Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım dakika olarak yazılacakmış pardon:))))):kedi:

canım mekiği on beşer dakikada çektiğimi varsaysak altı gün boyunca her gün birer saat de net yüzme ve kardiyo var altı günden
toplam: 12 saat 90 dakika
yani
810 dakika... doğru hesapladım sanırsam:)))))

akannehir:nazar::nazar:

Bende aranıza yeni geldim. Çok uzun zamandan beri sizi takip ediyorum, azminizi ve heyecanınızı :lepi: Sonunda bende doktordan, anne olmam içi önce kilo vermem gerektiğini, yağlarım erkeklik hormonumu yükselttiğini ve bu nedenle anne olamadığımı öğrenince, dengeli beslenme ve spor yapmaya karar verdim. Şu an 97,4 kiloyum. hedefim öncelikle 80,00 kg. umarım olur alkisalkisalkis

Hoşgeldin aramıza..a.s.
Haftaya cuma günü kilonu söylersin senide ekleriz listeye...Dilerim hedefine kısa zamanda varırsın...

canım dakika olarak yazılacakmış pardon:))))):kedi:

canım mekiği on beşer dakikada çektiğimi varsaysak altı gün boyunca her gün birer saat de net yüzme ve kardiyo var altı günden
toplam: 12 saat 90 dakika
yani
810 dakika... doğru hesapladım sanırsam:)))))

Ekledim canım...Birinciler değişti..:)))

Bende aranıza yeni geldim. Çok uzun zamandan beri sizi takip ediyorum, azminizi ve heyecanınızı :lepi: Sonunda bende doktordan, anne olmam içi önce kilo vermem gerektiğini, yağlarım erkeklik hormonumu yükselttiğini ve bu nedenle anne olamadığımı öğrenince, dengeli beslenme ve spor yapmaya karar verdim. Şu an 97,4 kiloyum. hedefim öncelikle 80,00 kg. umarım olur alkisalkisalkis

Hosgeldinnnnn sende aramıza a.s.

Benim başlangıç kilom da 97ydi ;)) 46 gün oluyor diyete başlayalı şimdi 84üm zemuszemus Spor ve diyetimi aksatmayaya kaçamak yapmamaya özen gösteriyorum yani demem o ki en geç 3 aya 80 olursun,o da araya ramazan gireceğinden olumunekankayizsmile

ÖNEMLİ
Gece araç sürerken, camınıza firlatılan yumurtalar ile saldırıya

uğrarsanız, sileceği çalıştırmayın ve cama su püskürtmeyin. Çünkü su ile

karışan yumurta sütümsü bir renk alır ve görüşünüzü %92.5 oranında bloke

eder.

Bu durumda aracı durdurmak zorunda kalıp, soyguncuların kurbanı

olabilirsiniz.

Bu soyguncular tarafından kullanılan yeni bir yöntemdir. Lütfen

arkadaşlarınıza, çevrenize iletin.

ÖNEMLİ
Gece araç sürerken, camınıza firlatılan yumurtalar ile saldırıya

uğrarsanız, sileceği çalıştırmayın ve cama su püskürtmeyin. Çünkü su ile

karışan yumurta sütümsü bir renk alır ve görüşünüzü %92.5 oranında bloke

eder.

Bu durumda aracı durdurmak zorunda kalıp, soyguncuların kurbanı

olabilirsiniz.

Bu soyguncular tarafından kullanılan yeni bir yöntemdir. Lütfen

arkadaşlarınıza, çevrenize iletin.

Yararlı bilgiler ansiklopedisi gibi oldun yağmurgözlü tşk tşkvereliniortak

teşekkür ederimmmm

ayyyy süper motive oldum tutmayın beniiiiiiihihoyyyt:teytey:

kızlar 2 mil leslie ile yürüdüm geldim

bu gazla 5 mil bile yürürüm ben yawwwwwkaydirigubbakcemile2guclubacismile

Yürüdükçe yürüyesi geliyor insanın,daa??5 mil de yürürsün yyaaw,nesi var kaydirigubbakcemile2

şu anda yaptığım 2 millik yürüyüş sayesinde kahvaltımı erittimmm -31 kcal deyim:lepi:

Ben de akşam yemeğine cacık yersem ve 2 mil şimdi,5 mil akşam yürürsem 156 kaloriyle bitiriyorum günü zemuszemus Tabi evi süpürmeyi,bilgisayar başında geçirdiğim 5-6 saati,yıkadığım bulaşığı vb vs vvee bünyemin yaktığı 1800 kaloriyi saymıyorum aklinialirimsmile

Ben de akşam yemeğine cacık yersem ve 2 mil şimdi,5 mil akşam yürürsem 156 kaloriyle bitiriyorum günü zemuszemus Tabi evi süpürmeyi,bilgisayar başında geçirdiğim 5-6 saati,yıkadığım bulaşığı vb vs vvee bünyemin yaktığı 1800 kaloriyi saymıyorum aklinialirimsmile

süperrrrrrrrr:lepi:

Back
X