Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy canım benimmm çoook süper olur bi de senle oooohhhhhh geliyorum bu defa canım şöyle yanında iki parçacık da bitter dimi :içelim::1hug:

bittersiz olmaaaaaaaaaaaz tadi orda soyle damakta eriterek ooff canim cekti.

kiz valla yolum denizliye duserse seni gormeden donmicem insallah nasip olursa!:Saruboceq:

siyahneyazim senin yine uzuldugunu okudum sakin uzulme!gidecek kilolar 50gram 100 gram gidecek ama beni dinlersen birkac gun bi ara ver abartmadan bi tatil ver sonra devam et sasirip verir ozaman.

canım bugün 3 tane küçük eti cin,4-5 çay kaşığı kuşburnu marmelatı yedim bunlar tatil sayılmaz mı aklinialirimsmile

dun cok yogundum sonra aksamda yemege falan ciktik cok guzel gecti cocuklari da goturduk yanimizda aslinda bas basa yiyelim demistik kiyamadik sonra.kocisim 10 tane gul birde tek tas yuzuk almis sagolsun.

wawwwww ne kadar ince imiş eşin..10 yıl sonra erkeklerden pek böyle ince davranışlar duymuyorum da..senin adına çook sevindim bitanem..gül harika, yanında bir de tek taş demek süper süper süper..Allah mutluluğunuzu bozmasın,nazarlardan saklasın inşallah :nazar::nazar:

dun cok yogundum sonra aksamda yemege falan ciktik cok guzel gecti cocuklari da goturduk yanimizda aslinda bas basa yiyelim demistik kiyamadik sonra.kocisim 10 tane gul birde tek tas yuzuk almis sagolsun.

Allah daim etsin inşallah :nazar: Allah olmayana da versin lülülülülülü

Bizim evde de tadilat var :1no2: hem de haziran1den beri :bbo: Her gün sinir harbi yaşıyoruz annemle,neyse ki zayıflamaya başladığımdan beri yerine geldi anacuğumun keyfi zira ablamda 120yi gördükten sonra sinir minir kalmadıydı yavrucuumda :1no2:

ablan evlimi?benimde kiz kardesim o kilolar civarinda malesef genetik bizde sukur oda rejime basladi 18 kilo verdi ama daha coooook vermesi gerekio.anneni cok iyi anliyorum, kadincaz napsin evlat iste en az sizin kadar uzuluyo.bir anne olarak cocuklarinin en basta saglini ve mutlulugunu ister kilo olunca her ikiside olmuyor iste

bittersiz olmaaaaaaaaaaaz tadi orda soyle damakta eriterek ooff canim cekti.

kiz valla yolum denizliye duserse seni gormeden donmicem insallah nasip olursa!:Saruboceq:

aayyyyyyyyyyyy süper olur valla canım başımın üstüne buyur gel...nasıl sevinirim inşallah denk gelir bitanem zemuszemuszemuszemus:1hug::teytey:hihoyyytalkisalkisalkis:lepi::dance:Şeniz sevindiğimi belli edecek başka simge kaldı mı kiiii ?

ablan evlimi?benimde kiz kardesim o kilolar civarinda malesef genetik bizde sukur oda rejime basladi 18 kilo verdi ama daha coooook vermesi gerekio.anneni cok iyi anliyorum, kadincaz napsin evlat iste en az sizin kadar uzuluyo.bir anne olarak cocuklarinin en basta saglini ve mutlulugunu ister kilo olunca her ikiside olmuyor iste

evet evli hep kilouydu da ilk başlarda bebeği olmayınca hormon ilacı falan kullandı,doğum derken iice beter oldu senağlama Bir de doğumu sezeryanla yaptı göbeği çok sarktı,çok fazla..Eniştem de 60 kilo düşünün senağlama

aayyyyyyyyyyyy süper olur valla canım başımın üstüne buyur gel...nasıl sevinirim inşallah denk gelir bitanem zemuszemuszemuszemus:1hug::teytey:hihoyyytalkisalkisalkis:lepi::dance:Şeniz sevindiğimi belli edecek başka simge kaldı mı kiiii ?

canim ya vallahi iyiki varsiniz nasil rahatliyorum burda yazinca.a.s.zemuszemusŞeniz

canım bugün 3 tane küçük eti cin,4-5 çay kaşığı kuşburnu marmelatı yedim bunlar tatil sayılmaz mı aklinialirimsmile

sence sayilirmi?gercekten birkac gun soyle kendini rahatlat hic kilo filan dusun tabiki birkac gun sonra tekrar basla gecen gun annemle diyetisyene gittik cok az yersende kilo alabilirsindedi bana.

Ben şimdi yine şu saate kalan yürüyüşümü yapmaya kalkıyorum,gazam mübarek olsun zemuszemus HErkese de tavsiye ederim sporu,sporsuz cıkssssssssss olmaz :olmaz: Kaldırın malum kısmıı ve WALK WALK WALK;LET'S GO BABİES!! guclubacismile

wawwwww ne kadar ince imiş eşin..10 yıl sonra erkeklerden pek böyle ince davranışlar duymuyorum da..senin adına çook sevindim bitanem..gül harika, yanında bir de tek taş demek süper süper süper..Allah mutluluğunuzu bozmasın,nazarlardan saklasın inşallah :nazar::nazar:

amin canim arkadasim darisi sana olsun insallah!

Back
X