Haftanın birincisi....Lenaazul..a.s.:hooray: :lepi:
Haftanın ikincisi.....carnivale. :hooray: a.s.
Haftanın üçüncüsü..tombisiim:hooray: a.s.
:hooray:a.s.a.s.a.s.:lepi::sm_cool:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftanın yüzkarası...YENA +3 kilo ile...
Buyrun kendisini istediğiniz gibi kınayın....mafoldumben
Haftanın yüzkarası...YENA +3 kilo ile...
Buyrun kendisini istediğiniz gibi kınayın....mafoldumben
Öncelikle beni bugünlere getiren arkadaşım BLACKANDWHİTE'a teşekkür ederimmmm opuyorumnanaktan:lepi:sırnaşık şey
Tabiki başlamamda ve devam etmemde onun ve sizlerin katkısı çok büyük teşşekkür ediyorum:hooray:buyrunnnnnnnnn
Ve hep beraber devamını getireceğimize inanıyorum :Saruboceq:
Büyüklerin ellerinden,küçüklerin gözlerinden öpüp bitir konuşmanı yerimseniben Zafer,zafer benimdir diyenlerindirr kaydirigubbakcemile5
Dediğim gibi yeni bir çizelge yap kendine ve açıklamada bahsedilen yeri kısayoluna yapıştır yerimseniben
BADEM'cimmmm ve TOMBİŞİM
süpersiniz:hooray:
Öncelikle beni bugünlere getiren arkadaşım BLACKANDWHİTE'a teşekkür ederimmmm opuyorumnanaktan:lepi:sırnaşık şey
Tabiki başlamamda ve devam etmemde onun ve sizlerin katkısı çok büyük teşşekkür ediyorum:hooray:buyrunnnnnnnnn
Ve hep beraber devamını getireceğimize inanıyorum :Saruboceq:
carnivale canım yaptığın sporun haftalık toplamını yazarmısın lütfen...
canım ya yeni hazırladığım ticker daki linki nereye yapıştıracağımı bulamadım bu defa da..çok soruyorum ama:kedi:
:teselli::teselli:Neden böyle oldu ki,kesin bir terslik var haftada 3 kilo cıks :umursamaz: şişmişindir kesin :lepi:
canim niye aldin okadar birden?ne kadar surede geri aldin.yinede uzulme yeni aldiklarin hemen gider
Bende aranıza yeni geldim. Çok uzun zamandan beri sizi takip ediyorum, azminizi ve heyecanınızı :lepi: Sonunda bende doktordan, anne olmam içi önce kilo vermem gerektiğini, yağlarım erkeklik hormonumu yükselttiğini ve bu nedenle anne olamadığımı öğrenince, dengeli beslenme ve spor yapmaya karar verdim. Şu an 97,4 kiloyum. hedefim öncelikle 80,00 kg. umarım olur alkisalkisalkis
Başlangıç kilom: 94
Geçen haftaki kilom 94 ( yeni başladım zaten zemuszemus)
Bu haftaki kilom: 91kaydirigubbakcemile5
Hey kızlar nasılsınız bakalım öpüyorum sizleri opuyorumnanaktan
bademcim kullanıcı paneli imiş herhalde