Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gündüz yürünmüyor malum,geceleri de yanıma biri gerek bana eşlik edecek o da yok ondan çıtır YENAm ;)) Denizli'ye dönünce yaşiciiim artık bu keyfi zemuszemus

kızlar bizim buraya gelin.gece 12 de tek başınıza çıkabilirsiniz.valla bişeycikler olmaz...ben çıkamıyorum.malum hastam var..

kızlar bizim buraya gelin.gece 12 de tek başınıza çıkabilirsiniz.valla bişeycikler olmaz...ben çıkamıyorum.malum hastam var..

Ne güzel olurdu zeynepçim...Hele deniz kenarında yürümenin keyfi bir başkadır...Doğal terapi.:)

Kızım kütüphaneye üye..Aldığı kitabı 15 gün içinde teslim etmemiz gerekiyor..Onunla birlikte bende alıyorum, benim yüzümden teslim tarihi uzadı..bitirememiştim kitabı bugün kitabı götürmeye gittik..Normalde para cezası oluyor cüzzi bir rakam..Görevli kızıma bu sefer para almıycam aldığın kitabın özetini getirmeni istiyorum dedi..:)))
Kızım kabul etmedi,görevliye ben bu yıl hep özet çıkardım okulda..O yüzden bunu yapamıycam üzgünüm dedi..:)))

Görevli tamam o zaman sadece kitabın yayınevini ve yazarını yazar getirirsin olmazmı.?
Nihayet kabul etti kızım..

İlginç bir pazarlık olmuş diimi..:))))

kızın bayağı sıkı pazarlık etmiş.ama afferim görevliye.sorumluluk yüklemesini biliyor.

iyi geceler çıtırlar kurtlarımı döktüm geldim sünnette tabiki yemekliydi sünnet hiç kaçamak yapmadım desem :umursamaz:alsanaalsanasmilecokacimcoook kimsede inanmadı zaten uyukluyorum ama illaki size bir merhaba demeden yatamadıma.s.

Ne güzel olurdu zeynepçim...Hele deniz kenarında yürümenin keyfi bir başkadır...Doğal terapi.:)

evet çok güzel oluyor.salı günü hem arkadaşım ve ailesi hemde oğlum ve gelinim geliyor.çakıştılar.ne yapacağım bilmiyorum.artıkın ben balkonda yatarım.
YENA cığım burda çamlık denilen bir yer var.araba olunca eşimi de götürüyoruz.o kadar serinki.10 metre ilerisi deniz orası da sıcak.ama çok dinlendirici bir yer.komşular bu hafta iki defa bizi götürdüler.eşim de çok mutlu oldu.

iyi geceler çıtırlar kurtlarımı döktüm geldim sünnette tabiki yemekliydi sünnet hiç kaçamak yapmadım desem :umursamaz:alsanaalsanasmilecokacimcoook kimsede inanmadı zaten uyukluyorum ama illaki size bir merhaba demeden yatamadıma.s.

iyi geceler hemşerim.afferim sana.hadi iyi geceler.naza da

Ohhhhhhhhhh sefan olsun Derincim, ne güzel stresini atmışsın...

evet çok güzel oluyor.salı günü hem arkadaşım ve ailesi hemde oğlum ve gelinim geliyor.çakıştılar.ne yapacağım bilmiyorum.artıkın ben balkonda yatarım.
YENA cığım burda çamlık denilen bir yer var.araba olunca eşimi de götürüyoruz.o kadar serinki.10 metre ilerisi deniz orası da sıcak.ama çok dinlendirici bir yer.komşular bu hafta iki defa bizi götürdüler.eşim de çok mutlu oldu.

zeynepçim bende arkadaşın geldimi diye sorucaktım..?

Demek gelinin ve oğlun gelicek..bayağı yoğun günler seni bekliyor desene...

