecanlıyım delikafadulden zayıflıycam ulan o kadar ! alsanaalsanasmile

:) hadi bakalım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim de sevgilim olsaydı da gelseydi.off o heyecanı yaşamayı özledim.boshayallersmile
:delphin::delphin: dertlendim yawf.

:) hadi bakalım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim de sevgilim olsaydı da gelseydi.off o heyecanı yaşamayı özledim.boshayallersmile
:delphin::delphin: dertlendim yawf.

Olur canım Allahın izniyle benim hiç beklemediğim bir zamanda oldu Aşk geliyorum demiyor belki de seninki de çok yakındadır :1hug:

:teytey: yerimseniben
Cookk sanslisin beaaaaaa
Benimki Turkiye'de maalesef :gitme: mafoldumben

Bugunki yediklerim

[sabah]
- 2 kizarmis ekmek
- 1 haslanmis yumurta
- 1 domates
- 1/2 salatalik
- 1 yesil cay

[Ara]
- 1 cikolatali biskuvi (64kalori)
- 1 yesil cay

[Ogle]
- 1 kase pilav
- 1 kase sebze yemegi
- 1 yesil cay

[Ara]
- 2 cikolatali biskuvi (64*2)
- 1 yesil cay

[Aksam]
- 1 yogurt 0%
- 1 yesil cay

- Simdiye kadar 2.5L su
- 15dk halterlerle kol egzersizleri yaptim
- Birazdan Leslie'nin 5miles i yapcam...

Osssnur,okuyorsun ama,dönmeyi düşünmüyormusun..??

Hadi yine yeniden dön aramıza....:)

cokacimcoook
KAHVALTI bir haşlnmış yumurta y kk peynir,domates salatalık bir dilm ekmk
3 SAAT sonra 6-7 tk puding
4 SAAT sonra 3 kaşık patlıcan yemeği,iki kaşık kırmızı pul biberli yoğurt
2 SAAT sonra yani şu dakika yarım fincandan bile az lebleb ve çok açık şekersiz çay

kaydirigubbakcemile2 Leslie ile 4 really big mile yürüyeceğim;ama şimdi arkadaşlarla görüşüyorum ne zaman olur bilmiyorum..

Merhaba çıtır YENAm a.s.Hayırdır neden tadın yokCADIARZU

MAlum dönemden ve istediğim şekilde beslemediğimden dolayı şekerim....

Ben kış kadınıyım anladım...Yazın olmuyor diet..:(

ya da aromalı olanları kulanabilirsiniz kızlar şeftalili yeşil çay mükemmel..geçen gün yaseminli kullandım onu da sevdim

Bergamut aromalı da çok hoş...

ben öyle az buz degil... tam tamına 116 kiloyum.. 120 ydim yakın zaman kadar.. nasıl olduysa 116 çıkıyorum... acilen kilo vermem gerkiyor... tüm hayatımı etkiliyor bu durum feci şekilde... ihtiyacım olan benim gibi 120 kilolardan normal kilosuna dönmüş arkadaşlar varsa başırı öyküleri ve destekleri, tavsiyleri....lütfen destek istiyorum... hiç takatim yok yeniden başlamaya, ve başlayamadıkça dibe çöküyorum...mafoldumben:kedi:senağlama

Hoşgeldin aramıza...a.s.

herkese slmlar arkadaşlarrrrrrr nasılsınız dün misafirim vardı gene azıttım off yaaaaaa kapıya kilit vurmam lazım benim boğazıma vuramadığıma göreee :(:(

:oklava: :oklava: :oklava: :oklava: Seçilcim ikimizede bu oklavalar..:)

Hoşgeldin aramıza..a.s.

evet kızlar bugün çok mutluyum opuyorumnanaktan

Blackandwhite'ın size haber verdiği gibi 3 kilocuk gitti benden........:lepi:hihoyyyt

Benim bu sevincime eşlik eden sizlerin tombiş yanaklarından öpüyorummmmmmzemuszemus

Artı böyle gaza gelmişken cuma yarışmalarına bende katılmak istediğimi belirteyim....

İlgili arkadaş benide listeye dahil edermisin lütfennnnyerimseniben

evet kızlar bugün çok mutluyum opuyorumnanaktan

Blackandwhite'ın size haber verdiği gibi 3 kilocuk gitti benden........:lepi:hihoyyyt

Benim bu sevincime eşlik eden sizlerin tombiş yanaklarından öpüyorummmmmmzemuszemus

Artı böyle gaza gelmişken cuma yarışmalarına bende katılmak istediğimi belirteyim....

İlgili arkadaş benide listeye dahil edermisin lütfennnnyerimseniben

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Cuma günü söylersin kilonu canım...

beni de söyleyim bugün yediklerimi.:)
sabah 3 y.k kadar mısır gevregi sütle
öğlen yarım porsiyon ezogelin çorbası,biraz tavuk şiş,salata
akşam tarhana çorbası 1 porsiyon patlıcan salatası ve yogurt
az önce 3-4 galeta,1 tane de tatlı bisküvilerden.
henüz spor yapmadım.birazdan inş kalkıcam.
2 bardak da yeşilçay içtim az önce.bisküvilerle.:) pis boğazımı tutuyorum tutuyorum akşam patlıyor.

Son düzenleme:
Back
X