Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Senin dün verdiğin linkte 4-5 hint dansı figürü var onlara bakıp dene bir de yerimseniben

hint dansı figürümü ben hiç görmedim :uhm: hint dansında yapılmaycak bişi yokki iki o tarafa iki bu tarafa salla kıvır :D linki versene bakem nasıl dans ediliyormuş a.s

selam guzel tombisler napiyosunuz bakem?ben bugun super basladim guzel bi kahvalti 2 ince dilim kizarmis ekmek domates salatalik peynir.bol bolda su ictim hareketimide yaptim.kendi kendime oynadim:)temizlik yaptim yani oh oh boyle debam etsin insallah!

Ay kızlarrr valla hastayım sizin bu göbek atma olayınıza he! Şurada masa başı işim var hep bu aralar, Ağustos'un ortasına kadar da kalkamam ama bu bir bitsim o zaman bende sizlerle bir göbek atacağım valla, hele de bademcim sen bu konuda süpersin!hihoyyytzemuszemus:dance::sm_cool:

Ay kızlarrr valla hastayım sizin bu göbek atma olayınıza he! Şurada masa başı işim var hep bu aralar, Ağustos'un ortasına kadar da kalkamam ama bu bir bitsim o zaman bende sizlerle bir göbek atacağım valla, hele de bademcim sen bu konuda süpersin!hihoyyytzemuszemus:dance::sm_cool:

Sen de at göbeğini hayalciiim hem mecazi hem gerçek anlamda kaydirigubbakcemile3 Aç şu müziği yerinde duramazsın zaten :lepi:

selam guzel tombisler napiyosunuz bakem?ben bugun super basladim guzel bi kahvalti 2 ince dilim kizarmis ekmek domates salatalik peynir.bol bolda su ictim hareketimide yaptim.kendi kendime oynadim:)temizlik yaptim yani oh oh boyle debam etsin insallah!

alkisalkisalkis Sen nasıl devam ettirirsen öyle devam eder meruse aklinialirimsmile Durmak yok kaydirigubbakcemile2

herkese merhabalar... kızlar beni de alın aranıza... 118 kiloyum. artık normal bir insan olmak istiyorum. başarmak istiyorum. olmaz mı hı?? alır mısınız beni de aranıza:(((

herkese merhabalar... kızlar beni de alın aranıza... 118 kiloyum. artık normal bir insan olmak istiyorum. başarmak istiyorum. olmaz mı hı?? alır mısınız beni de aranıza:(((

Ohh ohhh kumpirimiz de gelmiş kaydirigubbakcemile3 Hemen şuracıkta yiyesim geldi kullanıcı adını kaydirigubbakcemile3 Aldık gitti olumunekankayizsmile

Canım rumuzun insanın ağzını sulandırıyor bayılırım kumpire cokacimcoook

Biz aramıza almıyoruz kapı açık gelen bizden zaten yerimseniben

Hoşgeldinnn Badem sormadan ben sorayım boyunu ve yaşını paylaşırmısın canım opuyorumnanaktan

blackandwhitim ben geldim sen yoksun yine evet sana katiliyorum hareketsiz olmuyor ben ilk basladigim haftalarda gunluk 1 saat yuruyordum en az yarim saatti tempolu.buaralar birakmistim ama artik devam tekrar basliyorum bugunden itibaren.

Canım rumuzun insanın ağzını sulandırıyor bayılırım kumpire cokacimcoook

Biz aramıza almıyoruz kapı açık gelen bizden zaten yerimseniben

Hoşgeldinnn Badem sormadan ben sorayım boyunu ve yaşını paylaşırmısın canım opuyorumnanaktan

alsanaalsanasmile Çok ayıp çok o işi üstlenmiştim ben neen böyle yapıyorsun kelebekim kaydirigubbakcemile3 Hem baktuum da kumpirin bizden çok çok öncelerden bir +90 geçmişi var yaşı da 30 aklinialirimsmile

sende oyna guzelim valla cok keyifli oluyor biran herseyi unutuyor insan.tavsiye ederim ben genckizligimdan beri tek basima oynardim bayadir yapmiyordum iyi oldu yine baslamak.:dance::dance:

alsanaalsanasmile Çok ayıp çok o işi üstlenmiştim ben neen böyle yapıyorsun kelebekim kaydirigubbakcemile3 Hem baktuum da kumpirin bizden çok çok öncelerden bir +90 geçmişi var yaşı da 30 aklinialirimsmile

Ajanmısın kız sen :uhm: bunları nerden biliyorsun :1shok:

Senden önce merak ettim yaşını boyunu sordum napammm sempatiksalakcinni

nerden okudun gordun hemen valla senden korkulur bademkizeyvahedigeldismile

çok çok sağolun kızlar. kısaca tanıtayım kendimi. yaş:30 evliyim. 16 aylık bir kızım var. kendimi bildim bileli şişmanım. evlendiğimde 93 kiloydum. sonra evlenmenin rehaveti, gebelik derken kilo oldu 118. kızlar bilio musunuz kilomu bu kadar rahat açıklayabildiğim tek yer burası. ben de yapacağım evet. evlenmeden önce 15 kilo vermiştim 3 ayda, yine yaparım. tabii daha fazlasını. benim sadece morale ve motivasyona ihtiyacım var. bir yerden başlamak zorundayım. yarından itibaren yediklerime çok dikkat edeceğim ve yediklerimi sizlerle paylaşacağım. hoş sorun yediklerim değil hareketsizlik ama olsun, bir yerden başlarsam devamı gelir herhalde. sizlere çok teşekkür ediorum beni de aranıza aldığınız içinn vereliniortak

Back
X