Hiiii o nasıl laf,seni es geçmek :olmaz: kaydirigubbakcemile3 Hiphop için googleye "sende zayıfla hiphop" yazacaksın,Hint dansı falan için de yine googleye "exercisetv.tv"yazacaksın..Sonrası guclubacismilekaydirigubbakcemile2:lepi:

çok teşekkürler.inşallah hiphopmyaparken biryerimi kırmam.sizlere özeneceğim diye.

kızlar bu gün yüzdüm az yedim falan ama yüzdükten sonra çekirdeğide götürdüm:) resmen yag aldım vücuduma çok pismanım ama hep o ablam yüzüne günde 10 öğün yiyo ya resmen şimdi gecenin bu saatinde yumurta kırmış bıktım ya rejim yapmam çok zor bu günlerde benim için

Dirayetli ol yavrum dün akşam benim ablamda koydu önüne kocaman bir tadım çekirdek torbası nasıl çıtlıyor nasıl güzel kokuyor o çekirdekkk bana da nispet yapıyor ohhh çıtır çıtır çok güzel diye ama inadına 1 tane dahi yemedim. alsanaalsanasmile sen de yeme tatlım...

Günaydın Kızlaaarrr :3:

Dün günü -356 kaloriyle kapatmıştım bugün baskül bana -300 gr gösterdi mutluyum :sm_cool: bugün daha az kalori alıp daha fazla harcamaya çalışacağım kaydirigubbakcemile2

Sabah kalktım 10 dakika kol sarkmaları için dambıllarla çalıştım 100 tane twister dönüşü ablamın okula gitmesini bekliyorum ki bilgisayarı ve müziği açıp leslie hanımla yürüyeyim sonra dün indirdiğim inceltme videosunu yapıcam sonra da oryantal :dance: oynaaaa bahar oynaaaa hihoyyyt

Anammmm yoruldum yahuuuuu :çok üzgünüm:

1.5 saattir sürekli hareket halindeyim =) ve kahvaltıda aldığım kaloriyi -78 e düşürebildim opuyorumnanaktan

Leslie hanımla 20 dakika
Kondisyon bisikletiyle 10 dakika
Oryantal dans müzikleriyle 10 dakika ( darbuka müzikleri indirdim süper ter attırıyor)
Dambılla kol aerobiği 10 dakika
twisterla 100 dönüş
İnceltici videoyla 10 dakika
Murat dalkılıçın yeni albümüyle 10 dakika tepinme kaydirigubbakcemile3

Çok eğlenceli oluyor ya aldım gazı bu oryantal müzikleri insanı oturtmuyor zaten biraz daha oynuyayım ben hihoyyyt

Son düzenleme:
Anammmm yoruldum yahuuuuu :çok üzgünüm:

1.5 saattir sürekli hareket halindeyim =) ve kahvaltıda aldığım kaloriyi -78 e düşürebildim opuyorumnanaktan

Leslie hanımla 20 dakika
Oryantal dans müzikleriyle 10 dakika ( darbuka müzikleri indirdim süper ter attırıyor)
Dambılla kol aerobiği 10 dakika
twisterla 100 dönüş
İnceltici videoyla 10 dakika
Murat dalkılıçın yeni albümüyle 10 dakika tepinme kaydirigubbakcemile3

Çok eğlenceli oluyor ya aldım gazı bu oryantal müzikleri insanı oturtmuyor zaten biraz daha oynuyayım ben hihoyyyt

ooohhhh eğlenerek spor yapmak gibisi yok..kolay gelsin tatlım zemuszemuskaydirigubbakcemile2:nazar:

meruseciğim dün cevay yazamadım evet tatlım 65 leri görebildim sonunda ama sana da tavsiyem spor spor spor tatlım..ben pilates yapıyordum iki gündür leslie ile walk walk walk :)) ben leslie nin etkisi diyorum çünkü son iki gün düştü kilom benim..nolur sen de yap :Saruboceq:

Back
X