Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Adımsayar alıcam kendime günde 12bin adım atmamız lazımmış zayıflamak için gitti---yorda 3 tl falandı onlar =)) alam bir tane saysın adımlarımı 18bine kadar yolu var :D

Başarırsın alminas,Alırsın bebeni arasıyla şimdi yürüsün hem o hava alır hem senin kilocuklar gider..Zaten senin kiloların yeni gelmiş gitmesi daha kolay olur:lepi:Bak benmkiler ömürlük sempatiksalakcinni 1. sınıf fotomu buldum baktım da kendimi görmem hiç zor olmadı o zamandan hafif (!) kiloluymuşum kaydirigubbakcemile3

ben 53 kılo ıle evlendım 1 yıl sonra 58 kılo oldum sonrada 92 hehehehe :))) gıdecek ıns hepsı

Hadi yaa 3tl demek,çok uygunmuş :lepi: 3 tlye adımsayar al,5 tl kargo öde :1:

5 TL olsa iyi kız aklinialirimsmile kargo fiyatları uçtu gidiyor 7-8 TL den aşağı kargo yok artık :çok üzgünüm: burdan alayım dedim 25 TL sempatiksalakcinni internet her halukarda ucuz kaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaşlar bende 58 kiloydum 2 tane bebeğim oldu şimdi 92 çıktım her yolu denedim kullanmadığım ilaç kalmadı ne yapabilirim benimle paylaşırmısınız
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah:nazar::nazar: Bebelerin kaç yaşında,sen kaç yaşındasın,boyun vb vs bilgiler :kahve: Şimdi sana ne paylaşımlar gelir bekle yerimseniben Allah izni ve de senin azminle her bir fazlalık giderzemuszemusopuyorumnanaktan

Amaaaann ne güzel bir manadır bu delikafadulden o şimdi acuk kilolu olacak diğer bebelere göre;ama kaydirigubbakcemile3 inşallah adı gibi güpgüzel olur bayanssulusmile

ilk kez duydum bu ismi çok beğendim anlamı da söyleniş tarzıda kulağa güzel geliyor adıyla mutlu yıllar yaşasın :emir_bebek:

tesekkur ederım babası YARMAGÜL dıyor azıcık ırı oldugu ıcın

bende cok begendım bu ısmı anlamı cok hosuma gıtmıstı ben hem kuranda olsun hem degısık kımsede duyulmamıs ve anlamıda yakıssın guzel olsun ıstedım bunu buldum begendıgınıze sevındımm

tesekkur ederım babası YARMAGÜL dıyor azıcık ırı oldugu ıcın

bende cok begendım bu ısmı anlamı cok hosuma gıtmıstı ben hem kuranda olsun hem degısık kımsede duyulmamıs ve anlamıda yakıssın guzel olsun ıstedım bunu buldum begendıgınıze sevındımm
Ben de bir kızım olursa Allah'ın izniyle, adını Elif Sehle koymayı istiyorum Sehle . Yumuşak,Taze, körpe demekmiş ;))

Güzel ve az kalorili bir haftasonu diliyorum hepimize...a.s.

Back
X