Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canim tebrik ediyorum seni ne guzel gitmis kilolar darisi kalanlara!

Teşekkür ederim canımmmm....

Devama gelecekkkk bekleyin anacımmmm zemuszemushihoyyyt:lepi:

Tabiki sizlerin desteği ile kaydirigubbakcemile5

Ayrıca tombulkelebeğim çok güzel bir yüzün var oyumu verdim canımmmm :3:

Amaan seni gördük daha ii olduk opuyorumnanaktan Senin keyiflerden ne haber??aklinialirimsmile

canim benim keyfim sukur iyi cok yorgun ve uykusuzum ama.su ev beni oldurecek bitmedi disari boyasina basladik oda gun boyu yagmur firsat vermedi rezillik anlican onun yaninda birde adet oldum bu hafta tartiya katilmiyorum izin verdim kendime.oda iyi dimi

canim benim keyfim sukur iyi cok yorgun ve uykusuzum ama.su ev beni oldurecek bitmedi disari boyasina basladik oda gun boyu yagmur firsat vermedi rezillik anlican onun yaninda birde adet oldum bu hafta tartiya katilmiyorum izin verdim kendime.oda iyi dimi

Bizim evde de tadilat var :1no2: hem de haziran1den beri :bbo: Her gün sinir harbi yaşıyoruz annemle,neyse ki zayıflamaya başladığımdan beri yerine geldi anacuğumun keyfi zira ablamda 120yi gördükten sonra sinir minir kalmadıydı yavrucuumda :1no2:

siyahneyazim senin yine uzuldugunu okudum sakin uzulme!gidecek kilolar 50gram 100 gram gidecek ama beni dinlersen birkac gun bi ara ver abartmadan bi tatil ver sonra devam et sasirip verir ozaman.

Back
X