Ağabeyim de -yani aslında ikiz kardeşim olur kendileri- benimle Leslie yapmaya koyuldu :roflol::roflol::roflol: Allah'ım hareketleri yapamaz biz sağa gideriz o sola :roflol: Bir ara yürüyüşü falan bıraktım gülüyordum katıla katıla..Neyse ki 2. milde pes etti de devam ettim yürüyüşüme..31 aylık yeğenimin ben spor yaparken bana bakışını söylemiyorum artık,Bir bana bakıyor bir Leslie'ye yanlış eksik ya da fazla yapıyorsam öyle olmaz bunlaa gibi yap dşyor..% mil olan da 5. milde diğer kızlar gidince kızıyor kızları niye gönderdin diye çapkın uşakkk şakkıdı
aaa merusecim eşinden utanma hiç çok ince biri gibi algıladım nedense eşini
olumunekankayizsmile Ahh sevgilin İstanbul'daydı daa senin :teselli: Yılda ne kadar görüşebiliyrsunuz bilmiyorumkismile Senin neden kesin dönüş istediğini de gayet ii anlamış oldum yerimseniben:asigim:Allah iilik versin yavrummm opuyorumnanaktan
Bak bide bana elin masali diyorsunnnn kaydirigubbakcemile3
Acayip yorulmussum dun aksam, msnde sevdigimle konustum baya sonra da uyudum.
1 saat once kalktim :kedi: kahvaltimi yapip geldimmmm
nezaman gitti kiz 20 kilo kac kiloydun ki valla bravoalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hosbulduk canim sende hosgeldin nasilsin?ozledim kiz dun hic gorusemedik:asigim:
aahhh bademcim ahh iş yerindeyim..bugün no sporancak akşamüstü falan yürürüm gibi..
olumunekankayizsmile Ahh sevgilin İstanbul'daydı daa senin :teselli: Yılda ne kadar görüşebiliyrsunuz bilmiyorumkismile Senin neden kesin dönüş istediğini de gayet ii anlamış oldum yerimseniben:asigim:
evet sagolsun cok iyi ama ben iste kendimden bile saklamak istiyorum su kilolari okadar nefret ediyorumki herseyimde engeliyor beni.esime kalsa oyle sIki diyet yapmami istemiyor yavas yavas gitsin once sagligin der hep.
evet sagolsun cok iyi ama ben iste kendimden bile saklamak istiyorum su kilolari okadar nefret ediyorumki herseyimde engeliyor beni.esime kalsa oyle sIki diyet yapmami istemiyor yavas yavas gitsin once sagligin der hep.
:1hug: Cok gorusemiyoruz maalesef, ama bayramda gitmeyi dusunuyorum Allah izin verirse :asigim:
ben de seni çook özledim canım sen girmeyince meruse diye sayıklayıp, yazıyorum hep buraya ben..hatta geçen gün yine meruse bugün de girmedi yazmıştım da badem çok merak etti bu meruse tutkusu da ne gibi :sm_cool:
Meraklıyım evet sırnaşık şey
Nihalin kına gecesindeki müzik ve kediler ringa ri | İzlesene.com
Tıkla bakalım zemuszemus haydi hobaaa oturmak yok bayanlarrhihoyyyt:dance::sm_cool: teytey :teytey::teytey:
Allah iilik versin dadlumm opuyorumnanaktan
Gobek olmaz olurmu heccc aklinialirimsmile ama sarkmalarim fln yok cok sukur. Sadece kollarimda cok fena sarkmalar olustu (20kg gitti ya), Leslie'yi halterlerle yapiyorum bi kac gundur.
Sertap Erener'in rengarenk şarkısını dinlemedin herhalde kaydirigubbakcemile3 birebir aynısı hihoyyyt
Sibel can kiskivrak sarkisina cok benziyo beaaa, vay hirsiz Sibel vayy kaydirigubbakcemile3
Kizlar izledigim hint filmlerde super sarkilar var, bunlari bi deneyin yerimseniben:
Dailymotion - Aaja Nachle clip - une vidéo Amis et Famille
Dailymotion - Fanaa - Chand Sifarish Full Song HQ - une vidéo Musique
Dailymotion - Fanaa - Des Rangila - une vidéo Musique
Dailymotion - Salaam namaste[video] - une vidéo Musique
Dailymotion - Bharati - Bole Chudiyan (Clip) - une vidéo Musique (Bharati diye bi grup var, super oynuyorlar izlemeye gitmistim)
Bu kadar yeter galuba sanursam kaydirigubbakcemile3
ben de seni çook özledim canım sen girmeyince meruse diye sayıklayıp, yazıyorum hep buraya ben..hatta geçen gün yine meruse bugün de girmedi yazmıştım da badem çok merak etti bu meruse tutkusu da ne gibi :sm_cool:
Gecen sene 124 kiloydum beaaa, sonra hayatimda bi kac olaylar oldu, iice kapanmistim, hic yemek yemiyordum, depresiyon deil de yakin iste... Sonra da 108 kiloya dustum ve oylece kaldi a.s
olumunekankayizsmile Ahh sevgilin İstanbul'daydı daa senin :teselli: Yılda ne kadar görüşebiliyrsunuz bilmiyorumkismile Senin neden kesin dönüş istediğini de gayet ii anlamış oldum yerimseniben:asigim:
Amaaan sevgi pıtırcıım benim opuyorumnanaktan Bugün bir şarkı dinledim İlhan İremden şarkıya hasta oldum opuyorumnanaktan Benm sevgilim yok;ama senin var yerimseniben Benden size gelsin olumunekankayizsmile
İlhan irem Bal Ağızlım dinle - divxklip.org - Milyonlarca Video Klip Burada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?