- 31 Mart 2008
- 2.068
- 0
- 356
- 36
evet merkezden karaman mahallesınde oturuyor kayınvalıdem sureklı afyona gelıyoruzz
Ben merkezde oturmuyorum ve hiiç bilmem merkezi de saysam 5-6 kez ancak gitmişimdir yerimseniben Bebenin adı ne buarada??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet merkezden karaman mahallesınde oturuyor kayınvalıdem sureklı afyona gelıyoruzz
Başarırsın alminas,Alırsın bebeni arasıyla şimdi yürüsün hem o hava alır hem senin kilocuklar gider..Zaten senin kiloların yeni gelmiş gitmesi daha kolay olur:lepi:Bak benmkiler ömürlük sempatiksalakcinni 1. sınıf fotomu buldum baktım da kendimi görmem hiç zor olmadı o zamandan hafif (!) kiloluymuşum kaydirigubbakcemile3
Hadi yaa 3tl demek,çok uygunmuş :lepi: 3 tlye adımsayar al,5 tl kargo ödeAdımsayar alıcam kendime günde 12bin adım atmamız lazımmış zayıflamak için gitti---yorda 3 tl falandı onlar =)) alam bir tane saysın adımlarımı 18bine kadar yolu var![]()
Mesaj kutuna bak yavriim aklinialirimsmile
bebegımın adı REVNA :goze hos gelen dayanılmaz guzellıkte olan demek
sen de bak tatlım opuyorumnanaktan
Hadi yaa 3tl demek,çok uygunmuş :lepi: 3 tlye adımsayar al,5 tl kargo öde![]()
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahmerhaba arkadaşlar bende 58 kiloydum 2 tane bebeğim oldu şimdi 92 çıktım her yolu denedim kullanmadığım ilaç kalmadı ne yapabilirim benimle paylaşırmısınız
bebegımın adı REVNA :goze hos gelen dayanılmaz guzellıkte olan demek
Sıra sende kaydirigubbakcemile3
Amaaaann ne güzel bir manadır bu delikafadulden o şimdi acuk kilolu olacak diğer bebelere göre;ama kaydirigubbakcemile3 inşallah adı gibi güpgüzel olur bayanssulusmile
ilk kez duydum bu ismi çok beğendim anlamı da söyleniş tarzıda kulağa güzel geliyor adıyla mutlu yıllar yaşasın![]()
yine sen dezemuszemus
Ben de bir kızım olursa Allah'ın izniyle, adını Elif Sehle koymayı istiyorum Sehle . Yumuşak,Taze, körpe demekmiştesekkur ederım babası YARMAGÜL dıyor azıcık ırı oldugu ıcın
bende cok begendım bu ısmı anlamı cok hosuma gıtmıstı ben hem kuranda olsun hem degısık kımsede duyulmamıs ve anlamıda yakıssın guzel olsun ıstedım bunu buldum begendıgınıze sevındımm
Ben de bir kızım olursa Allah'ın izniyle, adını Elif Sehle koymayı istiyorum Sehle . Yumuşak,Taze, körpe demekmiş)
HİRa bu isimde güzeldir. Es geçmeyin derim. Ayrıca EZEL DURU zemuszemus