- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Sertap Erener'in rengarenk şarkısını dinlemedin herhalde kaydirigubbakcemile3 birebir aynısı hihoyyyt
hadi ya gecmis olsun kilo vermen iyi ama sakin saglimizdan olmayalim.bende tam tersine son iki senede cok kilo aldim benimki malesef yakini degildi depresyona girdim hatta kafayi siyirmama cok az kalmisti tamamen kurtulmus degilim ama sukur halime ayaktayim yine yasamaya calisiyorum
hadi ya gecmis olsun kilo vermen iyi ama sakin saglimizdan olmayalim.bende tam tersine son iki senede cok kilo aldim benimki malesef yakini degildi depresyona girdim hatta kafayi siyirmama cok az kalmisti tamamen kurtulmus degilim ama sukur halime ayaktayim yine yasamaya calisiyorum
ne güzel işte çok sevindim..evet sorun kendi hislerimiz, düşüncelerimiz hep..her giydiğimiz yakışsın istiyoruz en önemlisi..zaten kilo da sağlıksız bir yaşam demek oluyor zamanla..biz kilolardan kurtuldukça daha sağlıklı bir yaşama gidiyoruz aslında..midemiz daha az yoruluyor, kalori yakalım diye başladığımız spor bizim sağlıklı hayattaki vazgeçilmezimiz zaten..hele ki kilo vermek istemesek bukadar su tüketmezdik ki suyun faydaları saymakla bitmez ki..cildi yenilemesi,kalp krizini önlemesi,tansiyonu ayarlaması....
Bademcim 1 dakika dedim 34 dakika sürdü kusura bakma :kedi:
Ben şimdi sert kayısıdan bulmaya gidicem nerde bulursam artık oraya kadar yürüyeceğim sositososito
Şimdilik gittim görüşeriz :jeyyar:
Sertap Erener'in rengarenk şarkısını dinlemedin herhalde kaydirigubbakcemile3 birebir aynısı hihoyyyt
sorma sende bana bagimlilik yaptin sen olmasan gozlerim hep seni ariyor.kilolarin tek iyi tarafida bu oldu seninle sizlerle tanismak allah muhabbetimizi artirsin :1hug:a.s.:asigim:
aminn canım amin :Saruboceq::Saruboceq: 5 günde 5 kilonun tek yararlı yanı birbirimizi bulduk zemuszemuszemuszemusa.s.
Gitmeden Birazda darbuka show yapayım
Keşke hep beraber olsak ya ne oynarız var ya
Gitmeden Birazda darbuka show yapayım
Keşke hep beraber olsak ya ne oynarız var ya
La citir karilar Allah sizi hec ayirmasin emüüü lülülülülülü lülülülülülü olumunekankayizsmile
Bademcim 1 dakika dedim 34 dakika sürdü kusura bakma :kedi:
Ben şimdi sert kayısıdan bulmaya gidicem nerde bulursam artık oraya kadar yürüyeceğim sositososito
Şimdilik gittim görüşeriz :jeyyar:
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni Ne âlâ olurdu;ama şimdi bir de şu yönden bakmak lazım Türkiye malum deprem bölgesi bir de biz topluca oynarsak mazallah kaydirigubbakcemile3:roflol:
aminn canım amin :Saruboceq::Saruboceq: 5 günde 5 kilonun tek yararlı yanı birbirimizi bulduk zemuszemuszemuszemusa.s.
Ohhh ohhh yandannnnnnnnn :teytey:
Koca popomu kaldiramiyorum beaa, neyse bende djlik yaparim artikimm
:roflol: Allah canını almasın badem çok güldüm :roflol:
haklisin guzelim pes etmicez insallah esim benim nekadar rahatsizlik gecirdigimi bildigi icn oda benimle yiprandi bi bakimda o yuzden korkuyor.ben artik boyle olmak istemiyorum gercekten kurtulmak istiyorum kilolardan sanki insanlar sana daha cok saygi gosteriyor zayif olunca daha farkli bakiyorlar insanin yureginin guzeligini goren cok az bu acimasiz dunyada!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?