- 31 Mart 2008
- 2.068
- 0
- 356
- 36
Süpermiş bu şarkı ya zemuszemus bende oynadım acayipte ter attırdı salllaaa bahar salllaaa hihoyyyt
Senin dün verdiğin linkte 4-5 hint dansı figürü var onlara bakıp dene bir de yerimseniben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süpermiş bu şarkı ya zemuszemus bende oynadım acayipte ter attırdı salllaaa bahar salllaaa hihoyyyt
Senin dün verdiğin linkte 4-5 hint dansı figürü var onlara bakıp dene bir de yerimseniben
hint dansı figürümü ben hiç görmedim :uhm: hint dansında yapılmaycak bişi yokki iki o tarafa iki bu tarafa salla kıvırlinki versene bakem nasıl dans ediliyormuş a.s
Ay kızlarrr valla hastayım sizin bu göbek atma olayınıza he! Şurada masa başı işim var hep bu aralar, Ağustos'un ortasına kadar da kalkamam ama bu bir bitsim o zaman bende sizlerle bir göbek atacağım valla, hele de bademcim sen bu konuda süpersin!hihoyyytzemuszemus:dance::sm_cool:
selam guzel tombisler napiyosunuz bakem?ben bugun super basladim guzel bi kahvalti 2 ince dilim kizarmis ekmek domates salatalik peynir.bol bolda su ictim hareketimide yaptim.kendi kendime oynadim:)temizlik yaptim yani oh oh boyle debam etsin insallah!
alkisalkisalkis Sen nasıl devam ettirirsen öyle devam eder meruse aklinialirimsmile Durmak yok kaydirigubbakcemile2
herkese merhabalar... kızlar beni de alın aranıza... 118 kiloyum. artık normal bir insan olmak istiyorum. başarmak istiyorum. olmaz mı hı?? alır mısınız beni de aranıza((
herkese merhabalar... kızlar beni de alın aranıza... 118 kiloyum. artık normal bir insan olmak istiyorum. başarmak istiyorum. olmaz mı hı?? alır mısınız beni de aranıza((
Canım rumuzun insanın ağzını sulandırıyor bayılırım kumpire cokacimcoook
Biz aramıza almıyoruz kapı açık gelen bizden zaten yerimseniben
Hoşgeldinnn Badem sormadan ben sorayım boyunu ve yaşını paylaşırmısın canım opuyorumnanaktan
Ay kızlarrr valla hastayım sizin bu göbek atma olayınıza he! Şurada masa başı işim var hep bu aralar, Ağustos'un ortasına kadar da kalkamam ama bu bir bitsim o zaman bende sizlerle bir göbek atacağım valla, hele de bademcim sen bu konuda süpersin!hihoyyytzemuszemus:dance::sm_cool:
alsanaalsanasmile Çok ayıp çok o işi üstlenmiştim ben neen böyle yapıyorsun kelebekim kaydirigubbakcemile3 Hem baktuum da kumpirin bizden çok çok öncelerden bir +90 geçmişi var yaşı da 30 aklinialirimsmile
sende oyna guzelim valla cok keyifli oluyor biran herseyi unutuyor insan.tavsiye ederim ben genckizligimdan beri tek basima oynardim bayadir yapmiyordum iyi oldu yine baslamak.:dance::dance:
:1ninca: eveeettt :1ninca: Gittim profiline baktım yyaaw,o kaa basit lülülülülülüAjanmısın kız sen :uhm: bunları nerden biliyorsun :1shok:
Senden önce merak ettim yaşını boyunu sordum napammm sempatiksalakcinni
alsanaalsanasmile Çok ayıp çok o işi üstlenmiştim ben neen böyle yapıyorsun kelebekim kaydirigubbakcemile3 Hem baktuum da kumpirin bizden çok çok öncelerden bir +90 geçmişi var yaşı da 30 aklinialirimsmile