Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Allah iilik versin yavrummm opuyorumnanaktan
Bak bide bana elin masali diyorsunnnn kaydirigubbakcemile3
Acayip yorulmussum dun aksam, msnde sevdigimle konustum baya sonra da uyudum.
1 saat once kalktim :kedi: kahvaltimi yapip geldimmmm
olumunekankayizsmile Ahh sevgilin İstanbul'daydı daa senin :teselli: Yılda ne kadar görüşebiliyrsunuz bilmiyorumkismile Senin neden kesin dönüş istediğini de gayet ii anlamış oldum yerimseniben:asigim:

hosbulduk canim sende hosgeldin nasilsin?ozledim kiz dun hic gorusemedik:asigim:

ben de seni çook özledim canım sen girmeyince meruse diye sayıklayıp, yazıyorum hep buraya ben..hatta geçen gün yine meruse bugün de girmedi yazmıştım da badem çok merak etti bu meruse tutkusu da ne gibi :sm_cool:

olumunekankayizsmile Ahh sevgilin İstanbul'daydı daa senin :teselli: Yılda ne kadar görüşebiliyrsunuz bilmiyorumkismile Senin neden kesin dönüş istediğini de gayet ii anlamış oldum yerimseniben:asigim:

:1hug: Cok gorusemiyoruz maalesef, ama bayramda gitmeyi dusunuyorum Allah izin verirse :asigim:

evet sagolsun cok iyi ama ben iste kendimden bile saklamak istiyorum su kilolari okadar nefret ediyorumki herseyimde engeliyor beni.esime kalsa oyle sIki diyet yapmami istemiyor yavas yavas gitsin once sagligin der hep.

Eşin haklı meruseCAN sıkı diyet cıss,ee,kk lmaz: Spor ve 3ana 3ara öğünle vercez bu fazlalıkları sonra da geri almıcazzzzzz:umursamaz:

evet sagolsun cok iyi ama ben iste kendimden bile saklamak istiyorum su kilolari okadar nefret ediyorumki herseyimde engeliyor beni.esime kalsa oyle sIki diyet yapmami istemiyor yavas yavas gitsin once sagligin der hep.

ne güzel işte çok sevindim..evet sorun kendi hislerimiz, düşüncelerimiz hep..her giydiğimiz yakışsın istiyoruz en önemlisi..zaten kilo da sağlıksız bir yaşam demek oluyor zamanla..biz kilolardan kurtuldukça daha sağlıklı bir yaşama gidiyoruz aslında..midemiz daha az yoruluyor, kalori yakalım diye başladığımız spor bizim sağlıklı hayattaki vazgeçilmezimiz zaten..hele ki kilo vermek istemesek bukadar su tüketmezdik ki suyun faydaları saymakla bitmez ki..cildi yenilemesi,kalp krizini önlemesi,tansiyonu ayarlaması....

tekrar geldim kizlar bi kosu camasirlari attim makinaya cocuklara birer tabak meyve salatasi hazirladim.tatli yerine ara ogun olarak yesinler tabi kocisimede afiyet olsun canlarima:)

Nihalin kına gecesindeki müzik ve kediler ringa ri | İzlesene.com

Tıkla bakalım zemuszemus haydi hobaaa oturmak yok bayanlarrhihoyyyt:dance::sm_cool: teytey :teytey::teytey:

Sibel can kiskivrak sarkisina cok benziyo beaaa, vay hirsiz Sibel vayy kaydirigubbakcemile3

Kizlar izledigim hint filmlerde super sarkilar var, bunlari bi deneyin yerimseniben:

Dailymotion - Aaja Nachle clip - une vidéo Amis et Famille

Dailymotion - Fanaa - Chand Sifarish Full Song HQ - une vidéo Musique

Dailymotion - Fanaa - Des Rangila - une vidéo Musique

Dailymotion - Salaam namaste[video] - une vidéo Musique

Dailymotion - Bharati - Bole Chudiyan (Clip) - une vidéo Musique (Bharati diye bi grup var, super oynuyorlar izlemeye gitmistim)

Bu kadar yeter galuba sanursam kaydirigubbakcemile3

Sertap Erener'in rengarenk şarkısını dinlemedin herhalde kaydirigubbakcemile3 birebir aynısı hihoyyyt

sorma sende bana bagimlilik yaptin sen olmasan gozlerim hep seni ariyor.kilolarin tek iyi tarafida bu oldu seninle sizlerle tanismak allah muhabbetimizi artirsin :1hug:a.s.:asigim:

Gecen sene 124 kiloydum beaaa, sonra hayatimda bi kac olaylar oldu, iice kapanmistim, hic yemek yemiyordum, depresiyon deil de yakin iste... Sonra da 108 kiloya dustum ve oylece kaldi a.s

hadi ya gecmis olsun kilo vermen iyi ama sakin saglimizdan olmayalim.bende tam tersine son iki senede cok kilo aldim benimki malesef yakini degildi depresyona girdim hatta kafayi siyirmama cok az kalmisti tamamen kurtulmus degilim ama sukur halime ayaktayim yine yasamaya calisiyorum

Bademcim 1 dakika dedim 34 dakika sürdü kusura bakma :kedi:

Ben şimdi sert kayısıdan bulmaya gidicem nerde bulursam artık oraya kadar yürüyeceğim sositososito

Şimdilik gittim görüşeriz :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…